Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Megint van egy pecsetem.Pedig szexem a D vitamint es meg csak 7 dpo-n vagyok.De nem erdekel.Torokfajaaom lett meg folyik az orrom.Tegnap megaztam.Holnap se merek.Sokkal jobban erzem magam.Nem frusztral hogy miert csak ennyi.. ;)
Holnap se merek.
Angyal88
2019-05-15 16:56:50
Sajnos a tesztek nem hazudtak :( ma megjött igaz még nem olyan erős , de van.
Edit90
2019-05-15 16:13:22
Sziasztok!
Andi: A történeted nagyon segítségért kiált. Elmesélem a mi történetünket: Amikor megismerkedtünk a férjemmel még volt viszonylag rendszeres házaséletünk, bár távkapcsolatban voltunk az első évben, csak 2 hetente találkoztunk.Amikor összeköltöztünk 1 év után albérletbe ritkultak az együttlétek. Beszélgetés megtörtént erről, azt mondta sok a feszültség a munkahelyén,de majd figyel erre.Telt múlt az idő, évek mentek el hasonlóan, de nem foglalkoztunk vele.Ritkák voltak az együttlétek,de mindkettőnknek megfelelt úgy. Amikor eljött a 2018-as év eleje, letettem a fogamzásgátlót mondta a dokim,hogy számítsak rá,hogy nem lesz azonnal szabályos a ciklusom,várjunk még a baba dologgal pár hónapot.Elkezdtem figyelni az együttlétek számát,és volt olyan hónap,hogy egysem,vagy 1-2. Újabb beszélgetés: neki ennyi is elég. Én szenvedtem ettől. Amikor tudatosan elkezdtük a próbálkozást onnantól inkább én kezdeményeztem,hogy ovu környékén meglegyen az alkalom, ez így működött pár hónapig,majd azzal jött,hogy neki ez sok így, meg nem spontán, és utálja az egészet, de nem akar róla beszélni,mert úgy látja,hogy én így is túlaggódom ezt,és nem akarja,hogy rágörcsöljek.(Azért kezdtem el a hőmérőzést,meg az ovutesztelést,mert tudtam,hogy a nem rendszeres szex ezt kívánja) Na ekkor besokalltam, és nagy sírásos kiborulás közepén közöltem vele,hogy vagy andrológushoz forduljon,vagy pszichológushoz,mert ez nem normális. El is kezdett járni pszichológushoz tavaly decemberben. Azóta jár folyamatosan, heti 1x, és már pár hét alatt óriási volt a változás. A szex, mint téma múlthéten került elő először, de addig is nagyon sokat változott.Nyíltabban tudunk beszélgetni, el tudja mondani mi zajlik benne, és nem utolsó sorban azóta normalizálódni látszik a házaséletünk. Nem lesz Ő sosem a mindennap szexelő típus, ezt nem is várom el tőle, mert én sem vagyok akkora étvágyú, de a heti 2-3 alkalom azóta megvan, és ami a legfontosabb, Ő kezdeményez :) Annyira bánom,hogy nem kezdtük el korábban a terápiát! Nagyon valószínű,hogy a férjed is hasonló magába zárkózós,mint az enyém, és a babátok elvesztése indíthatta el nála ezt a folyamatot. Ne fogadd el ezt az állapotot,tudod Te is,hogy ez így nem jó.
Olvaslak titeket, csak mivel nem mérek,nincs mivel jelentkeznem napi szinten.Ma vagyok a 8.dpo-n. Holnapra volt időpontom a nőgyógyászomhoz, amit lemondott, és átrakta jövőhét hétfőre. Csinálom az Avivát, meg a mozgást, odafigyelek mit eszem, és várom a következő ciklust.
Mindenkinek nagyon szurkolok, sokan vagytok most az utolsó napokban :)
mistimi
2019-05-15 15:35:23
Andi: neked a férjed a babátok elvesztése után, kért segítséget h feldolgozza? Nem lehet h fél az újabb babától, nehogy újra megtörténjen?
