Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A mai napom elég jól alakult.Nem volt lázam, hőemelkedésem sem.Normális újra :) Most mértem kiváncsiságból 37,1.A torkom sem faj annyira már, mint tegnap.
Holnaptól biztos visszaáll a normális hőgorbe folytatás.
Holnap leszek dpo 7 napon.Remélem ha jokor is voltuk együtt ez most nem kutyult be... Azt olvastam a láz ilyenkor nem jó.
Köszi Erikasz a tanacsaidat, a segítségedet mindenben :)
Sztem is itt tényleg te vagy a legokosabb ebben a témában. :)
erikasz
2019-05-02 21:30:35
Málna27 :Nagyon szép a görbéd ,drukkolok nagyon neked !!:D
A hagyományos lázmérő a legjobb lenne bazális hőt mérni a legpontosabb ,csak ha eddig digitálissal mértél ,azzal kellene végig a ciklust ,más lesz a mérési hőd !
Málna27
2019-05-02 21:10:14
Zsuzsi: Köszi! :) Végre nálad is kiderült, hogy mi a probléma, sikeres ciklust kívánok! :)
Kérdés: Ma nem alszom otthon és természetesen (nem is én lennék) otthon felejtettem a lázmérőt. Viszont itt nem digitális van. Ha eddig digitálissal mértem és holnap hagyományossal fogom, akkor lehet különbség? Nagyon mérges vagyok magamra, sokat számít a holnapi hő.
Szép estét mindenkinek!
erikasz
2019-05-02 20:45:11
Jozsa :Hát ez nagyon jó hír !!!!!!!!!:D:D
Zsuzsa :Úgy örülök a jó hírnek !
Nálad is csak ez volt a probléma a D vitamin hiány ,akkor jók voltak a megérzéseim . azért volt olyan a görbéd !
Nagyon örülök ,hogy segíthettem !:D
A mostani ciklus sikeres legyen azt kívánom neked !!!
zsuzsi09
2019-05-02 20:21:30
sziasztok
jozsa - szuper hír, örülök neki, hogy minden rendben gondoltam ám rád :)
málna- megy a drukk, szépen állsz, csak maradjon is igy :)
én meg megkaptam ma a laboreredményeim és kiderült, hogy D vitamin hiányom van....jól gondoltuk erikasz-hogy ott lesz a gond- az allergológus azt mondta, hogy ha kijön a jó idő már ne is szedjem, na egy hónapig hallgattam rá-akkor voltak olyan katasztrófális görbéim- még jó hogy az ember utánna olvas és a saját eszére hallgat és mások jó tanácsaira -köszi erikasz, még egyszer- mondtam a doktornőnek, hogy napi 5000-et szedek egy hónapja, azt mondta folytassan igy mert más okot nem lát a sikertelenségünkre.
Málna27
2019-05-02 17:06:19
Edit: Köszi! :)
Jozsa: Szuper hír! :) Jó pihenést!
Jozsa85
2019-05-02 16:55:28
Mosolygos fej akart lenni!
;)
Jozsa85
2019-05-02 16:54:53
Sziasztok!
Tul vagyok a hycosyn.Minden rendben, mind a ket oldal atjarhato.Egy par masodpercig fajt ameg felfujta a ballont, aztan ennyi..Megyek haza tomegkozlekedessel, semmi bajom..
Orulok hogy tul vagyok rajta! ;(
Koszi a drukkot!
TEdit87
2019-05-02 16:48:30
Jashmine, köszönöm! Jobbulást neked!
Hajrá Málna27
Jozsa85 Gondoltam rád és szurkoltam, hogy rendben legyen a petevezető. Milyen volt a vizsgálat?
Köszönöm Nashua34, nagyon bíztam ebben a görbében, de nem mertem teljes mértékben hinni neki, mert volt már csalódás tavaly decemberben, akkor a 30. napon csak leesett a hő és megjött.
Én is x-epillel teszteltem (kék kupakos pen), a harmadik percnél még nem olyan erősen mutatkozott a teszt vonal, de pár perccel később, már ugyanolyan erős volt, mint a kontroll csík, de én is olvastam róla, hogy nem mindenkinek vált be.
Meliko, köszönöm neked is!
erikasz
2019-05-02 15:05:42
Jashmine :Áprilisi vérképen gyulladás a We:20 . csak 11 ig megengedett most szerintem magasabb torok gyulladásod lehet !:(
És feltétlen menj orvoshoz ,és a gyógyszerész véleményét kérd ki !
Holnaptól biztos visszaáll a normális hőgorbe folytatás.
Holnap leszek dpo 7 napon.Remélem ha jokor is voltuk együtt ez most nem kutyult be... Azt olvastam a láz ilyenkor nem jó.
Köszi Erikasz a tanacsaidat, a segítségedet mindenben :)
Sztem is itt tényleg te vagy a legokosabb ebben a témában. :)