Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anett8601
2019-05-22 06:13:51

Jó reggelt!Én így állok....már csak pár nap és minden kiderül....
Andi198729
2019-05-21 21:31:39

mistimi, igen, most pénteken megyek endodokihoz, most egyelőre konzultációra, majd ő fogja elrendelni a cukorterhelést, előre nem akartam csináltatni, majd megmondja milyen pontos terhelést ír elő. most új dokihoz megyek, dr. Rencz Ritához. Először ahhoz akartam visszamenni, akinél novemberben voltam, dr. Hella Zoltán, de ott csak októberben tudtak volna időpontot adni, de nekem most kell ellenőrzés, fél év volt ráírva a papíromra, így a doktornő mellett döntöttem, őt amúgy is ajánlották, a körmösöm, neki terhességi cukorbetegsége volt, és meggyógyította. Mondta, hogy nagyon komolyan veszi, és nyomon követi a páciens állapotát. Bevettem végül a mercket, most vacsi után, én is úgy gondolom, hogy majd egyeztetek a dokival, abbahagyhatom-e esetleg valamilyen más gyógyszert ajánl, és az ő felügyeletével akarom letenni a gyógyszert. Ehhez úgyis szükséges lesz a cukorterhelés, javult-e, rosszabbodott-e vagy maradt ugyanolyan, a javulásban bízom, több mint 12 kg-ot leadtam, betartom a diétát, tornázom.
mistimi
2019-05-21 20:09:28

Andi: Hát ezek az inzulinok tényleg emelkedettebbek, illetve a 120perces cukor se megy vissza a kiinduló állapotra. Mész kontrollterhelésre? Én addig nem hagynám abba a gyógyszert...
Andi198729
2019-05-21 18:46:21

Erikasz, most épp megvan a menszi. 3.napon vagyok ma. Nem tudom mit csináljak. Nem szeretném, ha bekavarna a hirtelen leállás. Vagy inkább várjam meg a pénteket, mit mond az endodoki. De ez így sehogysem jó, rövid a luteálisom, 24 nap után jön meg, és baba nem jön össze. Ha ezzel is segíthetek ezen, inkább abbahagyom. Így már érthető, miért is vagyunk együtt hiába ovu előtt, ovukor, hát emiatt. Lehet hogy pont ezzel ártok magamnak, hogy szedem ezt a gyógyszert.
Málna, én is pozitívnak látom a tesztet. Mindent bele :)
mistimi, ígértem az eredményeimet, ezek októberiek:

vércukor 0' : 5,00 mmol/L
vércukor 60' : 6,90 mmol/L
vércukor 120' : 5,60 mmol/L

inzulin 0' : 13,10 mmol/L
inzulin 60' : 135,00 mmol/L
inzulin 120' :86,30 mmol/L

Hát remélem azóta ez jó irányba változott.
erikasz
2019-05-21 18:38:44

Málna :Igen pozitív !:D
De érdekesek a hőid, már régen fent vannak ...igy igazán el lehet kerülni az ovut !
Málna27
2019-05-21 18:31:48

Erikasz: Itt van a mostani ovu teszt, erősebb lett! :D Én ezt már pozitívnak mondanám..hát ti? Kíváncsi leszek, hogy hány napig lesz ennyire erős.

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=967IMG_20190521_182228.jpg

Egyébként nagyon hasznos az ovu teszt, mert így össze tudom kapcsolni pontosan a tünetekkel, amik eddig mindig voltak ovukor. Pl. tünetek alapján nekem előző hónapban a 16. napon volt az ovum, viszont csak a 12. és 17. napokon tudtunk együtt lenni, szóval nem csoda, hogy nem lett baba. Na de majd most! :)
erikasz
2019-05-21 18:17:19

Andi :Nézd az elmult ciklusom egybe tettem a mostanival abbahagytam 0.5 .10 én a gyógyszert a merforgammát és pecsételtem is rögtön, lehet az kavart be a ciklusomba !
erikasz
2019-05-21 17:42:38

Andi :Vagy negyedére csökkenteni kéne !
erikasz
2019-05-21 17:41:25

Andi :Azon is elgondolkodtam ,ha abba hagyod a gyógyszert most, akkor megjön a menszi ,mint nekem !
Nem inkább a menszeszkor kellene abba hagynod, hogy ne csinálj kárt a ciklusban !!
erikasz
2019-05-21 17:37:37

Andi :Képzeld el ,most néztem a leletem ,a diabéteszen 0.5 .10 .én voltam már akkor reggel sem vettem be a gyógyszert mivel 4,2 volt a cukrom .
És akkor a nap kezdtem pecsételni barna folyás volt , utána estére egy kicsi piros vér is jött .
Szerintem is befolyásolja a ciklust nagyon is lehet a lutelárt is !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!