Ez a nem akarok szexelni is lehet ezért van...
A spermavizsgálattól meg nyilván fél, de ez meg veled szemben baromira igazságtalan mert te kés alá is feküdtél, neki meg egyszer kéne megához nyúlnia, azt annyi...amúgy meg ha nincs is senkije de ennyire nem amar szexelni az meg lehet h a tesztoszterin szintjével is összefüggésben van, éd az meg lehet h a spermàk számával/ minőségével.
Esetleg ha négyszemközt nem tudjátok megbeszélni, akkor párterápia? Tuti sok minden feszültség felszínre kerülne és utána biztos sokkal jobb lenne.
ineeeez
2019-05-15 15:15:31
Meliko78, szurkolok neked nagyon!!!
Tesztelni nem tesztelsz???
Meliko78
2019-05-15 15:13:41
Inez én is pontosan ezeket érzem nekem holnap kellene meg jöjjön mindig 14 napos a litealisom
ineeeez
2019-05-15 15:12:52
Andi198729, ne haragudj, de nem értem meg a férjed, az enyém mikor elértük a 7 vagy 8 hónapot és nem sikerült, magától mondta,hogy ő elmegy vizsgálatra azonnal, és meg se fordult a fejében,hogy velem lehet valami baj,vagy hogy túl rágörcsölnék
végig izgulja velem az egészet, nekem fura ,hogy a te férjed havi egyszer akar csak szexet
Hány éves? Mennyit dolgozik?
Azelőtt is ilyen volt? Általában ez gyanússá válik a nőknek..hogy nincs e harmadik személy a dologban
de nem akarom az ördögöt a falra festeni,bocsáss meg:\
Andi198729
2019-05-15 15:00:55
ineeez, de jó, hogy a te férjed ilyen, hát de ez lenne a normális, hogy a férfiakat le se lehessen vakarni, nem az, hogy még könyörögni kell az együttlétekért. Én meg nő vagyok, és igénylem az együttléteket, akkor majd az lesz a vége hogy keresek mást, lennének pályázók :-D Csak tartózkodom, mivel férjnél vagyok.
ineeez nagyon megy a drukk, reméljük legalább neked összejött a baba :)
Nekem meg se fordul a fejemben, mensi lesz, mint mindig, a megszokás :-S Várom már hogy elkezdhessük a konzultációt, csak ahhoz az kéne, hogy a férjem elmenjen vizsgálatra végre, megígérte múltkor hogy elmegy, ehhez képest még mindig nem hívta fel az andrológust, ha rákérdezek, gorombán válaszol, ideges lesz a témától. Még ezt se lehet megbeszélni egymás között, ahogy semmi mást sem, annyira különbözőek vagyunk, hogy hihetetlen. Pedig ez mindkettőnket érintő komoly téma, a gyerekvállalás, hogy akkor lépnünk kellene afelé, hogy orvosi segítséggel legyen gyerekünk, mivel spontán másodszorra nem akar összejönni, de sosem tudunk leülni ezt megbeszélni, tüskéket növeszt, veszekszik velem, és a vége az, hogy negatív hozzáállásom van, azért nem jön össze, és ezzel el van intézve, nem azon lenne, hogy akkor ő is megvizsgáltatná magát, hogy tudjuk az okát, és minél hamarabb segítséget tudnánk kérni, húzza az időt, várja a csodát, márpedig nagyon úgy fest spontán nem fog összejönni, az örökkévalóságig várhatunk rá. Ez most másodjára nem akar összejönni.
ineeeez
2019-05-15 14:38:45
plusz sokszor evés után/közben borzasztó hányingerem lesz
aztán elmúlik és fél óra múlva újra éhes vagyok :\
remélem nem pms tünetek..:(
ineeeez
2019-05-15 14:38:44
plusz sokszor evés után/közben borzasztó hányingerem lesz
aztán elmúlik és fél óra múlva újra éhes vagyok :\
remélem nem pms tünetek..:(
Holnap se merek.