Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Nem teszteltem. Megyek lefelé, szerintem holnap megjön. Ha mégsem majd akkor tesztelek
erikasz
2019-06-05 07:53:05
ineeeez :Szívesen !:D
Szokott neked ilyenkor ovu után fájni a melled ?
Mert ha nem az nagyon jó jel !
Nekem mikor terhes lettem rettenetesen fájt ovu után is ,de annyira hogy nem lehetett hozzá érni, még ha töröltem a mellem is fájt fürdés után és dagadt volt rögtön ,olyan volt mintha durranna szét !:D
Nagyon fájdalmas volt, minden terhességemmel !
ineeeez
2019-06-05 07:44:03
erikasz köszönöm,olyan jó,hogy így tudsz mindent:-)
erikasz
2019-06-05 07:37:44
mistimi :Mennyit mértél ...teszteltél ?
Izgulok érted nagyon !
Meliko :Nálad biztos ovu volt !
Lion :Mi ujság most veled ?
erikasz
2019-06-05 07:24:10
Kivettem a 36.3 értéket is ,akkor is oda teszi az ovut !
De most már igy hagyom !
Remélem lesz ovu ,csak hétfőn reggel volt együttlét 3 .án ,ha most lesz lehet még belefér !
erikasz
2019-06-05 07:17:36
ineeeez :Jó reggelt !
Igen normális , nagyot ugrottál !:D
Nagyon szép a kezdés !:)
Nekem a hő megint lejjebb ment ,már csak 36.5 !
Próbáltam kerekiteni 36.55 töt 36.6 ba , akkor most megyek lefelé méhnyak lent nagyon és kemény ,ha megakarna jönni, lágy lenne !
Tegnap fájt a fejem ,fáj a hátam ,ma ment a hasam reggel ,jobb oldalt szurkál a petefészkem a folyás most krémes .....hát csúcs !:(
Andi :Igen voltunk együtt akkor is ,de szerintem nem történt meg az ovu .még most sem !:(
A hőim magasabbak szoktak lenni felmegy még 37.1 re is .
Kira : Én a gyenge vérzést ...a fogyásnak tulajdonítom !
Ezen ne csodálkozz ,rendeződik már a ciklusod,már időben is jön meg !
Lehet nekem is az a baj ,a sok fogyás !
Kira84
2019-06-05 07:00:01
Üdv lányok.
Rá kellett jönnöm hogy nagyon, hogy amit én csak sima pecsételő vérzésnek gondoltam, nekem most az volt a havim,csak borzasztó gyenge volt.Időben jelentkezett rendes piros volt de mégsem volt elég erős, pedig görcseim is voltak. Valami gond csak lehet velem hogy hiába időben jelentkezik nagyon kevés van..Pedig szedem az E és D vitamint is mégsem vastagodik meg rendesen a nyálkahártya.
ineeeez
2019-06-05 06:40:56
csajok*
ineeeez
2019-06-05 06:40:46
csajo iszonyúan fájnak a melleim,normális ez ovu után???? :S
Andi198729
2019-06-04 19:28:04
Ja értem Kira, akkor nálad a hormon zavart be, lehet hogy még nem állt vissza a rendszer, de hamarosan biztosan helyre fog állni!