Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Megyek 4re az orvoshos, ma lesz az atjarhatosagi vizsgalat.Szurkoljatok! ;)
Stellanna
2019-05-02 07:08:51
Sziasztok! Én ma így:
Azon gondolkodom, hogy lecserélem a lázmérőt.... Ma reggel, a reggeli kávé előtti öleléskor a férjem megjegyezte, hogy milyen meleg vagyok... Erre a reggeli hő csak 36.4?! Valami nem stimmel. A reggeli teszt negatív, bár 2 percnél mintha láttam volna valami halvány szürkés 2. csíkot, de eltűnt :/ X-epil teszt volt újfent. Tünetek nincsenek.
Málna27
2019-05-02 06:52:37
Sziasztok!
Én ma így állok, elmozdult felfelé. Mindenkinek szép napot és kitartást, mindjárt itt a hétvége! :)
erikasz
2019-05-02 06:24:49
Jashmine :Igen a miatt ..nagy az adag utána olvastam !
szívdobogás-érzés,
szívritmus zavarok, főként szapora szívverés (tachycardia),
mellkasi szorító fájdalom (angina pectoris),
izomgyengeség és izomgörcsök,
melegség-érzet, fokozott izzadás,
remegés (tremor),
nyughatatlanság-érzet, álmatlanság,
hasmenés, testsúly-csökkenés,
fejfájás
menstruációs (havi vérzéssel kapcsolatos) zavarok.
Ezek a tünetek ...láz nincs irva,de orvoshoz kellene visszamenni körzeti is csak tud választ rá !
Meleg érzet ,fokozott izzadás az van .
Jashmine
2019-05-01 22:51:07
Edit: Gratulálok! :)
Jashmine
2019-05-01 22:49:49
Sziasztok!
Erikasz: Nem igazán...tegnap du estére 38,3-ig ment a lázmérő.Vettem be apranaxot.Ma reggel 37.1 volt a hőm.. de éreztem du megint h forró vagyok 37.8-at mértem.A nyirokcsomom fájdogál, alig birok nyelni.Hideget nem ittam igy azt kizárom :( Arra gonfoltam talán a letrox miatt van. 2.6 volt az értékem.Eddig 1 szemet szedtem 5.napig majd 2 napig felet.Most megpróbáltam az 1hez meg egy negyedet is...lehet ez miatt van?Azt se tudom mit kellene bevenni :(
Anett8601
2019-05-01 20:07:01
Köszönöm TEdit.Azt hiszem most én is csinálok lh tesztet, biztos ami biztos.Én eddig a gravidát szedtem,mást nem.
Lányok valaki próbálta már a triszeter vitamint?Megoszlanak a vélemények a neten meg a Facebookon.egy ismerősöm szedte neki is az első hónap után sikerült a baba.Most én is megrendeltem aztán meglátom mi lesz.
TEdit87
2019-05-01 17:16:13
Anett, itt a görbém is újra, hogy ne kelljen visszakeresned
TEdit87
2019-05-01 17:14:40
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy szorítottatok értem, gondoltatok rám. Sokat segített, hogy olvashattalak titeket, a tapasztalataitokat.
Anett, az ovulációs tesztem a 9. és 10. ciklusnapon negatív lett, a 11. napon nem teszteltem, a 12. napon határozottan pozitív volt, a 13.ciklusnapon újra negatív. Az ovulációt megelőző harmadik napon (április 10-én) voltunk együtt, az ovuláció napján (április 13-án délután, miután teszteltem és pozitív lett),majd a rá következő napon (14-én késő éjjel) is. 13-án délután tudatosan nem rohantunk sehová, összebújva pihentünk még egy órácskát, abban bízva, hátha pont most sikerült tökéletesen időzíteni.
Ha jól emlékszem tavaly novemberben kezdtem el szedni a dr. Czeizel plus 1 magzatvédő multivitamint és az óta folyamatosan szedtem, illetve pár éve szedek kisebb nagyobb megszakításokkal egy probiotikumot, amit nőknek fejlesztettek ki. ProBioGen Women's Vitality Probiotic a neve, a biovea oldalán szoktunk rendelni, mikor akciók vannak rá.
Ami még segíthetett, egy január 18-án megkezdett 10 hetes gyógynövény porokból készült személyre szabott kúra.
Stellanna
2019-05-01 16:51:32
Erikasz: Menzesz jellegű tüneteim nincsenek, reggel volt enyhe görcsölés a bal oldalamon, azt is hittem, hogy megjön :/ de semmi... teszteltem reggel 25-ös X-epillel, hómező lett az eredménye... Talán még annyi "tünet" volt, hogy tegnap előtt este rettenetesen beszédültem, még tegnap is kóválygott a fejem. Viszont tegnap és ma is tapasztaltam nyúlós nyákot (nem tojásfehérjés, mert nem volt átlátszó, hanem fehéres volt). Ilyen nem szokott lenni menzesz előtt, akkor általában kiszáradok. Még várok pár napot, hogy mi történik, remélem csak jó :) Köszönöm a segítséget! :*
Megyek 4re az orvoshos, ma lesz az atjarhatosagi vizsgalat.Szurkoljatok! ;)