Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-05-24 20:37:47

Zsuzsi, sokszor olyan minimális az eltérés a laboreredményeknél, hogy a dokik sokszor észre sem veszik, mi is a gond valójában. Remélem az újabb dokid beválik. Előfordul, hogy csak a sokadik tud igazán segíteni.
Szerintem jó ötlet a továbblépés az inszem felé, az egyik barátnőm januárban lett terhes 4 év próbálkozás után, lombikjuk lett volna, de sajnos idő előtt megrepedtek a tüszői és mondta a doki, hogy akkor gyorsan inszem, hátha még nem késő és sikerült nekik :) Pedig előtte is volt már 4, de azok nem jöttek össze.
Nekem 2x is volt rövid luteálisom, mikor beteg voltam, egyszer meg mikor elkezdtem a Letroxot szedni, de az már más téma.
zsuzsi09
2019-05-24 20:20:44

sziasztok
erikasz - a ciklus 13.-dik és 14.-dik ciklusnapján volt pozitiv az ovu teszt eggyüttlétek is voltak minden nap, akár hogy is nézem nagyon rövid a luteális :/
mistimi , málna - nagyon ritkán fordul elő, hogy ilyen rövid a ciklusom, évente 1 max 2 hát ez most pont ilyen lett... lehet a betegség is hozzájárult, nem tudom... nektek viszont nagyon szépen felment a hő, drukkolok :)

Andi - tegnap mikor megláttam a barna pöttyöket, még meg is örültem teljesen abban voltam, hogy lehet beágyazódási, de sajna nem.... ezért volt reggel még nehezebb - valahogy nem voltam még elkészülve rá, hogy megjön...sokkolt...ha fokozatosan esik a hő az ember akkor már tudja, hogy valószinű megjön.....nem várok én sem tovább minek, elég volt - jöhet az inszem, vagy akármi csak történjen már valami. Bár a nőgyógyász azt ajánlotta, ha a párom spermaeredményei jók akkor még stimuláljunk clostyllal 1-2 hónapot. meggondolom. szerencsére a páromnál nincs gond, át kell ezt még gondolni.

Lion - három éve próbálkozunk ebből 2 évig nem stresszeltem rá, úgy voltam vele jön amikor jönni akar, júliusban dokit váltottam ő kezdett komolyabban foglalkozni velem és novembertől mérek. minden eredmény jó nem tudom hol lehet a hiba...
Anett8601
2019-05-24 20:19:08

Andi örülök hogy találtál egy másik dokit,ami ér is valamit.remélem minden rendben lesz nálad már és sikerülni fog a baba!
Meliko szorítok hogy ne maradj le az ovuról!
Lion86
2019-05-24 19:57:29

Hát akkor meglátjuk, lehet, hogy csak idő kell, hogy a Letroxot megszokjam vagy nem tudom. Már majdnem 3 hónapja szedem. Sajnos megint fogytam mióta szedem 47 kiló vagyok 174 centivel és ez szerintem nagyon nem jó teherbeesés szempontjából. Bár az még rosszabb volt, amit a Merck művelt :/
mistimi
2019-05-24 19:30:17

LIon: én is szedek letroxot mert pm alulműködésem is van. Nekem
Amúgy kb. Minden tünetem meg is volt, rajtam sokat segített. Meg hát ugye a babához ezeknek az értékeknek is rendbe kell lenniük.
Lion86
2019-05-24 18:40:39

Meliko az határeset, de ha mondjuk tegnap vagy ma volt ovud, akkor pont jó.

Mistimi az inofolic nekem is használt peteérés szempontjából, viszont a terheléses eredményem sokkal rosszabb lett, ezért az endodoki 2-ről 1-re vetette vissza velem, meg írt fel Letroxot. Pedig a napi 2 Inofolic mellett, Letrox nélkül volt rendesen pé-m. Most meg elhúzódik. Hát kiderül mi lesz, hétfőn megyek pm vérvételre.
mistimi
2019-05-24 18:10:05

Hát pcos meg ir es is vagyok elvileg. Én most nem szedek semmit, és mostanában meg is ettem jó pár csokitojást a Gréti húsvéti ajándékai közül de most voltam 1 hete terhelésen és jó lett. Amúgy én is anno 3 havonta nézettem a pajzsmirigyet és fél évente a vc meg inzulin szintjeimet.
Nekem most az inofolic segített, meg elkezdtem a jódmentes trimesztert.
Meliko78
2019-05-24 17:50:16

Szerintetek az esze együtt voltunk az már késő nem?
Lion86
2019-05-24 17:42:00

Mistimi, tudom hogy ebben sorstársak vagyunk, emlékszem, hogy írtad. Te hogy érzed, mi segített, hogy legyen viszonylag rendszeres ovud?

Meliko, pont ezt akartam írni, mint Andi, hogy ilyen "vastag" nyálkahártyával + a folyadék, biztos, hogy az elmúlt 48 órában volt ovud.

Andi, örülök, hogy rendes dokit találtál, szorítok, hogy hamar meglegyen az eredménye :)
Meliko78
2019-05-24 17:39:30

Az akkor vicces mert hogy nem is voltunk együtt mert fajt meg potyoztem

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!