Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-05-16 08:02:13

Sziasztok, sajnos a férjem nem kért segítséget a babánk elvesztéséhez, látom rajta, h. ő sincs túl rajta, és valószínű, hogy fél attól, ha újabb babánk lenne, ugyanaz megtörténne, Én javasoltam neki a pszichológust, de nem él vele, azt mondja eleget járt 11 évesen, mikor elveszítette a szüleit. De valószínű én is félek egy újabb terhességtől. Hisz végigcsináltam egyet, és tragédia lett a vége. :( A férjem közgazdász, Elmű számviteli osztályának osztályvezető helyettese, ülőmunkát végez. Rengeteget cigizik. Edit akkor nálatok is hasonló problémák voltak. Igen, én is azért csináltam a hőmérőzést, ovutesztet, mert ritkán vagyunk együtt, ezért akartam, hogy a ritka együttlétek pont alkalmas napokon történjenek. Pl. amikor össszejött a babánk, akkor is teszteltem, viszont a férjemet akkor nem kellett akcióba lendíteni, hanem ő kezdeményezte a dolgot, elengedte magát, csak egymásra koncentráltunk, és pont jó időben voltunk együtt, pozi teszt estéjén, másnapra nega lett a teszt. Lehet jó ötlet lenne a pszichológusomhoz elmenni, ő párterápiával is foglalkozik.
erikasz
2019-05-16 07:15:22

mistimi :Most lesz ovu ...mivel kettő a leesés !
erikasz
2019-05-16 07:13:31

Angyal ,Meliko :Nagyon sajnálom !:(
Meliko :Már megjött vagy csak a hőd esett ,még az fordulhat !

Én ma igy leestem a hőm ,hogy nem volt az elmúlt ciklusban,lehet most korábban lesz , mert tegnap szurkált a petefészkem és a mellembe nyílalt a munkahelyen ,olyanokat hogy kapdostam a mellemhez !
Egy napot még a ciklushoz tettem... vissza olvastam a jegyzeteket és már akkor is véres barnás volt a folyás .
mistimi
2019-05-16 06:51:40

Meliko, sajnálom...
Én ma így...hát itt nem volt ovu...
Jozsa85
2019-05-16 06:38:49

Meliko.
Sajnalom.

2 napja nem merek.
Tapasztalat:
Sokkal nyugodtabban alszok, nem jarnak a gondolataim a reggeli mert hő korul.Nem olyan gorcsosek az izmaim.Sokkal jobb a kedvem!

Szerintem csak a mensiket fogom beirni.Aztan majd lesz vmi.
Meliko78
2019-05-16 06:03:55

Jó reggelt ez a hónapnak is annyi :(
Málna27
2019-05-15 20:49:51

A görbém lemaradt, bár sok érdekes dolog nincs rajta.
Málna27
2019-05-15 20:49:27

Sziasztok!
Eltűntem pár napra, zűrösebb napjaim volta (kevesebbet aludtam, korábban keltem, így nem mértem), de ismét itt vagyok! :) Szerintem holnaptól csinálok esténként ovu tesztet (bár pénteken ki fog maradni..).

Jozsa: Utólag is nagyon-nagyon boldog szülinapot!!! :)

Angyal: Sajnálom, hogy megjött, pedig nagyon szép görbe volt!

Erikasz: Én azt gondoltam, hogy most ovu fog jönni nálad! :(

Szép estét mindenkinek!
zsuzsi09
2019-05-15 18:24:09

sziasztok

végre picit elmozdult a hőm. Az elmúlt napokban ovuteszteltem, vasárnap és hétfőn volt pozitiv + hétfőn reggel hasmenés / erre csak azóta figyelek oda mióta itt szóba került / tegnap és ma már full negativ az LH teszt. kiváncsi vagyok mit mérek majd holnap...az együttlétek nálunk most folyamatosak a minden másnapi a múlt ciklusban nem jött be, ezért most a zöld napokon minden nap sikerült együtt lenni, ennek örülök. ...a negativ emberekkel nem érdemes foglalkozni, csak leszivják más energiáit, mindenkinek kitartást
Meliko78
2019-05-15 17:06:59

Teszteltem ma de negatív majd meg látjuk mi lesz az a baj hogy a ciklus.hu szerint csak most vagyok a 8 dpo n Ff szerint 12 dpo itt meg a 13 úgyhogy nem tudom most mi van

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!