Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anett8601
2019-05-22 20:05:10

Málna így van....pár nap különbséggel
Málna27
2019-05-22 15:16:13

Anett: Köszi a megerősítést neked is! :) Kb egyszerre izgulhatunk majd :)

Andi: Sajnos manapság nagyon nehéz jó dokit találni :( Mindent a legegyszerűbb módon, a legkevesebb munkával el akarnak intézni. Bízom benne, hogy ez jó orvos lesz és mond valami okosat!
Andi198729
2019-05-22 14:50:59

Málna, pénteken megyek endodokihoz. Bízom benne, hogy ez az új doki foglalkozik velem, és nem intéz el annyival mint az előző: ön egy termékeny nő. Valamiért nem akar összejönni a baba, és ez a hiba szerintem a rövid luteálisban keresendő. Remélem egy gyógyszeres megtámogatással rendbe lehet hozni.
Anett8601
2019-05-22 14:39:26

Málna köszönöm.szerintem is ma lesz ovud,ha a tegnapi erösebb volt.ahogy Andi is írta.szerintem se késtétek le.szurkolok nektek!nekem is vasárnap volt pozitív és keddre tette az ovut.pedig szerintem hétfőn volt mert akkor nagyon fájt a hasam.de majd kiderül.
Málna27
2019-05-22 13:22:53

Andi: Köszi a bíztatást! :) Remélem, hogy mihamarabb rendbehozzák a dolgaidat! Mikor mész dokihoz?
Andi198729
2019-05-22 13:15:56

Igen Málna, a tegnapi erősebb volt, a tegnapi volt a pozitív, lehet hogy nem késtétek le, nyugi :) Mert általában ovu a pozi tesztet követő napon, vagy azután van. Tehát lehet 12 24 36 vagy akár 48 óra múlva is. Biztosan sikerülni fog, előző görbéd is nagyon szép volt :) Mi nem próbálkozunk, teljesen fölösleges, ilyen rövid luteálissal, bízom az endodokiban, hogy helyre fogja tudni tenni esetleg ír föl rá gyógyszert. Inkább azt szedem, mint a mercket. Vagy csak az kell, hogy elhagyjam a mercket. Ezt mindenképpen fogom neki jelezni. Aztán hátha csak ennyi kell a sikerhez, még mielőtt lombikoznánk.
Málna27
2019-05-22 12:41:46

Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy hová fogja tenni az ovut neked! Örülök, hogy együtt tudtatok lenni jó időben! :) Nem tűnik jónak nekem, hogy nem veszi figyelembe a pozi tesztet.

Egyébként száradás után ilyen a tesztem, elég erős még, de a tegnapi volt a jó.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=882IMG_20190522_123249.jpg

Estére már bizti halványabb lesz ennél is, de azért majd tesztelek. Ovu fájdalom ma is van még.
mistimi
2019-05-22 12:16:07

Nekem előző hónapban egyik nap délben és másik nap reggel volt pozi az ovu teszt. Második nap délután már nem. Akkor voltunk együtt mindkét nap és ha jól emlékszem 2. Nap éjjel ébredtem arra h nagyon szúr lent, akkor volt ovum.

Most sajna vasárnap nem teszeltem, hétfőn pozitív volt és akkor este volt ovum, pont akkor voltunk együtt, meg tegnap. Tehát sztem most a 2. Pozi napn, és az első negatívon. Meglátjuk...

Kíváncsi leszek én is h holnap ha megint magasat mérek mikorra teszi beaz ovut.
Málna27
2019-05-22 11:50:33

mistimi: Beírtam 2 nappal ezelőttre a nyákot, mert az kimaradt és most betette a mai napra ideiglenesen az ovut. Előbb teszteltem kíváncsiságból, feleannyira halvány, szóval ez már negatív. Be is írtam az adatokhoz mára a negatív tesztet, de így is mára teszi az ovut a program. Szóval a nyák beírást valószínűleg figyelembe veszi.

Nagyon sajnálom, hogy pont lekéstük :(

Andi: Erre én is kíváncsi lennék. Nekem tegnap száradás után erősebb volt a teszt csík, mint a kontroll csík. Viszont örülnék, ha mai együttléttel lenne még esélyünk és nem úszna el ez a hónap.

mistimi: Itt a frissített mostani görbém.
Andi198729
2019-05-22 11:32:32

mistimi, hétfőn volt pozi az ovuteszted? Aznap volt ovu? Csak segítségképpen kérdezem, mert sosem tudom, mikor van az ovu tényleges ideje, a pozi napon, azt követő napon, vagy még utána, ez az általános ,bevett szokás, hogy pozi tesztet követő 24-36, v. 48 óra.
Józsa, tényleg, lehet hogy az átjárhatósági miatt van, biztos befolyásolta. De a lényeg, hogy túlvagy rajta, és minden rendben, nemsokára kezditek az inszemet :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!