Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Meliko
Nem tudom merre laksz, hova tudnál menni, de azért leírom, hátha, mi Tapolcára járunk meddőségi központba, eddig jó tapasztalataink vannak, viszonylag gördülékenyen haladnak a dolgok, bár ott is mint gondolom minden más meddőségibe sokan vannak. Várakozási lista mindenhol van az államira, legalábbis lombik esetében, az inszem nem tudom, hogy működik, nekünk az nem jöhetett szóba. Az első lombikot fizetősen csináltuk, viszont maradt belőle fagyasztott embriónk, így a második esetében már kérhettük államira a beültetést, és nem kellett a listát megvárni, csak akkor ha újra petesejt leszívás is kell.
Lányok, én elkezdtem olvasni Ördög Nórától a Pozítív könyvet, már egy ideje szemeztem vele, de úgy éreztem most jött el az idő, hogy elolvassam... eddig nagyon jó, akik ezzel a babavállalási problémával küzdenek, szerintem mind valamennyire magukra ismernek olvasás közben....valahogy most úgy érzem jó kis lélekápolás ez a könyv
Biztos sokan olvastátok már.
Andi198729
2019-06-03 18:22:14
Józsa, én is szorítok neked, most már jó úton vagytok :) Sikerülni fog a baba :)
Megértelek, hogy a hír felkavart, valahogy mindig úgy alakulnak a dolgok, hogy mi, akik vágyunk babára, a körülöttünk lévő embereknek mindegyikének sikerül, és csak feltesszük a kérdést magunknak, hogy nekünk miért nem? Az én környezetemben is szinte mindenki sorban teherbe esik, családban, baráti körben, munkahelyen, egyedül én nem.... :( Hát ennek sajna számtalan oka van, nekem az Ir miatt nem, most az endodoki kezében a sorsom, de sokan vannak olyanok, akiknél semmi probléma, mesélte sógornőm, hogy ismer egy házaspárt, minden vizsgálaton túlvannak már, minden tökéletes, de baba másfél éve nem jön össze, már az orvos is elküldte őket, hogy nem tud mit csinálni, max, inszemet javasolt. Az is milyen rossz lehet, mert akinél probléma van, az legalább tudja, és hogy hogyan lehet rajta segíteni.
mistimi, szurkolok, hogy baba legyen :) Próbálj megnyugodni, én is valószínűnek tartom, hogy korán teszteltél, ovud lehetett a pozi teszt után 48 órával is. Sikerülni fog, Gréti baba legyen a pozitív példa, nem számítottál rá, és beköltözött a pocakodba, emlékszem, amikor írtad, hogy pozit teszteltél, alig akartad elhinni, bízz benne, hogy ezúttal is sikerült ;-)
erikasz
2019-06-03 17:27:20
Jozsa :El jön az, itt van a kertek alatt ! :D
Szurkolok neked ! :D
Jozsa85
2019-06-03 17:10:11
Ja..Es a legjobb baratnom kozolte hogy 13 hetes terhes..
Jozsa85
2019-06-03 17:08:29
Jajj Lanyok!
Olyan lassan megy az ido...Messze van meg a csutortok.Mar 7 hete varom a konzultaciot az inszemrol.Aztan lehet hogy meg mindig kitalal vmit az orvos..
Ha a legrosszabb verzio jon be csak julius vegen tudjuk elkezdeni.Talan..
Szurkoljatok!
erikasz
2019-06-03 16:20:17
Kira :Őszinte vagyok tudod !:D
Nagyon szép a görbéd és biztató ...nyugodt kiegyensúlyozott !
Mennyit fogytál már ?
Biztos rendbe jöttek a hormonjaid az tuti !
De fél adatot ne írj soha jó !
Ha a foolikulárisban vagy ,mindig belátásod szerint, vagy le, vagy fel kerekíts , az előtte való értéktől függően .
erikasz
2019-06-03 16:09:10
Kira :Ezért nem tudja a gép bejelölni, mert ovu előtt volt hiányos adat !
Szerinted mikor volt ovu fájás ?
erikasz
2019-06-03 16:07:24
Kira :De lehetett ilyen érték a leesés előtt ,akkor viszont tegnap volt ovu !
Szerinted mikor a vérzéseket megmagyarázná mint annak idején !
erikasz
2019-06-03 16:01:23
Kira :Azért nem rakja be ,mert ovu előtt hiányoznak az adatok ez amit én csinálok régebbi ,de viszont van két lehetőség az egyik igy is nézhetett ki a görbéd !