Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-05-24 17:32:26

Igen, ez a doki végre foglalkozik is velem, és mint nő, megérti azt, mennyire vágyom babára. Minél hamarabb megyek terheltetni, hogy mehessek vissza hozzá, mondta ne aggódjak a rövid luteálison, tud rajta segíteni, kikezeli az IR-t, és rendben lesz :) Majd most elválik, hogy az eddigi "terápia" jó-e, vagy esetleg több gyógyszerre lesz szükség, ez a félév erre jó, hogy kiderüljön, megfelelő-e vagy változtatni kell-e rajta.

Meliko, a folyadék a kismedencében vagyis a Dougles üregben, azt jelenti, hogy a megrepedt tüszőből kiáramló folyadék oda áramlik. Tehát 1 max 2 napja lehetett ovud. Egyszer én is voltam már így UH-n, nem tudtam mit jelent a folyadék a Douglesben, és mondta a doki, hogy ez arra utal.

mistimi, amúgy te is IR-s vagy? Mert írtad, hogy szedted te is a merckformint.
Meliko78
2019-05-24 17:29:43

Nem merem már
mistimi
2019-05-24 17:29:14

Meliko: hődet méred amúgy h az most h àll?
Meliko78
2019-05-24 16:49:42

Sziasztok! Ma voltam nodokinal semmi cisztára utaló jel nincs 7mm a nyálkahártya és van egy kis folyadék a kismedencénel . Szerinte az ami vérzés volt az nem medtruacio volt ! Az csak ez után lesz és 2 hét múlva kell vissza mennem hozza ugy hogy előtte terhesegi tesztet kell csináljak ha nem jelentkezik a vérzés ! Tehát sokmindent nem tudtam meg az biztos
Málna27
2019-05-24 15:38:51

Andi: Nagyon örülök, hogy végre találtál egy normális dokit!!! Meglásd, helyre fogja tenni a dolgokat!
mistimi
2019-05-24 15:13:41

Na csak a hozzászólásom felét küldte el...
Andi: tök jó h találtál normális orvost, nagy kincs...mikor mész terheltetni?
mistimi
2019-05-24 15:12:09

Lion: én is pcos-el is küzdök. Ezert mérek meg ovutesztelek is, mert hiába volt 3 33 napos ciklusom ez most pont 40 napos lesz
Andi198729
2019-05-24 13:49:46

Sziasztok, voltam ma endodokinál, nagyon lelkiismeretes a doktornő, előírta az újabb cukorterhelést, és az alapján elválik, hogyan tovább. Mondta, hogy a rövid luteális az IR következménye. De megnyugtatott, hogy sikerülni fog teherbeesni, addig fog kezelni, míg ezt a problémát meg nem szünteti. Ha az Ir rendeződik, a luteális is helyreáll. De legalább tudom, hogy a sikertelenséget az IR-em okozza, és egyúttal a rövid luteálist is. Bízom benne, hogy ez rendeződni fog.
Lion86
2019-05-24 12:19:12

Kira, szorítok, hogy ez ovu legyen :) Utálatos egy dolog a PCOS, főleg PM betegséggel kombinálva (ha jól emlékszem neked is van PM alulműködésed), hogy az embernek fogalma sincs, hogy lesz-e ovuja vagy, hogy mikor.

Nekem úgy tűnik a Letrox most nagyon elcseszett valamit, előtte fél évig mindig volt ovum a 16-20.nap között az Inofolic+diéta mellett. Legutóbb a 31.napon volt, most nem tudom lesz-e egyáltalán :(

Maryanne, boldog szülinapot és sok sikert a beültetéshez :)

Drukkolok mindenkinek, szép görbék vannak itt :)

Zsuzsi, sajnálom, hogy megjött. Mióta is próbálkoztok?

A görbém. Hát nem túl izgalmas, semmi ovus tünet nincs.
Anett8601
2019-05-24 11:47:29

Málna remélem igazad lesz.pedig most vásároltam be ha mégis megjön.neked is szépen fel ment a hőd! maradjon is ott!:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!