Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok,lányok!! :-)
Először is TEdit gratulálok Neked,boldog babavárást:-)
Én tegnap voltam Uh-n 17,3mm domináns tüsző,szombaton valószínűleg megreped azt mondta az orvosom,úgy hogy hajrá van:-)
Nyálkahártyám 9,8mm,azt mondta minden megfelelő,megvizsgált mindent, szépen hatott a gyógyszer.
Már nagyon izgulunk:-)
Kitartást nektek csajok:-)
Maryanne
2019-05-03 09:32:58
Sziasztok! Közben olvasgatlak benneteket, zajlanak az események... :)
Jozsa szuper hír, hogy jó lett az átjárhatóságid.
TEdit gratulálok :)
Mindenki másnak kitartást! :)
Velem nem tudom mi van, nem akar emelkedni a hőm!?
Az ovu én úgy éreztem hogy valamikor hétfőn hajnalban, a 16. ciklusnapon volt, de azóta nem nagyon akar emelkedni a hőm...?
Erikasz mit gondolsz?
Lion86
2019-05-03 09:30:28
Sziasztok!
Nálam semmi változás, se pozitív teszt, se mensi, kezdek már abban is kételkedni, hogy volt ovum.
Málna27
2019-05-03 08:26:21
Nashua: Ez a tüsszögés jó :) Nekem is tegnap hol jobb oldalt, hol bal oldalt szurkált, de sztenderden "fáj" szinte egész hónapban. Reménykedek, de azért nem kiabálom el :)
Erikasz: Remélem, hogy jók lesznek a leleteid! :)
Nashua34
2019-05-03 08:23:04
Sziasztok! Jozsa, szuper hírek :) hidd el hamar elmegy a május, aztán jön is a június. És az még minimum 1 hónap spontán baba esély, de ha nem, akkor sikerül az inszemmel :)
Málna: nagyon ígéretes a görbéd, és én sem akarom beléd beszélni, de nálam ugyanez volt. Hol bal oldalon, hol jobb oldalon szurkált, mint amikor ovu közeledett, csak most egész hónapban. A melleim nem fájtak félidőtől, csak a nem várt előtt kezdett, plusz a tüsszögés. Tudom fura, de én ha nem vagyok beteg, nem tüsszentek, és ez azóta is megmaradt :)
Málna27
2019-05-03 08:16:48
Erikasz: Köszönöm, annyira aranyos vagy! :) Egyébként tegnap fájt a derekam (nekem nem szokott), fájnak a melleim is (ez pedig csak ritkán mensi előtt) és tök fura, mert a hasam már ovu előtt óta úgy "fáj", mintha ovu jönne. Ilyen még nem volt soha. És tegnap szurkált is. De nem veszem ezeket jelnek, mert szerintem mi nők, ha nagyon akarunk valamit, akkor bizony simán tudunk áltüneteket produkálni :D
Jozsa85
2019-05-03 08:03:24
Ja.Itt a gorbem, huzom a csikot..
Jozsa85
2019-05-03 08:00:05
Mistimi!
Majus 31re van idopontom a meddosegibe, szerintem akkor fogja felirni a hormon injekciokat.Szoval juniusban esetleg lesz mar inszem..Ez meg sajna messze van.
Addig is varom az ovumat.Sokat olvastam hogy vizsgalat utan egybol sikerult a baba.Bar nem tudom..Eddig is volt pozitiv tesztem.A megtapadassal van baj nalam sztem..
Tegnap voltam tappenzes papirert es az asszisztens nő kioktatott hogy biztos azert nem sikerul mert nagyon akarom..Nna az ilyet ugy elkuldenem a fenebe...A haziorvos meg lecseszett, hogy o egy labor eredmenyemet sem latta.Miert nem hozza mentem eloszor.Belgyogyasz es 70 eves!!! ;)
Ma pihi van.3 napig stop, orvosi utasitas.
mistimi
2019-05-03 07:50:23
Jozsa: úgy örülök, h nem fájt és h minden rendben. Mi lesz a következő lépés?
Először is TEdit gratulálok Neked,boldog babavárást:-)
Én tegnap voltam Uh-n 17,3mm domináns tüsző,szombaton valószínűleg megreped azt mondta az orvosom,úgy hogy hajrá van:-)
Nyálkahártyám 9,8mm,azt mondta minden megfelelő,megvizsgált mindent, szépen hatott a gyógyszer.
Már nagyon izgulunk:-)
Kitartást nektek csajok:-)