Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2019-05-16 21:15:59

Andi ez nem tudom mennyire számit, de nálam is ikrek lettek volna, csak a kisebbik sajnos megállt a fejlődésben.
Amugy nem tudom ez mennyire jön be hogy ovu elött kislány, ovukor fiú..
Maryanne
2019-05-16 19:30:22

Andi, Anita köszönöm szépen, most úgy érzem sokkal nyugodtabb vagyok mint az előző lombiknál, akkor minden még nagyon új volt, és a petesejtleszívás, és az injekciózás miatt kicsit bonyolultabb, most egyenlőre tablettát kell szedni.

Anita gratulálok a kis hercegnőkhöz! :)
Lion86
2019-05-16 19:08:02

A tüsző legtöbb esetben hajnalban reped meg, így az esti együttlét ovu előtt + ovu reggelén hatásos kombináció lehet. Ha csak egyszer, akkor inkább ovu előtti este.
Lion86
2019-05-16 19:06:06

Andi, a kutyapóz annak ajánlott, akinek hátrahajló méhe van, alapesetben meg minden pózban ugyanannyi az esély. A gyertyaállás szintén hátrahajló méh esetén lehet hasznos, amúgy nincs jelentősége.
Andi198729
2019-05-16 19:05:37

Ja, és még annyit, hogy van jelentősége, hogy este vagy reggel történik az együttlét? Anitacool, a kisfiatok úgy sikerült, hogy ovu napján is együtt voltatok? Mennyiben válik be szerintetek, hogy ovu előtt kislány valószínűbb, ovukor pedig kisfiú? Mik a tapasztalatok? Kinél vált ez be? Kisfiúért amúgy ovuteszt és hő szempontjából mikor ajánlatos szeretkezni? azért is kérdezem, mert kisfiút veszítettünk el, és annyira boldog lennék, ha kisfiam foganna ismét, jó, ő már egy másik baba lenne, és nem ő. Nekünk anno a pozi ovuteszt napján késő esti együttlétből fogant, másnap nega volt a teszt. Mert pl. látom Vica esetében, hogy pozi ovuteszt napján és másnap a nega napon is együtt voltak, és kisfiú lett :)
Lion86
2019-05-16 19:02:51

Én tegnap valamiért csináltam egy ovutesztet és elég erős lett, a nyák is jó nyúlós, kis barnás valami is volt, úgyhogy reggel azért mértem kiváncsiságból és pont az "ovuhőm". A teszt most halványodott kicsit délutánra, talán ma vagy holnap van ovum, a férjem le is támadott ma, pedig nem említettem semmit neki :D Ki tudja tényleg most lesz-e tüszőrepedés, ebben a hónapban nem annyira foglalkozom vele, de azért a remény dolgozik bennem :)
Andi198729
2019-05-16 19:00:01

Anitacool, gratulálok!! :) De szuper, két tündéri kislány fog érkezni a családba ;-)
Csak én kértem lelki segítséget, én jártam pszichológushoz, a férjem hallani sem akart róla. Pedig szerintem kellett volna neki is. Ő gyerekkorában sokat járt, mert 11 évesen veszítette el a szüleit. Köszönöm, hogy biztatsz, és mindenkinek. Hát nagyon nehéz, csak stresszelek rajta, hogy egy spontán terhesség után most miért nem jön össze. Jobban örülnék, ha spontán sikerülhetne, mert félek a hormonkezelésektől, amivel jár az inszem meg a lombik. De ha ez az ára, hogy babánk legyen, bevállalom, legalább egy babánk legyen, ha ilyen úton lehet csak, akkor csak egyet vállalok be.
mistimi, neked meg a következők ikerfiúk lesznek ;-) Úgy legyen ;-) Valószínű, hogy ma éjszaka, vagy holnap lesz ovud, az én görbém is így volt, 12. nap leesett a hőm, 13. picit fel, 14.napon ismét leesett, és pozitív volt az ovuteszt, másnapra emelkedett, és nega lett az ovuteszt, majd onnan tovább emelkedett. De vasárnap óta nem mérek már. Ami a fekvést illeti, én is mindig fekve maradok, és azt hallottam másoktól is.De biztos vannak ellenpéldák, mint pl. azok, akik nem tervezik a babát, ők nem foglalkoznak ezzel, mint nővérem pl. Még ezzel kapcsolatban, pózokat illetően melyik a legjobban ajánlott, hátulról, vagy misszionárius?
Lion86
2019-05-16 18:57:57

Anitacool, végre írtál valamit magatokról, már aggódtam. Örülök, hogy minden rendben :)

Mistimi, a férjem 99%-ban felpattan utána, úgyhogy én sem szoktam feküdni és eddig 3x is megfogant (csak valami bibi mindig volt sajnos).
Anitacool
2019-05-16 18:50:31

Mistimi a kisfiam reggeli munkába menet előtt hoztuk össze ;-) Gyorsan szaladtam zuhanyozni és dolgozni, nem volt fekvés. Azt tapasztaltam, hogy aki akar, felúszik pikpak
mistimi
2019-05-16 18:45:00

Ohhh ikerlányok!!! Gratulálok! De irigyellek! Én is mindig is akartm ikreket...

Nekem egy technikai kérdésem lenne azokhoz akiknrk sikerült a baba: együttlét után feküdtetek vagy volt olyan aki utána mondjuk 5 perccel felpattant és ment a dolgára és úgy is sikerült? Én anno feküdtem együttlétek után...ezért érdekelne h ellenpélda is van-e? Köszi!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!