Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2019-05-24 11:32:16

Üdv mindenkinek, régen jelentkeztem már, sajnos ,nem mindig tudtam mérni így nem is vagyok biztos benne hogy jó helyre rakta e be, vagy hogy volt e ovum.
Málna27
2019-05-24 10:29:25

Jó reggelt!

Én ma így állok.

Maryanne: Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok! Szorítok, hogy a beültetés sikeres legyen! :)

Zsuzsi: Nagyon sajnálom, hogy megjött! Szokott ilyen rövid ciklusod lenni máskor is?

Edit: Örülök, hogy hallunk felőled! :) Remélem, mihamarabb próbálkozhattok.

Mistimi: Szép! :)

Anett: Szépen fent van a hőd, ne is gondolj arra, hogy meg fog jönni!
Andi198729
2019-05-24 07:54:43

Maryanne, nagyon boldog szülinapot kívánok, Isten éltessen sokáig! Kívánom, hogy a lombik sikeres legyen, és teljesüljön az álmod :)
Zsuzsi sajnálom, hogy megjött, bíztam abban, hogy a barna pöttyözés esetleg babára utalhat :( Ti nem gondolkoztatok esetleg inszemen, vagy lombikon?
Edit jó hallani felőled, mentek majd meddőségibe? Az orvosokban ezt bírom, nem csinálnak semmit, legyintenek és kész, velem is ez volt, nődoki, endodoki, egyöntetűleg azt mondták, nincs semmi probléma, termékeny vagyok, minden adott ahhoz, hogy teherbeessek. De mégsem esem. Lombikról lebeszélt a dokim, hogy az nem szükséges, márpedig el kell hogy induljunk, mégis meddig várjunk még, éveket? Hogy majd lesz valami? Szeretném, ha végre sikerülne, ha lombikkal akkor lombikkal, mert már lelkileg egyre nehezebben viselem, hogy mindenkinek sikerül a környezetemben, még azoknak is, akik nem is tervezik. Úgy sajnálom, hogy vagyunk egy páran, akik küzdenek a babáért, és mennyi küzdelemmel jár, minden hónapban reménykedés, csalódás. És mindig vannak görbék, ami azt mutatná, hogy végre sikerült, és aztán jön a csalódás. Józsa, azért biztos rossz érzés lehet, hogy a legjobb barátnőd bejelentette, hogy terhes, mind így vagyunk, akik küzdenek a babáért, valahogy a sors mindig úgy hozza, hogy a közvetlen környezetünkben mindenkinek sikerül, családban, baráti körben, munkahelyen, hogy az ember még inkább kész legyen lelkileg. És az a legnehezebb, mosolyogva gratulálni, közben meg fájdalom van a lelkünkben, hogy másnak miért jön össze, nekünk meg miért nem?
mistimi
2019-05-24 07:05:38

Ja a görbe lemaradt...
mistimi
2019-05-24 07:05:14

Sziasztok!
Maryanne: boldog szülinapot! Kívánom h ez a ti hónapotok legyen.
Zsuzsi: sajnálom h megjött, pedig görbéd alapján még jó korai. Lehet neked is rövid a luteálisod? Vagy ez csak egy egyszeri eset volt?
Edit: szerintem menj el másik nődokihoz is. Én is azt bántam meg leginkább mikor egy ilyen semmit nem csinálónál voltam. Meddőségi előtt még ott van rgy csomó vizsgálat amit nődoki megcsináltathat...
Én ma így...tekerném előre a napokat
erikasz
2019-05-24 06:58:50

Zsuzsi :Nagyon sajnálom !:(
Szerintem az ovu a cikl.12,13 . mapján lehetett, kár hogy nem mértél !
Együttlét volt, ezeken a napokon ?

Edit :Újra itt ...de jó !:D
Mikor próbálkozhattok.. szuri után ?
Anett8601
2019-05-24 06:41:08

Sziasztok!
Zsuzsi: sajnálom, hogy megjött... olyan szép volt a görbéd pedig,.Én még tartom a hőmet, remélem marad...de félek hogy megint csalódás lesz a vége.

Maryanne: Boldog születésnapot kívánok!kívánom,hogy sikeres hónapod legyen és teljesüljön az álmod!

Edit90
2019-05-24 06:35:17

Sziasztok!
Règ jelentkeztem be,de olvaslak titeket,ahogy tudlak. Nagyon várom már a mensit,ez nálunk ugye üres hónap az oltás miatt,de nagyon nem akar jönni. Mivel nem mèrtem,teszteltem így nem tudom pontosan mikor volt ovu,vagy volt e,az tuti,hogy az elmúlt pár ciklusok 28napos volt,ma a 34.nap van. Tuti nincs baba,nem is lehetne,de csináltam tesztet,negatív. Ma reggel mèrtem egy hőt,már a mensi előtti leesett èrtèk,remèlem holnap megjön. Èn csak azèrt nem mèrtem most,mert úgysem próbálkozunk,de mivel nem szabályosak a ciklusaim így vissza fogok térni a mèrèshez.
Voltam a nőgyógyászomnál,elmondtam a kèmiai terhességet,meg a labor eredményeimet,vittem a görbèket... Semmit nem csinált,semmit nem adott,azt mondta,ha úgy gondoljuk,irány egy meddősègi. Szerinte azonban a pajzsmirigyem okozhatta a bajt,ő nagyon bízik abban,hogy a kezelès meghozza a sikert. Utrogestant,clostilbegytet nem javasolta nekem. Átjárhatóságit esetleg,de feleslegesnek tartja,ès mondta,hogy szedje a fèrjem a profertilt. Ennyi. Kicsit csalódott voltam,de számítottam erre,hogy ő semmit nem fog adni.
zsuzsi09
2019-05-24 06:16:14

sziasztok

Maryanne - nagyon boldog szülinapot mindenből csak is a legjobbakat kivánom, teljesüljenek álmaid :) legyen szép napod :)

nekem reggelre leesett a hőm teljesen és azonnal meg is jött ahogy felkeltem, nem pecsételés, hanem úgy tényleg ... :/ 24 napos cilkus, hmmmmm én ezt már nem értem :/

Anett - neked nagyon drukkolok sikerüljön
erikasz
2019-05-24 06:12:03

Jó reggelt !
Maryanne :Először is !
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked !:D
Azt kívánom valóra váljon minden álmod !
A beültetés sikerrel járjon !
Szépen haladsz ,szerintem az ovu a napokban lesz a stagnálás hátterében valószínű 2 nap és eljön !

Zsuzsi :Nagyon szépen haladsz a 8 DPO pecsételés utal valamire !:D

Nekem az ovu várat magára ...megvárja a párom mig haza jön !:D
Nem történt meg , csak jó az az érték vissza is rakom ,már régen 36.8 ,36.9 nél kellene járnom !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!