Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KittyCat
2019-05-16 13:50:10

GöVica, Anitacool hogy vagytok, meséljetek! :)
Mindenkinek megy a drukk, olvaslak benneteket csak nem szoktam írni. Èn kedden megyek dokihoz, remèlem jó helyen van a kicsike, és talàlunk is szívhangot majd. Nagyon nagyon szorîtok mindenkinek!!!
Maryanne
2019-05-16 13:40:58

Sziasztok. Voltam ma a meddőségiben, mert hétfőn megjött, és a ciklus elején menni kell UH kontrollra, ellenőrizni, hogy alkalmas e a hónap a beültetésre, vagyis levált e rendesen a méhnyálkahártya, és nem maradt e vissza tüsző a petefészkekben (ettől picit tartottam, mert ha így lett volna, biztos nem vállaltam volna újra a cisztaleszívást, az nagyon rossz volt, akkor inkább vártam volna még egy hónapot). Szerencsére minden ok, indulhat a fagyibaba program. :)
Kaptam gyógyszert, ösztradiolt, segíti a nyálkahártya vastagodását. Jövő hét péntek újra UH, ellenőrzik majd, hogy áll a ciklus, és annak függvényében mondanak majd egy napot a beültetésre. Remélem szépen magukhoz térnek majd a bébik a fagyasztásból :)
GőVica34
2019-05-16 13:38:39

Sziasztok.
Anitacool hogy vagytok? Ikrek jol vannak?
Meliko78
2019-05-16 12:57:18

Remélem ugy lesz egyelőre nem érzem a jelet hogy meg jön-e csak bő krémes folyasom van meg fajnak a melleim
mistimi
2019-05-16 12:49:09

Meiko: szurkolok h ne is jöjjön akkor meg.
Andi: igen teszteltem, azt gondoltam h tuti még halványabb erre ma az eddigi legerősebb
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=5588BEFA284_D81C_4073_8E7.jpeg

Szóval lehet h most lesz tényleg ovum...szerintem próbálkozott a szervezetem de hétfőn nem sikerült...csak ugye a doki kb egy hete mondta h a nyálkahártya középidőnek megfelel meg a nyàk is, ma pl a nyák tök vizes állagú...szóval lehet h hiába lesz peteérés nem fog tudni beágyazódni...
Andi198729
2019-05-16 12:35:41

Anitacool, hogy vagytok, jól vannak az ikrek? tudjátok már a nemüket?

Kimondtad a belső gondolataimat, részemről is ez van, mindenáron gyereket akarok, hogy pótolja az elveszített gyermekünket, és kitöltse az űrt a szívemben. És ahányszor csak hónapról hónapra nem sikerül, egyre csak magam alá kerülök, hogy nincs kitöltve az űr. Nem tudok feljebb jutni a lépcsőfokon, megálltam, egyfelől ott van az, hogy teherbe akarok esni, egy új babára koncentrálok, aztán ahányszor csak nem sikerül, újra és újra előjön a szomorúság a gyermekünk hiánya miatt. Hiányzik, mert mi is szülők lennénk, több mint másfél éves lenne most, ha velünk marad, ez a szülőség bennünk van, mert míg vártuk őt, teljesen rákoncentráltunk. Szülők vagyunk mi is, csak gyermek nélkül :(
Andi198729
2019-05-16 12:23:46

Meliko, lehet, hogy nem is fog megjönni ;-) Szorítok, hogy úgy legyen ;-)

Józsa, én is azt követem, mint te, lesz....om a hőmérőzést, én is nyugodtabban alszom, és nyugodtabban kelek fel, amikor úgy keltem fel, hogy méregetek, görcsbe rándult a gyomrom, hogy na vajon most mit fogok mérni. Megfelelő lesz-e a hőm. Edit te is jól teszed, hogy nem mérsz, gondolom neked is sokkal nyugisabb, aztán majd lesz valahogy. Ha a baba meg akar foganni, megfogan mérés és teszt nélkül is, sok esetben az ember hiába mér meg tesztel, mégse sikerül, és az a legdühítőbb, ha tudja az ember, hogy alkalmas volt az idő, és mégse.
Anitacool
2019-05-16 12:02:47

Andi, mikor nekünk megtörtént a veszteségünk, december volt. 6 hét eltiltás a házasélettől. Szenteste bejelentették tesómék, hogy jön a második gyerekük, nem tervezték, becsúszott. Végig mosolyogtam az esét, mert így illett. Ahogy kiléptünk az ajtón, hazáig sírtam. Este összebújtunk, semmi nem érdekelt. Mániákus lettem, folyton szexeltünk. Gyereket akartam, hogy pótolja a lelkem kiszakadt űrjét. Fájt nagyon a szívem. De amíg nem dolgoztam fel, a gyász lépcsőfokait nem jártam meg, nem jött a vigaszbaba. Muszáj feldolgoznotok, ezt nem lehet megúszni. Akkor sem, ha nagyon nehéz és fájdalmas.
Andi198729
2019-05-16 12:01:25

mistimi, ovuteszteztél azóta? Pozitív már, vagy a május 13-i teszt volt a legerősebb, azóta csak halványabb?
Meliko78
2019-05-16 09:34:29

Nem jött meg csak le eset a hőm

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!