Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-05-02 12:38:40

Mi is 2 naponta vagyunk együtt remélem jó lesz
GőVica34
2019-05-02 11:08:47

Meliko mi pozitiv napon es az utana köbető első negativ napon voltunk együtt. Plusz ovu elott 2 nappal. De 2naponta szoktunk amugy. Csak mikor elöszőr mondta a doki a pozigiv es negativ napot igy csináltuk. És bejött.
Meliko78
2019-05-02 10:07:16

Görbe le maradt
Meliko78
2019-05-02 10:06:52

Sziasztok! Ma lett pozi az ovulacios teszt ! Az este voltunk együtt de ma már nem lehetünk csak holnap az még jó lesz szerintetek ?
Edit gratula neked! Boldog babavárást!
Többieknek meg kitartást és sikeres ciklust kívánok !
Jashmine
2019-05-02 09:57:24

Erikasz: Amiket írtál tünetek egy sincs.Csak a hőemelkedés/láz.
Vérnyomásom, pulzusom rendben.Nincs izzadás sem.Szivdobogás érzésem sincs...Itt csak holnap lesz orvos, gyogyszertár is.Sztem veszek valami torokfertőtlenítő szopogatos tablettát meg apranaxot még.Hátha.. Vagy a gyogyszerész véleményét kikérem.
Az este bevettem egy dalacint, reggel már jobb volt.36,7.Letrox most 2 napig fél szem.Aztán ugy szedem mint az orvos előírta. 2.6 Tsh csak nem vészes...Multkor csináltak teljes vérképet.Azon is minden jó.Egyedül a vérsülyedésem volt magasabb 20...gyulladásra utap elvileg.Ez april 11.-i vervetelből.
Málna27
2019-05-02 08:49:54

Nashua: Köszi, én is bíztatónak làtom a görbémet :) Aztán ki tudja, lehet, hogy a többi hónapban is ilyen volt, ez az első mért hónapom, ráadásul nem is teljes.
Segítenétek abban, hogy mikor érdemes tesztelni? Ma hazafelé veszek egy Gabriel tesztet és vasárnap, hétfő környékén gondoltam tesztelni (csak akkor, ha a hőm is olyan lesz, hogy van esély rá). (Kedden kellene megjönnie, de 1-2 napot sokszor csúszik, többet nem.)

Jozsa: Goldolunk majd rád! Gyorsan túl leszel rajta, utána pedig igazuk van a lányoknak, kényeztesd magad egy kicsit! :)
GőVica34
2019-05-02 08:06:27

Stellanavolt hogy énis nagyon forró voltam. De nyelv alatt alavdonyabb lett a mérésem, mint hónaaljban. Más a külső és a belső hőmérséklet!
Nashua34
2019-05-02 08:04:18

Jozsa: nagyon drukkolok neked! Utána iktass be valami kellemes programot, mindig kell "fájdalomdíj" vizsgálatok után. Nem tudom milyen az idő nálatok, de fagyizni mindig jó :)
Stellanna, még annyi, hogy az x-epil szerintem nem a legjobb teszt. Nekem már mindegyik szép erős csíkokat mutatott, míg az x-epil alig kivehetőt. Ha azzal teszteltem volna először, biztos h 3 napig bőgök, mert semmi nem látszódott volna. Ahogy Erikasz is írta, a 25-ösök közül a Gabriel nagyon pontos, a 10-eseknél meg a rossmann-os facelle, legalábbis nálam bevált :)
Angyal88
2019-05-02 08:03:11

Jó reggelt mindenkinek!

Én ma így
Nashua34
2019-05-02 08:00:36

Sziasztok,
TEdit, nagy gratuláció, bár a görbéd alapján szinte biztos volt a siker! Boldog babavárást!
Málna, a te görbéd is igazán biztató, 12. napon vagy, mikor tervezed a tesztelést?
Stellanna: vagy a hőmérő, vagy valami más lesz a gond. Fura ez a görbe, és a mai hőd miatt ki is vette az ovut, tehát ha jól mértél, akkor gyanús, hogy elindult a folyamat, de valamiért nem tudott megrepedni a tüsző, csak próbálkozik a szervezeted. Én ez alapján azt mondanám, hogy még nem volt tüszőrepedés. Mindenesetre akár hogy is van, legyetek együtt a pároddal minél többet, az nem árt :) Lehet, hogy ez egy jó hosszú ciklus lesz, de ettől még sikerülhet baba.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!