Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-05-23 18:47:31

Málna, akkor a te párod is olyan mint az én férjem, sajnos neki sincs nagy étvágya, mi is egy hónapban jó, ha max 3 X együtt vagyunk, és az már nagy szó. Kevés együttlétekből valóban nem lesz baba, ahhoz folyamatos együttlét kell, elkezdeni kb. a 9. naptól, és egész a kb. a 20. ciklusnapig folyamatosan együtt, 2 naponta, akkor nem kerülitek el. Nem biztos, hogy most elkerültétek, hátha jókor voltatok együtt, majd kiderül. Szorítok ;-)
Málna27
2019-05-23 14:28:28

mistimi: Én a nyákot írtam be és a pozitív tesztet, elé és mögé pedig a negatív tesztet és nem oda tette. Mindegy, a grafikonnál úgyis látszik, hogy mikor volt pozi a teszt, de azért bosszantó.

Andi: 15. napon délután 6-kor volt pozi a teszt és 14. napon este illetve 13. napon reggel voltunk együtt. Azért bizakodok, de nem tudom. Szerintem minimum a 15. vagy 16. napon együtt kellett volna lennünk.
Előző hónapban a tünetek alapján a 16. napon lett volna pozi a teszt (bár akkor nem teszteltem) és abban a pár napban csak 17. napon késő este voltunk együtt, így lekéstük.
Sajnos a párom nem tartozik a nagy étvágyú féfiak közé. De muszáj lesz kicsit megerőltetnie magát, mert ilyen kevés együttlétből nem lesz baba..
Andi198729
2019-05-23 13:02:56

Málna, mikor volt ovud, a 15. ciklusnapon, kedden? Akkor volt pozi az ovuteszt? Ne engedd el a hónapot, bízz benne, hogy sikerült, hátha elcsíptétek az ovut. Mikor voltatok együtt?
mistimi
2019-05-23 08:37:10

Málna: én beírtam minden ovura jellemző adatot, így nekem egyből jó helyre tette be...utána napra meg beírtm h negatív ovuteszt
Anett8601
2019-05-23 08:14:12

Köszi málna.gondoltam hogy elnézted...meg én se írtam oda,hogy melyik hét...☺️ meglátjuk mi lesz...
Málna27
2019-05-23 07:35:41

A görb|m megint lemaradt. Még mindig nem jó helyre teszi az ovut.
Málna27
2019-05-23 07:35:12

Jó reggelt!

Én ma így állok. Tegnap nem voltunk együtt, mindketten betegek vagyunk egy kicsit, kidőltünk este. Szóval én elengedem ezt a hónapot szerintem

Anett: Jajj, de bamba vagyok! Amikor azt írtad, hogy hétfőn volt ovud, akkor azt gondolfam, hogy ezen a héten hétfőn, pedig láttam is a görbédet :D Nagyon szép, szorítok!
mistimi
2019-05-23 07:12:41

Berakta az ovut és jó helyre...
Hát ez a cipekedés nálam is érdekes, anno Grétivel mem cipekedtem, de most őt napjában többször is felveszem..
Anett8601
2019-05-23 07:00:51

Sziasztok.Én tartom a 37-et.Tegnap vettem tesztet.Vasárnap lehet megpróbálom,ha marad a hőm.... kíváncsi leszek,a cicim fáj,meg a derekam.hasam néha feszül.fene tudja mi lesz.lányom megint beteg.... megint cipeltem tegnap...de már úgy vagyok vele ha sikerülne a második akkor ne ezen múljon hogy marad vagy sem,ha cipekedem....a lányommal annó akkor volt házfelújítás...mégis maradt...ha maradni akar úgyis marad.
erikasz
2019-05-23 06:41:07

Jó reggelt !
A hő alapján szerintem nem történt meg ,ha csak, lassan emelkedik a progi ! :(
A holnapi hő szerintem eldönti már !

Többiek ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!