Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2019-06-04 16:04:37

Andi198729 Mikor kiderült a méh tükrözés során hogy endóm van sajnos, Gnrh injekciót kaptam 6 hónapig, ami vérzés kihagyás,okozott hormon problémákat,Az összes változókori tünetet produkáltam a gyógyszertől, ,kb 1 évig nem volt vérzésem és rohamosan híztam tőle.Ezért küszködöm most a fogyással.
Andi198729
2019-06-04 14:53:56

Erikasz, ha kiveszed a 2 magas értéket, sokkal szebb a görbéd, elképzelhető, hogy a 8. napon volt ovud? Volt valami rá utaló jel? Voltatok akkor együtt?
Kira neked miért volt indokolt a fogyás?
Kira84
2019-06-04 13:36:53

erikasz a cm, az az hogy nem kg ban fogyok most hanem a cm centiméterben. A mai mérésem 36,2 volt de mivel nyitva volt az ablak egész éjjel ezért is gondoltam hogy nem mérvadó, mert hiába volt 22 fok a szobában,a bukóra nyitva hagyott ablak miatt járt a levegő.
erikasz
2019-06-04 13:09:44

Ha kiveszem a két magas értéket ilyen !
erikasz
2019-06-04 13:05:38

Kira :Nem értettem az írásod 2,5 honapja nincs folyás csak a cm ek !
Mi az a cm ek ?
Inkább vedd ki a mérést mert én is a ciklus 24 . napján látom az ovut !
Én nem tudom mi van velem 36.6 mérek már 3 napja !
Vagy nem történt meg az ovu ...vagy most lesz ,ha ki veszem a két nagy értéket akkor a ciklus 8 . napjára rakja az ovut .
Egész éjjel izzadtam alig aludtam ,nagyon meleg volt .
Akkor is mikor a két magas értéket mértem izzadtam állandóan ,én hormon hatásra gondolok ,de viszont a lányom is izzadt ,akkor valószínű melegtől !
Ha a két értéket kiveszem a magast, nézd a ciklus 8 . napjára rakja az ovu !
Ha bent hagyom csúnya a görbe, se hogy sem néz ki, ronda !
Kira84
2019-06-04 10:02:00

erikasz. Viszont ha ugyan azt az értéket írom be mint tegnap, mértem a 24 napra rakja be.
Kira84
2019-06-04 09:59:10

Hát lányok szerintem nekem ez a ciklus egy katyvasz.
erikasz. Nem tudom mennyire pontos a mai mérésem, mert egész éjjel nyitva volt az ablak bukón,bár a szobahőmérő szerint 22 .fok volt a szobában, mégis enyhébb volt mint tegnap előtt éjjel.
A hormonok szerintem még nincsenek rendben teljesen,most kb 2,5 hónapja megállt a fogyásom inkább csak a cm ek mennek de most az is belassult. Szerintem ha volt is ovum az nem ott volt ahova be rakta.
Meliko78
2019-06-04 09:20:52

Sziasztok! Végre el kezd mulni a pecsételés
Málna27
2019-06-04 09:20:16

mistimi: Szép a hőd!!! :) Nagyon szorítok!
Köszi, én jól vagyok! Ma először jelentkezett reggel a szédülés, mintha egy jó kis pálinkázós buliban lettem volna tegnap :) De szerencsére leültem és pár percen belül elmúlt. Elvileg most számítok 4 hetesnek, a 6. héten terveztem menni. Ma megcsináltattam az új lakcímkártyámat, eddig mindig halogattam..

mistimi
2019-06-04 09:01:43

Szisztok! Ugyanannyit mértem ma is mint tegnap 37,2-t . Tegnap 37,3-at. De nem teszeltem. Ha addig nem jön meg majd csütörtökön. Múlt hónapban ilyenkor már pici barnázás volt, most még nincs. Meglátjuk...de szerintem nincs baba.
Nálad minden ok Málna? Mikor akarsz majd dokihoz menni?
Többiek?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!