Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-05-03 07:44:18

És ez megint le maradt
Meliko78
2019-05-03 07:44:02

Sziasztok! Én ma így ! Ki vete a rendszer a legalacsonyabb hőmet
Angyal88
2019-05-03 07:36:07

Erikasz most, hogy olvaslak tegnap és tegnapelőtt is már fájt kicsit az együttlét és kezdett szúrkálni a petefészkem és a mellem.
erikasz
2019-05-03 07:31:48

Málna27 :Nagyon szép ,adja Isten hogy + tesztel jelentkezz !:D
Hát én nem gondoltam ,hogy megint igy kitolódik az ovu nálam érzések voltak többször tojcsi nyák 3 alkalommal eddig!
Az elmult ciklusban 6 alkalommal volt ...és 31 .cikl.lett ovu !
Nálam nehéz megállapítani ,mikor akar lenni !
Sokat változott a szervezetem a cukor gyógyszertől ,szerintem !
Tegnap voltam vérvételen 3 havi hemoglobin H1 néztek és májfunkciót, ma lesz eredmény, remélem jó !
Málna27
2019-05-03 07:06:22

Erikasz: Jön az ovu, ha van tojcsi nyák, meglátod! :) Jól esik, hogy gondolsz rám!

Így állok, egy picit visszamentem, de még ígyis magasan :)
erikasz
2019-05-03 06:57:34

Málna :Mi az újság ?
Nagyon sokat jársz a fejemben ,olyan gyönyörű a görbéd szerintem babás vagy !:D

Zsuzsi :Na látod ,milyen szépen csökken a hőd ,igy is kell menszikor legyen előzmény ,és csak utána emelkedjen ,tökéletes !:D

Angyal jól tetted hogy a 8 napot beírtad 36.4 -nek akkor 0,5 még mindig az emelkedett a cikl 8 . napjára tenném az ovut ,de a pete szabadulhatott a cikl.11 . napján is ,mert stagnáltál és ott is emelkedett 0,2 van !
Most már végre nem a cikl.4 napján volt az ovu a rendszer a holnapi hő alapján teszi be az ovut !:D

Én ma igy :)
Vissza írtam a fél értékeket ,szerintem igy a bazális hő tökéletes ,nem azért vettem a higanyos ovulációs hőmérőt ,hogy levegyem a fél értékeket majd
holnap kiderül mi is a helyzet !:D
Méhnyak nagyon fent és egyenesen van nincs hátra hajolva tojcsi nyák van és lágy nagyon a hőm mendegél felfelé ...reménykedek lesz ovum !:)
zsuzsi09
2019-05-03 06:29:30

sziasztok jó reggelt

én így lefelé tartok jelenleg...

mindenkinek szép napot
Angyal88
2019-05-03 06:25:04

Jó reggelt mindenkinek!

TEdit gratulálok a babához:)

Jozsa örülök, hogy minden rendben ment:)

Erikasz te mikkora tennéd az ovumat, ha a 8cn-re beírom a 36,4-et?
Málna27
2019-05-02 22:37:50

Szereztem digitálisat!! :D Számomra nincs lehetetlen :D
Erikasz: Köszönöm imét a hasznos szavakat! :) Beszerzek a ciklus cégén egy hagyományos hőmérőt (de ne legyen rá szükség:)).

Zsuzsi: Egyetértek veled! :)

Szuper közétek tartozni, megsokszorozzátok a lelkesedésemet és nagyon sokat tanulok :)
zsuzsi09
2019-05-02 21:40:08

köszi csajok a biztatást :) én is megkönnyebbültem, hogy nincs nagyobb baj

málna - ezen ne idegeskedj, ha ott van akinek ott kell lennie akkor a holnapi hő nem igazán számit és bizunk benne hogy ott van :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!