Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
ineeeez
2019-05-15 14:36:55

Andi198729, ez olyan szomorú,hogy ilyen a férjed..
az enyémet le se lehet lőni,konkrétan szólnom kell neki,hogy nem szabad naponta csak 2-3naponta mert az orvosom ezt mondta,erre ő elkezdd dünnyögni,hogy az nagyon sok nem bírja ki a két napot :))))

most vagyok 26.ciklusnapon (vasárnap nem kell hogy megjöjjön)3 napja leszakadnak a melleim,borzasztó kívános lettem,állandoan álmos vagyok és éhes
úgy bízakodom,de nem merek tesztelni :\
Andi198729
2019-05-15 14:24:31

Józsa, jófej vagy ;-)

mistimi, régen amikor még nem voltunk házasok, és nem volt téma a babaprojekt, akkor normális, és rendszeres volt a szexuális életünk, minden héten együtt voltunk, több alkalommal is, sőt volt olyan, hogy épp úton voltunk, Norbi kanos lett, és meg kellett állnunk egy félreeső helyen, hát az volt az igazi, ezek a spontán együttlétek, mióta összeházasodtunk, és mióta a tragédiánk megtörtént, másra sem tudok koncentrálni, minthogy babánk legyen, a tragédia után pedig újra babánk legyen.
A 13. napi ovuteszt tűnik legerősebbnek, azóta teszteltél esetleg, 13-i délutáni, v. a tegnapi az milyen volt? Nekem is akkor volt pozi, mikor leesett a hőm, másnap meg már negatív. Írtad, hogy pénteken voltál dokinál, és olyan 2-3 napot mondott, akkor biztosan igaza volt, én amikor voltam peteérés figyelőn, és mondta, 3, v. 4.nap múlva megreped,hát direkt teszteltem, és tényleg úgy volt, leesett hő, pozi teszt, másnap megemelkedett hő, és nega teszt.
Jozsa85
2019-05-15 13:39:19

Mar csak nevetek a mai napon :D
A portarol felhoztak a megrendelt kajat es most jott egy email hogy keresik a szoke szemuveges csajt aki elvitte.Mar kerestek rajtam tobben..Dehat en hoztam jo kis hazai porkoltot tesztaval.. :D
Mar koroznek is. :D
mistimi
2019-05-15 13:38:20

Andi, régen babaprojekt előtt is ennyit voltatok csak együtt? Nálunk ha egy hét kimarad a férjem már meg van feszülve...
Hát szerintetek, van amelyik lh erősebb? Én talan a 13. Napig mondanám, akkor esett a hőm is le, meg a nyák is tojásfehérjés volt, most már inkább vizes.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?

Ezek anno a Grétis ovutesztek, ott se volt a csík erősebb:

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?
Andi198729
2019-05-15 13:19:01

Meliko teljesen igazad van, nem haragszom érte. Hát ez nekem sem jó, frusztrál is, hogy ilyen ritkán vagyunk együtt, valamint azért is, hogy így kevesebb is az esély a babára. És mostanság én kezdeményezem az együttléteket, és ez nekem olyan kellemetlen, neki eszébe sem jut, hogy ja már egy hónapja kb. nem voltunk együtt. Csodálkozom rajta, hogy egy férfi hogy tudja megállni, hacsak nincs valakije. :-S Szerintem nemcsak a spermáival lehet gond, hanem gond van a teljesítőképességével is, ha neki az együttlétek ennyire megerőltetőek. De nem baj, nem kell akkor spontán együtt lennünk, megkímélem őt ettől, és nyugodtan aludhat minden este, majd a dokik elintézik. Én is annak örülnék, ha spontán jönne össze, és nem tömnének mindenféle hormonokkal, de ez van, együttlenni sem tudunk normálisan, kész kínlódás az egész, a férjem miatt, valamint ha együtt is vagyunk, abból sincs semmi. Legalább egyetlenegyszer megpróbálnánk úgy, hogy folyamatosan együtt, nem 2. max 3 alkalom, aztán egész hónapra kifújt.

