Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-05-04 19:43:10

Lanyok!

A betadinos fertotlenites mennyi ido alatt tavozik.Mar csutortok ota folyik vmi barna.De nem tudom hogy az csak a betadine vagy esetleg verzek egy kicsit..nem faj semmi.Jo lenne ha kiurulne mert lassan ovu lesz es azt olvastam spermaölő hatasu.
erikasz
2019-05-04 17:59:29

Angyal :De a nődoki mi a túrót látott ..szerintem másik tüszőt ,ami még ez után fog repedni ,hát ez is érthetetlen számomra !
Ha ott a tüsző a másik ... akkor lefog esni a hőd !
Kiváncsi vagyok rá !:)
erikasz
2019-05-04 17:40:17

Angyal :Szerintem igen, ott is volt tojcsi nyák méhnyak fent ugyan ugy mint a ciklus 9 napján én sem értem !
Megváltozott az egész szervezetem ...most megint ismerkedni kell vele :D
Az elmult ciklusom nézd ..biztos emlékszel rá !
Ehez képest alacsonyak a hőim nem ?
Angyal88
2019-05-04 17:04:23

Erikasz 36,5-öt elfogadta és 8cn -re rakta az ovut.

Szerinted is akkor volt ovud amit a rendszer behúzott?
erikasz
2019-05-04 16:58:57

Bocsi egy értéket át irtam egészbe ....most 36,65 volt nem hét !
Most nézem még 0,5 tized is ilyet csinál !:O
erikasz
2019-05-04 16:31:37

Angyal :Azért mer 3 napi hő emelkedett szépen 36.4 -ről ,36.8 ig az 0,4 tized megfelel az ovulációnak... csak egy napi értéked alacsony és mérési hibának túlajdonitja.. nem illik a képbe !
De ha 36.5 vagy 36.6 írsz az lehet elfogadja !

Én ma igy ...nevetséges :D
Angyal88
2019-05-04 16:23:15

Erikasz szerinted miért vette ki a rendszer a 8cn hőt? Akkor is 36,4-et mértem.
Meliko78
2019-05-04 16:12:07

Sziasztok ! Mai így első nap hogy negatív az ovu teszt
erikasz
2019-05-04 16:06:13

Maryanne :A 36.5 ird be ...mivel 6 órakor mérsz ...a 9 óra hőmérés nagyon sok!
Szerintem most szabadult a tüsző... a barna váladék is igazolta !
Méhnyálkahártya darab nem lehetett az csak menszikor van !
Az a darab attól van ... nem kell meg ijedni ...a méhszájnál van ilyen sűrű fehér mint egy dugasz az ovukor le válik a vérrel távozik , ami ovukor van ..mire a hüvelyből távozik az barna színű lesz.. a hüvely savassága miatt !
erikasz
2019-05-04 15:50:46

ineeeez :Nyugodtan beírhatod ,0,1 tizeddel esetleg nálam is volt ilyen eset !:)

Angyal :A hőd a menszesz alatt gyönyörű szépen 37.2 ről lement 36.4 -re az 0,8 tized ,de viszont fokozatosan emelkedett baj itt nincs !
Nem tudom az orvos mit is látott tüszőnek ....vagy egy másik tüsző volt ,de szerintem a hő alapján megtörtént az ovu !
mert 36.4 től 37.0-ig felmegy a hő... és még ovu sem volt... ez nekem nagyon furcsa ilyenről még nem is olvastam !
Csak olyan esetről hogy gyulladás van a szervezetben és magas a foolikuláris hő ,de viszont ovukor leesik és felmegy a lutelárban a hő 37.0 főlé.
Ez ugy hívják: A függelékek gyulladása
A hőmérséklet emelkedésének másik oka az első fázisban lehet a függelékek gyulladása. Ebben az esetben a hőmérséklet csak néhány napig emelkedik az első fázisban 37 fokra, majd ismét csökken. Az ilyen grafikonoknál az ovuláció kiszámítása nehéz, mivel egy ilyen emelkedés „elfedi” az ovulációs emelkedést .

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!