Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-06-07 06:52:08

ineez :Kettő menszit írjál még be ,mert kevés ,akkor esetleg beteszi az ovut !
ineeeez
2019-06-07 06:40:26

Málna27: nagyon durva,hogy a one step "10-es" ennyire egy vacak teszt,a predictorról meg leugrik csík,nagy átverés ezek a tesztek
köszönöm,hogy izgulsz értem,15.-én nem kell,hogy megjöjjön!! :D
annyira izgulunk a féjremmel,tegnap este pozitiv tesztekkel álmodtam,és a nőgyógyász mutatta a szívhangot :D de rossz volt felkelni
azért bízok ebben a hónapban,mert 2 domináns tüszőm volt, egyik oldalon is egy meg a másik oldalon is,a dokim ikreket is említett :D
viszont képzeld ami furcsa ebben a ciklusban,hogy borzasztóan fájnak a melleim,forróak,és rengeteg fehér folyásom volt az elmúlt 2 napban
neked nem volt most a pozi teszt előtt valamilyen tüneted folyás vagy bármi?
és mikor mész a dokihoz? :)
erikasz
2019-06-07 06:06:17

Jó reggelt !:)
Mistimi :Nagyon sajnálom !:(
Kira :Már nem sokára pozitiv az LH ...jól tetted hogy teszteltél ,a leesés is ovura utal !:)
Én ma igy :Nagyon sok krémes folyás van ,tegnap tojcsi ,hát bizok a katonákban a hétfő reggeli együttlétből még lehet valami !
Ma jön haza a párom estére !:D

Málna27
2019-06-06 22:44:25

Erikasz: Köszönöm! :)

Maryanne: Azta, nagyon szép!!! Gondolok ràtok!

mistimi: Nsgyon sajnálom, hogy megjött! De ez a hónap a tiétek lesz! Nekem is úgy volt, hogymúlt hónnapban szép maggasan volt a hőm és utána hónapban összejött!

Inez: Mi újjság veled? Izgulok érted is! :)
mistimi
2019-06-06 19:48:50

Na megjött. Minden előjel nélkül ahogy általában szokott.
Ja és ami még jó becsapós h ebéd után mértem egy hőt ér 37,25 volt, pedig nem vagyok beteg. Szóval nálam ez se mérvadó.
Kira84
2019-06-06 13:54:21

Üdv lányok.
Ebben a ciklusban ma elkezdtem Lh tesztet csinálni, persze tudom hogy még negatív, de talán annyi pozitívum van benne, hogy már látszik hogy a ciklus 10 már elindúlt odabent valami, talán most lesz majd ovum.

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=63720190606_133326.jpg
Lion86
2019-06-06 12:51:35

Edit, a Letroxot azért kell továbbra is így szednem, mert most jó a T4 és így elvileg szinten is tudjuk majd tartani. A pulzusom alapból 90-100 körüli nyugalmi állapotban (pedig ez sem jellemző az alulműködésre) és amikor elkezdtem az 50-es dózist, 1 hét 25-ös után, akkor nekem is volt "kalapálás", de 1 hét után megszűnt és azóta sincs.
Mivel a TSH már majdnem túl alacsony, így nem akarta tovább csökkenteni a T4 emeléssel, valószínűleg azzal sem lett volna jobb a T3, mivel nálam nem alakul át megfelelően, ezért írt inkább fel még T3-at is.
Nem zavar a sok kérdés, én is most kezdem végre átlátni a dolgokat.
Edit90
2019-06-06 12:32:25

Lion: igen,a te eseted semmiképpen nem szokványos,egy jó orvosnak kihívás. A TSH-d az utolsó mèrèsnèl hasonló lett,mint az enyèm,már 1alatti,ès mègis 50es Letroxot kell szedned? Eddig is 50et szedtèl? Bocsi a sok kèrdèsèrt:) Èn most 25/50váltásban szedem,de nèha felszalad a pulzusom tőle,ami most kb.65,a gyógyszer előtt 50körül volt.èn már ezt erős szívdobogásnak èrzem:D
Józsa örülök,hogy jó hírt kaptatok:)

Meliko78
2019-06-06 11:32:03

Koszonom lányok ígérem össze szedem magam de addig is itta gorbem
Lion86
2019-06-06 11:20:21

Ja a görbém meg igen változatos :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!