Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm a megerősítést lányok, biztos az a ludas. Mert ha mindig ezzel küszködtem volna, akkor érthető, de előtte 14 napos luteálisom volt. Ja, és mostanában érzékelek gyomorfájást is egészen fönt szinte a mellkasomnál, és ezt akkor amikor este beveszem a mercket, másnap kora reggel, amikor még nem reggelizem. Odafigyelek továbbra is a diétára, mozgásra, és lehet természetes úton is kontrollálni az Ir-t, és vércukrot. Pl. fahéj, fagyöngy. A sógornőm ápolónő, és már mióta mondja hogy ezt a gyógyszert hagyjam abba, a párja orvos, ő is ezt mondta.
mistimi, megkeresem a papíromat, és leírom az értékeket, vércukor + inzulin.
erikasz
2019-05-21 14:14:14
Málna27 :Hát én is kíváncsi vagyok a tesztre !:D
Volt már igy nekem is ,azért nem tesztelek!
Az a fontos, együtt voltatok !:D
ineeeez
2019-05-21 14:12:50
málna 27 szerintem ma este már pozi lesz az ovu teszted :)
Málna27
2019-05-21 13:57:11
Andi: Köszi, hogy ránéztél! :)
Erikasz: Igen, én is így gondolom, ezért kérdeztelek titeket :D Nagyon fura, hogy nem 100 százalékos a teszt, viszont a hőm már megint az egekben van :D De előtte napokban se lehetett, mert akkor halovány volt, direkt tesztelek pár napja. Mindegy, meglátjuk a mai tesztet, kíváncsian várom :) Az is lehet, hogy ma délelőtt lett volna teljesen pozitív, nade nem kombinálok, majd este meglàtjuk :)
erikasz
2019-05-21 13:45:52
Lion :Jó sokáig stagnálsz ebből tuti lesz ovu !
Andi :Én is leálltam a cukor gyógyszerrel ,a diabetikus alacsony cukraim miatt azt mondta ,elég itt a diéta !
.Szerintem neked is !
Én is arra gyanakszom, hogy mióta szedem a ciklusaim hihetetlenek voltak valamit csinált a hormonjaimmal 21 napos 31 napos 49 napos most 31 megint és még ovu nélküli ciklus is .
Már ebben a ciklusban nem szedem én sem... remélem értelmezhető lesz a ciklus ovu is lesz, nem csak érezni fogom és kínlasztani fog !
Melleim fájnak 3 napja ...eddig nem fájt soha, csodálkoztam is írtam is nektek !
Málna27 :Ez a teszt majdnem pozítiv ...szerintem a mai erősebb lesz ,de a hőd már ovut is mutat ezt nem értem !:D
mistimi
2019-05-21 13:13:40
Andi: mi volt a vc meg inzulin eredmènyeid amire gyógyszert kaptál?
ineeeez
2019-05-21 12:19:23
Andi198729, szerintem se szedd!
Ahogy írod,nem mindenkinél használ!
Kíváncsi leszek,hogy alakul a ciklusod így,hogy nem fogod szedni. Remélhetőleg hamar kiürül a szervezetből
Andi198729
2019-05-21 10:51:18
Azt olvastam, hogy van, akinek a merckformint erucreasra váltják az endodokik, mert rövid luteálist eredményezhet. szerintem esetemben is ezt csinálta, mert nem volt gond a luteálissal, nem is estem volna teherbe anno, ha ez mindig így van. Normális volt a luteálisom, amióta szedem, novembertől szedem, és januártól 24 naposak lettek a ciklusaim. Lesz ami lesz, mától leállok a merckforminnal, szarom le, engem ne mérgezzenek tovább. A diétát tartom, + mozgás, az szerintem bőven elegendő. Nem vagyok hajlandó semmilyen gyógyszert szedni. Lehet hogy pont ez akadályoz a teherbeesésben. Mert nem mindenkinek válik be a merckformin, ez egyénfüggő, kinek hogy reagál a szervezete. Van egy sanda gyanúm, hogy indokolatlanul szedették velem.
Meliko78
2019-05-21 10:36:24
Sziasztok! Végre meg jött rendesen ! És a rosszullétek is alább hagytak. Új ciklus új remény ! De muszály kicsit el engednem a témát mert nagyon ra sreszeltem így nem fogok mérni sem . Mert a végén meg zárt osztályra kerülök ! Ha az van nekem meg irva hogy lesz még gyerekem akkor lesz ha meg nem azt is el kell fogadjam ! De így is szerencsés vagyok van két gyönyörű fiam meg egy kis huncut unokám majd őket nyagattom és fullasztóm meg a szeretettemel
Andi198729
2019-05-21 10:29:57
Málna, az ovutesztet majdnem pozinak mondanám, mert a tesztcsík az halványabbnak tűnik, mint a kontrollcsík, de már nagyon közel vagy, szerintem ma lesz pozi, ha ugyanolyan mint a kontroll, vagy még erősebb, akkor a mai mondható pozinak.
mistimi, megkeresem a papíromat, és leírom az értékeket, vércukor + inzulin.