Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2019-05-16 16:46:59

Andi tudooooom, mi sajnos mindketten tudjuk pontosan ezt a szitut. De neked sokkal nehezebb, ahogy olvasom, nekem legalább a férjem nonstop kapható volt. Egyszer volt túl fáradt az egy év alatt, a 10 körméről lekaptam szegénykémet. Na, soha többet nem mondott ellen, de ott én is éreztem, hogy túltoltam a témát. Nem emlékszem, kértetek segítséget a lelki feldolgozáshoz? Mindketten?

Maryanne nagyon drukkolok, hogy pozitív kimenetele legyen ezúttal a lombiknak! Mesélj majd, hogy mizu, hol tartasz!

Vica, Kitti de jó hallani felőletek! Nálunk is minden rendben, úgy tűnik 2 kislány érkezik a fiam után. :-))) Ez mókás, mert amikor kiderült, hogy az első fiú, a férjem megígértette velem, hogy akkor legközelebb 2 lányt kér. Minden pillanatot kihasználok, több terhességem vélhetően nem lesz. Néha olvaslak titeket, csak sokat dolgozom, meg nem akarok itt trollkodni, meg most sokan vagytok amúgy is, mindenkinek drukkolok a háttérből
Andi198729
2019-05-16 14:59:30

Gővica, Kittycat, köszönöm szépen nektek, nagyon rendesek vagytok :) Gővica, örülök, hogy minden rendben veletek, a kis kukissal :) Kittycat, biztosan minden rendben lesz, ne aggódj, kívánom a legjobbakat :)
KittyCat
2019-05-16 14:44:49

Itt pozi volt az ovu teszt a ciklus 16.-17.napján és 13,14,16,17 mnapokon szerelmeskedtünk. A mostani ciklusomnál pedig a pozitív napokon, ami most 3 volt, és előtte 2 nappal. Érdekesség, hogy nekem mindig két nap volt pozi az ovu teszt, egyszer volt csak 1 nap és most volt először 3, ez hozott szerencsét. :) Illetve èn mindig clearblue digitálissal mértem, erre nem sajánltam a pénzt, nekem az olcsóbbak nem mutattàk ki szèpen, vagy csak èn voltam béna.
KittyCat
2019-05-16 14:44:08

Itt pozi volt az ovu teszt a ciklus 16.-17.napján és 13,14,16,17 mnapokon szerelmeskedtünk. A mostani ciklusomnál pedig a pozitív napokon, ami most 3 volt, és előtte 2 nappal. Érdekesség, hogy nekem mindig két nap volt pozi az ovu teszt, egyszer volt csak 1 nap és most volt először 3, ez hozott szerencsét.
KittyCat
2019-05-16 14:38:14

Andi igen régen írtam, görbét màr egy jó ideje nem vezetek.
Tavaly májusàban kezdtük el a projectet, akkor nem volt jó az időzítès a hőmérőzés kevèsnek bizonyult. Júniusban elutaztunk ès mivel èjjel utaztunk pont az ovu körmyèkèn kimaradt egy fontos mérés az sem lett a legpontosabb időzîtés ez miatt. Júlisban màr ovu teszteltem is a hőmèrőzès mellett, akkor sikerült egy kèniai terhessèg,ezt csatolom. Októberig hőmérőztem ès ovu teszteltem, utána màr cska ovuteszteltem. Januártól màr azt is elhagytam, kicsit pihentünk de szerelmeskedtünk ugyan úgy. Márciusban nyaralni voltunk, kiengedtük a fàradd gőzt, de megbeszèltük, hogy újra veszek ovu tesztet, ha megjön, sajnosnígy is volt. Àprilisban mentem nődokihoz felfele kerekîtve mondtam nki, hogy 1 ève próbàlkozunk és szeretnènk elmenni pàr vizsgálatra mit javasol stb. Beszèlgettünk kicsit, mondta akkor ha megjön menjek el hormonsort nèzetni, férjemmpedig spermavizsire, aztàn mondtam is neki, hogy ezt megejtettük az eredmènyt vàrjuk. Illetve mèg ajánlott kèt vitamint: gynasitolt meg a folandrolt, mondtam neki h mind a ketten szedjuk a trimesztertt. Kövi héten megjött az eredmèny, minden rendben van férjem él. Aztán úgy voltam vele, hogy kinèztem gy napot ez nevezetsen anyàk napja volt, hogy akkor tesztelek ez ovu utàni 13.nap volt, és îgy lett a csodaszép pozi tesztem, így nem kellett mennem vérvètelre se, pedig elhatàroztuk, hogy elindulunk a kivizsgàlás útján. :) Viszont az tuti, hogy bármennyire is ‘nem’ stresszeltünk rà, valahogy ez a ciklus volt a leglazàbb, mivel meg volt az rlhatàrozás, ha meg is jön akkor megyek vérvételre stb..sztem ez is befolyásolta az agyi megnyugvást, vagy nem tudom. Na szèp regényt írtam...
GőVica34
2019-05-16 14:30:54

Ja és Andi 30án volt pozitiv a teszt. 31.én már negativ.
Csak 30án nem tudtam mérni..
GőVica34
2019-05-16 14:29:25

Andi persze.
2naponta voltunk együtt, plusz a pozitiv napon és az első negativ napon is. Januar 28.30.és31én. Meg ezek elött is de az nem fontos annyira szerintem.
GőVica34
2019-05-16 14:26:53

Kittycat biztos jó helyre fúrta be magát a kis angyalkád!
Mi jól vagyunk. Már a 17.hetet töltöm és kukis a kis drágám!
Andi198729
2019-05-16 14:05:36

Kittycat, gratulálok! Így a nevedre emlékszem, régen írtál. Ti mióta próbálkoztok a babával? Régóta, leírná, hogy hogy sikerült, esetleg görbe, ovuteszt?
Andi198729
2019-05-16 13:54:34

mistimi, igen, ez sokkal erősebb, mint a 3 nappal ezelőtti. Szerintem most lesz ovud. Lehet hogy holnap, vagy már ma éjjel. Majd elválik.

Meliko, szurkolok hogy ne jöjjön meg!

Maryanne, bízz a sikerben, újult erővel vágtok neki a lombiknak, sikerülni fog, bízz benne ;-) Kitartás ;-) És ne idegeskedj!

Gővica, jól vagytok? kérhetek egy szívességet, feltennéd a görbédet, és megírod mikor volt pozi az ovuteszt, és mikor voltatok együtt? Előre is nagyon köszönöm :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!