Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
ineeeez
2019-05-04 10:34:14

Lányok,ha hőmérőzés előtt reggel megmozdulok (muszáj volt,beesett a lázmérő az ágy alá)az érték mennyivel mehet feljebb?
Málna27
2019-05-04 10:06:49

Maryanne: Még várok pár napot :) Mivel ez az első mért hónapom, ez se teljes, így lehet, hogy nekem alapból is magasabb a hőm.
Maryanne
2019-05-04 09:49:15

Sziasztok!
Málna mikor tesztelsz? :)

Én ma nem tudom mit írjak be hőnek, reggel kb a szokott időben 6 körül ébredtem, totál leizzadva, akkor 36,5-t mértem, aztán aludtam tovább még 9-ig, akkor már megszáradtam, és jó volt a komfortérzetem, a hőm pedig 36,8 lett....Tudom mindig az első mérést kell inkább figyelembe venni, de én úgy gondolom, hogy pont az izzadás csökkenthette a hőt, szóval beírtam a magasabb értéket... de egyébként az elmúlt két reggel is kicsit leizzadva ébredtem, ma viszont nagyon! Pedig nem volt se melegebb se hidegebb a szobába... szóval nem értem ezt a ciklust, így még nem voltam hogy ilyen nehezen akar emelkedni a hő. Tegnap és tegnap előtt ráadásul kevés barnás folyásom is volt, tegnap előtt egy furi barna cafat is lejött, mintha egy nyálkahártya darab lett volna....?
Angyal88
2019-05-04 08:31:47

Lion az ovu teszttel nem akarom még stresszelni sem magam sem a párom, bőven sok a hőmérőzés is.
Eddig nem volt magas az alaphőm mindig 36,5- 6 szokott lenni. Pajzsmirigyet nemrég néztek
TSH: 1,2 volt. T3 és T4 nem néztek így nem tudom, hogy jó-e.
Lion86
2019-05-04 07:52:37

Angyal, a magasabb alaphő lehet ösztrogénhiány, pajzsmirigy-alulműködés miatt vagy egyszerűen csak ilyen magas. Nem próbáltál még ovutesztet?
Angyal88
2019-05-04 07:35:10

Jó reggelt mindenkinek!

Erikasz a rövid ciklusra annyi volt a kérdése mennyi idős vagyok, viszont a 2 napos vérzéshez hozzá tette ha legközelebb is rövid lesz akkor menjek vissza. A mostani hosszabb bőséges vérzést a 2napos után normálisnak mondta.
Egyébként volt 2017 decemberben is egy ilyen rövid ciklus rövid mensi s utána lettem terhes.
Sajna tegnap a párom bealudt így lehet úszik ez a hónap.
Nem értem ezt a görbét, ha még nem volt ovu akkor miért ilyen magas a hőm és hogyan fogom így észre venni, hogy megrepedt-e a tüsző?
Kivette a 8cn-i hőt és berakta 6cn-ra az ovut.
Málna27
2019-05-04 07:13:41

Sziasztok!
Én ma így állok.
Szép hétvégét mindenkinek! :)
Málna27
2019-05-03 22:40:37

Edit: Az éhségérzet evés után hamar nálam is stimmel. Bár finoman szólva nem vagyok nagy darab, így egy kevés étellel jól is lakom, nem csoda, hogy hamar éhes leszek :) Lehet, hogy eddig is így volt, csak a kifinomult "babátakarok" reflexeim most vették észre :D Mindenesetre ha nem vagyok babás, akkor legalább odaadom magamnak a legjobb terhestüneteket produkáló nőnek járó Oscar díjat, mert szerintem nagyon jól alakítom azt a szerepet! :D
TEdit87
2019-05-03 22:36:09

Jozsa, nagyon örülök, hogy rendben vagy!

Köszönöm szépen Angyal, Maryanne, Ineeeez!

Málna, gyanús vagy te nekem! :) Hasonló érzéseim voltak nekem is. Nem tudtam én sem leírni, csak azt tudtam, ilyet még nem éreztem korábban, fura volt. Én is arra gondoltam, biztos csak bebeszélem magamnak, de nem :)
A szurkáló érzés még most is szokott jelentkezni, hol erről, hol arról. Étkezés után van, hogy hamar újra rám tör az éhségérzet. Más szembetűnőbb tünetem nincs egyelőre.
erikasz
2019-05-03 20:59:55

Lion :Köszönöm szépen !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!