Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-06-06 10:01:06

Jozsa, az szuper, drukkolok :)
Lion86
2019-06-06 10:00:27

Edit, én nagyon "nem vagyok normális" (ez abból is látszik, hogy nekem nem elég a T4. Szóval nálam az Anti-TPO nem mutatott különösebb emelkedést, az Anti-TG viszont enyhén emelkedett volt. Az értékeim nem a "szokványos" Hashimoto-s képet mutatják, de az én alulműködésem is ez a fajta.
Az alacsony vas kérdésébe nem nagyon másztam bele, csak futólag kérdeztem rá az első alkalommal és azt mondta ez is az alulműködés eredménye.
A soványsággal kapcsolatban az az érdekes, hogy hónapokig szedtem egyfolytában probiotikumot, Linexet, erről jó a véleményem, mert a kisfiamnál is bevált, viszont nálam semmilyen eredményt nem hozott, sem közérzet, sem a vashiány, sem hízás téren. Csináltattam felszívódási problémákkal kapcsolatos vizsgálatokat is, azok is negatívak (kivéve a laktóz intolerancia, viszont nem igazán fogyasztok tejterméket). Vagyis a probléma nem a beleimben van.
Azt mondta a doki, hogy azért vagyok ilyen sovány, mert hiába okoz az alulműködés és az IR alap esetben hízást, nálam az IR olyan fajtája van, ami nem engedi felhalmozódni a zsírszöveteket (valami zsírszöveti inzulinrezisztencia vagy mit mondott).
Jozsa85
2019-06-06 09:54:00

Sziasztok!
Juni 17 en kezdjuk az inszemet....Juhuuu!!!
erikasz
2019-06-06 08:28:03

Mistimi :Bocsi nem láttam hogy írtál !:(
Sajnálom nagyon a leesést ,de még mindig a coverlinén vagy még van remény ,hirtelen meg is emelkedhet holnapra !
erikasz
2019-06-06 08:21:40

Málna :Na ebből lehet látni ,nem mindenkinek erős a teszt a 25 ml gabriel is halvány !
Mindenkinél másképp termelődik a progi !
Jó egészséget kívánok neked !:D

Mistimi :Mi az Újság veled ?
erikasz
2019-06-06 08:05:25

Maryanne :Huuu...de szép ,szerintem már tesztelhetel ez terhesgörbe az tuti ,nem kell a hőnek magasnak lenni !:D

Málna27
2019-06-06 07:59:28

Sziasztok!

Közben folyamatosan olvaslak titeket naponta többször is csak sűrűbb napja voltak.

mistimi: Sajnálom, hogy leesett a hőd. Viszont ha nem barnázol, akkor tényleg rendben van a progid, ez nagyon jó hír! De még nem jött meg!!!!

Meliko: Ne mondj ilyeneket. Igazuk van a lányoknak észre kell venni az élet apró szépségeit, örülni minden apróságnak és úgy sokkal könnyebb átvészelni a nehezebb időket!

Jozsa: Nagyon szorítok màra! :) Remélem már történni fog valami. Nekem mivel tegnap volt a nemvárt napja, ezért ahogy ígértem megcsináltam a one step tesztet...hááát ez a teszt inkább 25-ös, mint 10-es, hiába van 10-esnek beharangozva.
Itt vannak (hát előttem a maradék 3 tesztet na... :D): http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=939IMG_20190606_075429.jpg
A fenti 25-ös Gabrielle, az alatta lévő 10-es one step..látod, hogy ugyanolyan halvány mindkettő? Alul pedig a 10-es Predictor, sokkal erősebb.

Szép napot mindenkinek! :)

Maryanne
2019-06-06 07:56:17

Jó reggelt Mindenkinek!
Lelassultak a napok.... eddig elvoltam, most viszont már nagyon szeretném tudni, hogy van e értelme reménykedni.... a hétvégén szerintem tesztelek, de annál előbb nincs értelme...
A hőm nem túl magas, de nagyjából egyenletes.
erikasz
2019-06-06 07:54:04

Lion :Rendbe fogja rakni a szervezeted ez a doki hamarosan ,bizni kell benne !

Edit :Szépen haladsz ,egyenletesen !:D

Én ma igy :Megint tojcsi folyás méhnyak fent lágy, tegnap ovu fájdalom !:(
Ha most lesz ovu ennek a ciklusnak is lőttek ,a párom péntek este jön haza ,utóljára hétfőn reggel voltunk együtt !:(
A hőm lejjebb ment ...Isten akarata, igy kell lennie !
De azért mérek ,hogy rendben vagyok e ,van e ovu ,és milyen hőm van majd a lutelárban !
Vagy lehet a menszi jön meg ,és nem volt ovu ez is meglehet igy állok most !
mistimi
2019-06-06 07:41:32

Jó reggelt!
Nem teszteltem, nekem ez a megjövős hőm. De nem baj, majd a következő hónap.
Amúgy fura h előző hónapban fájtak a melleim, meg menzi előtt két napoal barnáztam. Most meg semmi. Bár nálam ez a normális. Remélem ez annak a jele h a progi szintem rendben van.
Józsa: szurkolok mára!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!