Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-05-14 11:54:53

Meliko

Aaa.Nem is foglalkozok vele.Titkolozzanak ha nekik ez jo.
Meliko78
2019-05-14 11:29:22

Józsa ne ved a szívedre nekem is volt olyan hogy mikor jött a terhes vendégem olyan szomorú volt és én meg kérdeztem hogy mi baja mikor is el mondta hogy azt sajnálja hogy én rosszul érzem magam az ő pocakjat kell nézem miközben én küzdök hogy babám legyen ! Aztán meg nyugtázzák hogy engem nem zavar és vele örülök én is . Akkor el sirta magát hogy a legjobb barátnője nem hajlandó vele talkozni mert nem tudja el viselni hogy ő terhes és ezt azért írtam le Józsa hogy pont az ilyeneket történik ez ami veled is ma történt
Jozsa85
2019-05-14 11:24:12

Hat Csajok!

Kibaszottul megalazottnak erzem magam..
Nyitott ajtonal suttogva beszelik a kolleganok hogy az egyik munkatarsunk terhes, de nekem ne mondjak meg mert ossze fogog roppani!!
Mekkora fas*ok mar!!
En is orulok neki.El kellett mondanom hogy miert jarok ilyen surun dokihoz, de mar nagyon banom. :(
Most csinaljak ugy mintha nem hallottam volna.Engem nem kell sajnalni! Idiotak!
Jozsa85
2019-05-14 10:46:31

Most hogy nezem, tok egyforma!! ;)
Jozsa85
2019-05-14 10:44:17

Mistimi!

Nekem ilyen volt a terhesgorbem:
De ez ugye nem sikerult :(
Meliko78
2019-05-14 09:31:39

Sziasztok! Nem kezdet vissza esni nekem már a 12 dpon el indul lefelé ha meg jön
mistimi
2019-05-14 08:09:46

Jozsa: a mostani görbéd nagyon hasonlít az én terhesgörbémhez. Ovu után egyből fel, pár nap stagnálás után pici visszaesés, ha mérnéd én nagyon kíváncsi lennék, nekem utána a visszaesés után maradt minden nap ugyanannyi a hőm.

Én ma így, remélem pozi lesz az ovuteszt...fura ez a hónap...
Maryanne
2019-05-14 07:08:44

Sziasztok. Tegnap délután megjött így irány újra a meddőségi, csütörtökön megnézik, hogy alkalmas e ez a hónap a beültetésre, megyünk vissza a fagyibabákért. Ez így már "egyszerűbb" mert nincs petesejt leszívás, és nincs annyi injekció sem. Remélem mindent rendben találnak és nem lesz visszamaradott tüsző, mert még egyszer nem vállalom a cisztaleszívást...
zsuzsi09
2019-05-14 06:53:25

sziasztok

nekem is inkább vasárnap volt pozitív az ovu teszt, tegnap már halványabb, majd kiderul....az a négy nem mért érték nagyon hiányzik, de hát ez van:

szép napot mindenkinek
Jozsa85
2019-05-14 06:45:31

Sziasztok!
Nna ez a mai:

Lehet nem merem tovabb ezt a honapot.Nincs kedvem ezzel vacakolni most.De majd azert olvaslak Titeket.
Majus vegen ugyis megyek vissza a dokihoz.Majd utana lesz esetleg vmi valtozas.Nincs kedvem ehhez a ciklushoz.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!