Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi, én nem vagyok szakértő, de főleg a 0 és 120 perces a mérvadó, úgy tudom. És az nem mutat javulást sajnos :(
erikasz
2019-06-05 11:38:01
Lion :Huuu...hát hátha nem lesz baj !:(
Andi198729
2019-06-05 11:37:54
Sziasztok, voltam tegnap cukorterhelésen, és már este elküldték az eredményt, igazából nem tudom javult-e, bár a 60 perces inzulin most alacsonyabb. Június 21-én megyek endodokihoz vissza, majd kiértékeli, és megmondja hogyan tovább. Csak úgy idegesít, hogy emiatt nem esem teherbe : ( és ki tudja mennyi idő még, amíg rendeződik.
Meliko megértelek, én ugyanezt élem át nap mint nap, ahányszor csak kismamákat látok, számtalanszor eszembe jut amikor a fiamat vártam boldogan, gömbölyödő pocakkal, sokszor vagyok én is magam alatt :( És nem tudom mikor élhetem át ismét ezt a boldogságot. Várom, hogy elháruljon ez az akadály amit az IR képez, de sajna ez idő, és idő... ki tudja még mennyi.
Sziasztok! Sajnos ez a hajó baleset annyira meg zavarta a lelkem hogy már érzem magamon a depresszió jeleit 2 napja már nem tudok enni semmit és intenzíven van a fejembe az öngyilkosság de küzdök ellene amíg csak erővel bírom ! A baba projektet fel függesztem mert egyszer lekileg kell rendbe rákból magam . Nem tudom miért most jött elő hiszen lassan 2 éve már nincs köztünk a fiam ! De nagyon hirtelen kerültem a padlóra . Sok sikert kívánok mindenkinek aki itt van a fórumon
Lion86
2019-06-05 10:32:17
Délre megyek. De olyan hülye vagyok, hogy ma reggel vettem észre, hogy cukor - inzulin terhelést és PM ultrahangot is kellett volna csináltatnom, de csak most néztem meg a papírt amit múltkor adott :( Legalább a pajzsmirigy hormonokat meg tudom mutatni neki.
erikasz
2019-06-05 09:57:01
Lion :Írjál rögtön mit mondott .
Mikor mész, délután ?
Ithol vagyok ma és holnap, várjuk a munkát péntekre megérkezik !
Elég laza lett ez a munkahely !:D
Lion86
2019-06-05 09:31:40
Erikasz, nálam semmi újdonság :/ Ma megyek dokihoz.
erikasz
2019-06-05 08:50:22
mistimi :Ez még semmi ez a leesés 0.1 tized !
Holnap várom az eredményt ,drukkolok nagyon neked !
ineeeez
2019-06-05 08:10:19
erikasz:hát talán múlt ciklusban fájdogált,de nem rémlik annyira
most viszont meg vannak dagadva,és a bimbóim eszméletlenül fájnak
mondjuk bízunk a sikerben,mert mindkét oldalon volt domináns.tüsző tegnap meg bal oldalon éreztem szúrkálást