Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
És az a pár csepp az piros volt? Mert nekem ilyen rózsaszínes átlátszatlan nyálkaszerű volt egy pici, és utána ilyen barnás, de nagyon kevéske...és a reggeli leesés óta egész délután 37 felett van a hőm (2 órával ezelőtt 37.16-ot, most 37,06-ot mértem). Ez most mi? :X
Nyuszifül
2013-03-31 15:44:37
MRita te hogy állsz a bevonzással? :)
Nyuszifül
2013-03-31 15:43:44
Napsugár! nem tudom! Sajnos, lehet, hogy neked is az április lesz a nyerő hónap ! Akkor Áprilisba már három baba is lesz ;) És milyen neműek legyenek? Nekünk Grétike lesz a neve..
napsugar24
2013-03-31 15:37:51
Sziasztok!
Nekem sem jött még meg-pedig általában mindig 28 napos ciklusaim vannak. Pénteken volt pár csepp vár-de azóta szinte semmi. Most picit barnázok, de a tesztek negatívak-ma nem csináltam majd holnap. Szerintetek mi lehet a gond-lehet hogy a closty hatása-nem vizsgáltak közben-s lehet, hogy ciszták alakultak ki? Valakinek valami hasonló. Köszi
Nyuszifül
2013-03-31 15:36:13
Moha együtt érzek veled, eddig nekem se volt semmi, és nekem is megjön, fáj a cicim is, meg egész nap szédelgek, és barnázok is :(
De még áprilisba összejöhet :)) ne csüggedjünk el, Moha április lesz a mi hónapunk ;) Rendben??
Moha13
2013-03-31 15:27:18
Úgy tűnik, meg fog jönni...eddig tök száraz voltam, pár napja lett picit krémes, de most meg valami rózsaszín...szerintem megjön...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Nyuszifül
2013-03-31 14:58:07
Moha, napi szinten 3 liter vizet szoktam meginni, mondjuk ásvány vizet iszok.. lehet csap vizet kéne?
Nyuszifül
2013-03-31 14:57:06
Na már barnázgatok.. Úgy hogy jövőhéten meg fog jönni :(
De majd jövőhónapban, az lesz a tuti.. A kis Grétikét várjuk a jövőhónapban, de legkésőbb májusra a pocakomba kell, hogy legyen :)
Moha13
2013-03-31 14:38:11
Nyuszifül
És iszol eleget?
Olvastam korábban, hogy ha valakinek ilyen gondja van, jó tesz, ha azzal kezdi a reggelt, hogy megiszik egy nagy pohár szobahőmérsékletű tiszta vizet. Próbáld ki, ez nem kerül semmibe és tutira nem is árt semminek. :)
Nyuszifül
2013-03-31 14:23:14
Maximail! Köszönöm szépen neked is.. az e-mail címem b.timea@gmail.com. a gyógyszer nevét elküldöd nekem? köszönöm szépen, és az orvosommal megbeszélem, vagy baba után szedni fogom.. :) most gyümölcs, kefirt szoktam inni, meg 100% -os gyümilevet.. de nem segít mindig..
És az a pár csepp az piros volt? Mert nekem ilyen rózsaszínes átlátszatlan nyálkaszerű volt egy pici, és utána ilyen barnás, de nagyon kevéske...és a reggeli leesés óta egész délután 37 felett van a hőm (2 órával ezelőtt 37.16-ot, most 37,06-ot mértem). Ez most mi? :X