Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2019-05-22 10:50:03

Málna, erre én is kívàncsi lennék. Nem tudom h mennyire veszi figyelembe a beírt megjegyzéseket...sztem nekem se oda tette előző hónapban, pedig beírtam h pozi ovuteszt, meg tojásfehérjés nyák.
Most is kíváncsi vagyok hova teszi majd holnap. Mert tudom h hétfőn este volt ovum...pozi teszt, nyák meg fájdalom is volt. De a hőm nem másnapra csak mára ugrott fel.
Jozsa: sajnálom h megjött...
Jozsa85
2019-05-22 10:21:49

Pontosan idore jott.Csomo vasat eszek tuti nem vagyok verszegeny.Mondjuk elso mensi atjarhatosagi ota..Lehet hogy meg az miatt van.
Málna27
2019-05-22 10:14:24

Egy kérdés: Miért tette vasàrnapra az ovut a program, amikor tegnapra írtam be pozitívat és az előtte 4 napra negatívat?
Málna27
2019-05-22 09:40:24

Anett: Szuper görbe, csak így tovább! :)
Málna27
2019-05-22 09:39:57

Sziasztok!

Én ma így állok.
Kicsit szomorú vagyok, mert tegnap nem sikerült együtt lenni, pedig este pozitív volt az ovu teszt és a hasam is akkor fájt a legjobban.
Beteg is vagyok picit, lehet, hogy emiatt volt magas korábban a hőm és ma is.

Vasárnap reggel és hétfőn este voltunk együtt. Ma is rekenykedem, hogy összejön.. De valószínűleg nem tudtuk elcsípni az ovut :(

Mindenkinek szép napot! :)
Andi198729
2019-05-22 09:37:15

Józsa, rendes időben jelentkezett a vérzésed? Valószínű, Lionnak igaza van, ezek lehetnek az okai, lehet el kellene menned dokihoz, kideríteni, ezt mi okozza, és lehet egy hormonsort is nézetni kellene. Ma is ugyanolyan, vagy esetleg ma normál vérzésed van? Hátha mára már rendesen megjön. Először ahogy olvastam, arra gondoltam, esetleg baba van, de írtad, hogy teszt negatív. Múlthéten is volt pecsételésed, írtad.
Lion86
2019-05-22 09:02:09

Jozsa:
1. vékony volt a nyalkahártya
2. most a szokásosnál lassabban kezdett el leválni
3. vérszegény vagy

Ezektől, ami így hirtelen eszembe jut.
Jozsa85
2019-05-22 08:47:48

Sziasztok!
Meg ilyet nem tapasztaltam.Megjott tegnap este de ilyen nagyon vilagos pirosas.Kb. ugy nez ki mint az eperle.Ez normalis?Semmi rendes ver szine nincsen.Sose csinaltam meg ilyet.Mitol lehet?teszt negativ.
mistimi
2019-05-22 06:49:49

Én ma így...végre felment a hőm. Tegnap meg tegnapelőtt voltunk együtt, szerintem tegnap előtt volt ovum...remélem sikerült elcsípni...
Andi: anno én is ciklustól függetlenül tettem le a mercket, szóval szerintem jól tetted h bevetted. Erről a dokinőrőlnén is jókat hallottam. Reméljük akkor pénteken már többet tudsz h hogyan tovább
erikasz
2019-05-22 06:47:09

Jó reggelt!
Én ma igy :Méhnyak, zárt , középen, bőséges krémes folyás , méhnyak dugóhoz hasonló a méhnyaknál .
Ez alapján megtörtént , de a hőm nem ezt mutatja sajnos !:(
Vissza estem 0,1 tizedet !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!