Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Stellanna :Mikor leesik a hő, van olyan tojcsi szerű fehér nyúlós a lutelárisban is, nekem is szokott lenni !
erikasz
2019-05-01 16:29:25
Stellanna :Mikortól van tojcsi nyák ?
Van egy másik görbéd véletlenül had nézzem meg ..tedd fel !
Az ovud megtörtént a magasság is megfelelő .!
Hol mérsz ?
Mindig egy időben ?
erikasz
2019-05-01 16:24:06
Stellanna :Én ezek után az ovu a 10 .ciklus napra tenném most vagy a 16. DPO .
Mért nem tesztelsz reggel ?
Vannak nagyon furcsa terhesgörbék ,a te görbéd ide tartozik !
Azért tenném a 10 cik.napra az ovut mert a hőd az 5,DPO lefelé csökkent !
Még azt sem értem mért van ott az ovu ...a gép mért nem rakta át ?
A csökkenés beleesik a beágyazódásba 9 .napba szóval utána felemelkedett a 10 .DPO ...36.4 ,ről gyönyörű emelkedett 0,3 tized az 36.7 ez ösztrogén löket ,újból progi töltés !
Megint csökkent 0,1 tizedet és stagnálás 13 .DPO -ig utána 0,1 tizedes csökkenések mig a coverlinét el nem érte ,ismét 0,2 tizedes emelkedett ,hát ez szuper !!:D
Holnap tesztelj 16 DPO vagy !:D
...menszi jel ?
Érzések ,hüvely folyás ?
Málna27
2019-05-01 16:13:42
Ja, azt még kihagytam, hogy kb 3 hete olyan hasfájásom van, mint ovukor...végképp nem értem. :) Ilyen viszont sosem szokott lenni.
Málna27
2019-05-01 16:12:10
Erikasz! A mostani ciklusom alatt nekem kb 7 napig volt tojásos nyák! Én nem oda tenném az ovumat, mint az oldal tette, hanem a következő eséshez, de amikorra betette, akkor is volt már tojásszerű nyák, így ki tudja :D Így nem mertem arrébb tenni a grafikonon.
Stellanna
2019-05-01 15:23:05
Sziasztok! Tudnátok mondani valamit erről "csodálatos" görbéről? A két hiányzó érték nem releváns (ezt Erikasz is megállapította :) ) Előre is nagyon köszönöm :*
erikasz
2019-05-01 14:52:48
Lion :Emlékszel a múlt ciklusomra ?
Az is olyan fura volt nekem ...nem tudtam követni a nyákot a hőt és a méh nyakot ...össze -vissza volt a nyák a ciklus alatt 6 alkalommal volt tojcsi nyák !
Én bízok a görbédben nagyon ...ha holnap stagnál, vagy szépen vissza megy ..nagyon jó lesz ....!:D
Lion86
2019-05-01 13:39:43
Köszönöm Erikasz :) Én arra gondolok, hogy mivel 2 tüszőrepedésem lehetett (30 vagy 31. és a 33.napon), az első nem termékenyült meg és a második talán, az magyarázat lenne a hányingerre meg a fura tünetekre és akkor tényleg a 11.dpon lennék. Hát furcsa ez a ciklus. Amikor legutóbb megjött, arra gondoltam, hogy ez a terhességem első napja (mivel a dokik a mensitől számítják), talán nem tévedtem nagyot :D
Most valahogy nagyon nehezen megy a várakozás.
erikasz
2019-05-01 12:40:56
Lion :Lehet csak van ott valaki !:D
Figyelj, ahogy írtam neked lehetett a ciklus 33 .napján az ovu ,vagy petekitörés akkor is csak a 11 DPO vagy még korai tesztelni !
Adná az Úr ...babás lennél te is ...már megérdemelnéd !
Anitacoolnak is babásodáskor, alacsonyabb hői voltak a megszokottól !
Anett8601
2019-05-01 12:34:02
TEdit gratulálok! Vigyázz magatokra!Ha megkérdezhetem mikor voltatok ti együtt,szedték e valami vitamint?vagy esetleg egy jó tanács akiknek nem sikerült...