Józsa, hogy vagy, hogy telt a mai napod? Remélem nem idegesítettek fel megint a kollégáid.
Meliko78
2019-05-15 13:02:48

Andi csodáljak nagy a türelmed ! Én biztos hogy nem maradnék ilyen férfival akit ennyire nem érdekel bocsánatot kérek ,hogy ezt írom . Én a férjétől ezért vàltam el havi egyszer voltunk együtt és 2 perc volt és érdekes 2 szőr is terhes lettem
Andi198729
2019-05-15 10:19:25

Józsa, én detto így vagyok. Nem mérek én sem vasárnap óta, majd én is beírom a következő mensit, és kész. Nem fogom magam idegesíteni, elvileg megvolt az ovu, volt pozi ovuteszt, és hőemelkedés.
Józsa milyen munkakört keresel?
A férjem most megint hezitál a spermavizsgálaton, húzza halasztja, pedig csak úgy tudunk lépni, ő még próbálkozni akar, de szerintem fölösleges, nem fog összejönni, mert hiába voltunk együtt eddig is, úgy hogy teszteltem, hőmérőztem, jól időzítettünk, mégis mensi lett a vége. Hova próbálkozzunk még tovább? Most már letelt az 1 év. Így csak a hónapok mennek, aztán meg az évek, hogy na majd a következő hónap sikeres lesz, itt most már lépni kell, én is csak idősödöm, jó, 32 vagyok, de fiatalabb már nem leszek, és az esélyek is csökkennek. Nem 10 év múlva akarok észbe kapni, hogy jó lenne gyerek, ezért gyorsan ültessék be. Másrészt nem is lehet vele normálisan együtt lenni, neki elég havi egyszeri szex, és várja a csodát. Az a baj, hogy nagyon sokszor bealszik, mert ő most fáradt. Neki ugyanúgy meg kellene tennie mindent a babáért, nemcsak nekem. És ha valamivel többet vagyunk együtt mint 1 alkalom, akkor az is max 3 de az már sok neki, akkor jó ideig nincs is köztünk szex. Ha már 3 alkalmat együtt vagyunk, akkor az már nagy szó, egy hónapban, és a 3. után már azt mondja, kifáradt, és teljesen kiégett. Nem érti meg, a doki is mondta, h. ne számolgassak, hanem mensi után rögtön éljünk folyamatos házaséletet, mondjuk a 9.ciklusnapotól kezdve egészen a 20-ig napig. Hát értem én, csak sajna nincs folyamatos házaséletünk. Ez a gond. Akkor persze nem kellene számolgatnom, de így azért kellett, hogy az a 2-3 alkalom jó időben történjen. Pl. Nashua, neked a férjed partner volt benne, hogy összejöjjön a baba, nektek is az volt a siker kulcsa, hogy minél többszöri együttlét, de ő is megtett mindent érte, mert ugyanúgy akarta. Ez sztem nem nagy dolog, hogy együttlét, ami még élvezetes is, most az az 5-10 perc, utána simán pihenhet, mondtam is neki, hogy utána összebújva pihenhetünk együtt. Az majd mennyire lesz élvezetes neki, ha többször mintát kell majd adnia inszemhez vagy lombikhoz. Mert az is időzítés, ha úgy időzítik, produkálnia kell, mindegy milyen fáradt, meg mennyire nincs kedve hozzá.
Bocsánat de ez most kijött belőlem, mert haragszom emiatt a férjemre.
Jozsa85
2019-05-15 08:09:07

En most nem merek.Majd a mensit beirom es kesz..
Elfogyott a lendulet.Kicsit sajat magamra kell most koncentralnom.Allasokat nezek.Utalom az uj helyet es messze is van.
Andi198729
2019-05-15 07:47:45

Erikasz, köszönjük, igen, teljesen igazad van :) Ez jó ötlet, leírni a napjainkat, itt legalább mindenki megérti a másikat, mert azonos a problémánk, és egy a célunk :)
erikasz
2019-05-15 07:34:08

Szép napot nektek !:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!