Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-05-17 22:05:18

Sziasztok! El kezdődött valami barna folyas de a betetre nem jön ki csak törléssel tapasztalom és próbáltam azt is hogy együtt leszek a párommal hátha meg jön mert iszonyú mestruacios gorcseim vannak ma még dolgozni sem tudtam be menni ! De semmi írtam 2 sőrt és László csodát meg szűnt miden fajdalmam fura egy kicsit
Andi198729
2019-05-17 20:37:14

Angyal ne add fel! Én is csak biztatni tudlak. Bár mondjuk én is feladtam, legalábbis a spontán terhességet, már én is belefáradtam hogy ovutesztezek, hőt mérek, jól is időzítünk, és állandóan megjön. És mindig reménykedik az ember, még a hőgörbe is becsapja, reményt ad, aztán jön a csalódás. Persze most sem várok semmit, tuti mensi lesz, de megfogadtam, hogy nem fogok elkeseredni. Zsuzsi egyetértek, van, akinek olyan könnyen megy a teherbeesés, de sokaknak meg kell érte küzdeni, most mi is küzdünk a második első babánkért. Sajnos sok olyan ember van, aki fel sem fogja, hogy nem azért nincs valakinek gyerek, mert nem akarja, nem látnak a dolgok mögé, meg sem fordul a fejükben, hogy az ember igenis szeretné, meg is tesz érte mindent, csak nem jön össze. Ezt gondolom olyanok mondják, akiknek van gyerekük, és hipp hopp össze is jött, az nem érti meg ezt. Egyszer tőlünk is megkérdezte az idő szomszéd néni, hogy mikor lesz baba, mire várunk. És persze tudta, hogy milyen tragédiát éltünk át, szinte az egész faluban beszédtéma volt ez. Ez tapintatlanság volt, mondtam, hogy nem akarunk várni, próbálkozunk, de nem jön össze, erről nem tehetünk. Nem rajtunk múlik, ez nem úgy van, hogy gondolok egyet, szeretnék egy szép ruhát, megvan rá a pénzem, elmegyek és megveszem, és kész, már meg is van. A baba kérdés az sajnos nem így működik. Bár ilyen egyszerű lenne, kigondolom, és meg is valósul. Azért is jó ez az oldal, mert megértjük egymást, mindenki hasonló dolgokon megy keresztül.
zsuzsi09
2019-05-17 20:14:55

sziasztok

meliko - sok esetben a ciklus.hu nekem is máshová rakja az ovut, amit valószínűbbnek is tartok, azért is próbáltam ebben a hónapban rásegiteni az Lh teszttel-hátha....és a legtöbb esetben akár 4 - 5 napos különbség is van... és az aztán teljesen össze tudja keverni az embert-

angyal - teljesen megértem, hogy neki keseredtél, de nem szabad feladni, menni kell tovább és küzdeni. nekünk sajnos ez jutott, hogy meg kell érte küzdeni. Mi is 3 éve próbálkozunk abból lassan egy éve tartanak az orvosi vizsgálatok kész rémálom, és a nyáron bizony 35 leszek. Meg kell vivnunk a mindennapi harcot, szinte naponta találkozok olyan emberekkel, akik megkérdezik, hogy ti nem szeretnétek már gyereket?:?mire vártok.... pedig, ha tudnák mi az igazság... szerencsére a család megérti és támogat másokkal meg nem foglalkozok. kitartást neked erősnek kell maradni

többiek???

én ma igy:
Angyal88
2019-05-17 18:40:52

Sziasztok!

Meliko amig nem jön meg, mindig van remény!

Nekem azt hiszem most jött el az pillanat, hogy feladom már. :(
2missed ab és 8 havi próbálkozás után semmi. Tudom ez nem sok mert van aki éveket vár a babára, de nekem már nincs annyi időm sajnos.
Nagyon bíztam a múlt havi ciklusban mert még ilyen stabil hőgörbém nem volt amióta itt vagyok ez nagy csalódás volt számomra.

Mindenkinek szúrkolok, hogy mielőbb babát várjon!! :)
Azért foglak benneteket követni:)

Meliko78
2019-05-17 10:57:06

Mistimi csodára várva az a neve a csopinak jelentkezz oda
mistimi
2019-05-17 10:54:53

Igen Andi voltunk együtt tegnap este, meg előtte nap reggel. Ma megint talán halvànyabb az lh teszt mint tegnal. Most nem leszünk itthon 2 éjszakát, nem tesztelek, meg nem is mérek...elengedtem ezt a hónapot, szerintem lehet h nem lesz ovum... mindegy majd a hétfő reggeli mérésnél kiderül, mert ha megvolt ott már 37 körül kell mérnem.
Amúgy mostanában mindig leizzadok éjjel, ma reggel is azt hittem h min 37-ez mérek, aztán 36,65 lett.
Facebook csoportba h lehet beketülni? Köszi
Meliko78
2019-05-17 10:36:09

A Facebook csopiba be raktam a ciklus.hu högörbém meg nézitek?azon sokkal később volt ovum köszönöm
Andi198729
2019-05-17 07:46:26

Sajnálom Meliko, de amíg nem jön meg van remény, hátha nem jön meg, és visszakúszik a hőd.
mistimi, tesztelj még ma is, ha negatív, akkor hátha megtörtént az ovu. Voltatok együtt tegnap? Végülis emelkedett a hőd, és ez jó jel.
mistimi
2019-05-17 07:25:39

Hát én továbbra se tudom h lesz-e itt ovu...
Sajnálom Meliko...
Meliko78
2019-05-17 07:20:09

Jó reggelt ! Hát szerintem itt baba nincs az tutit !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!