Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Bocsánatot kérek...szóval...
Szorítok, hogy az esküvő napján már MINIMUM 3-an legyetek. :)
Moha13
2013-04-02 11:38:59
MRitu
Igen, én is bízom a tavaszi gólyában nagyon!! :)
Eddig nagyon jól néz ki a görbéd!!! :):):)
Klassz, hogy 13-án lesz az esküvőtök...ez a kedvenc számom, és nagyon sok esetben botlottam eddig bele eddigi életem folyamán, az esküvőt pedig direkt szerettem volna 13-ra, de sajna tavaly nem úgy estek a szombatok...igaz, tarthattuk volna hétköznap is, de ugye a vendégek is jobban ráérnek hétvégén...így végül augusztus 11 lett a dátum. Jól kifogtuk egyébként, mert előtte is és utána is dögmelegek voltak, aznap meg ilyen kellemes. :)
A május 13 nagyon szép dátum, szorítok, hogy már 3-an legyetek a nagy napon! :)
fogtunder76
2013-04-02 11:29:40
Sziasztok:)
Jelentkeznék én is az áprilisi csapatba :) Sokszor olvaslak benneteket (okosodok, tanulok) és nagyon drukkolok mindenkinek :) Minden hónapban, így most is indulok új reményekkel.
Az említett intézmény címét és elérhetőségét bemásoltam.
Több embert is ismerek aki ide járt mindenféle nyavajával és mindenki elégedett volt.
Yamamoto Rehabilitáció Intézet
A rendelő:1196 Budapest (Kispest) Petőfi u.79.
(A Határ úti metrómegállótól az Ady Endre úton közlekedő 42-es villamossal 3 megálló.)
Tel/fax: 281 3035
E-mail: yamamoto@yamamoto.hu
MRitu
2013-04-02 10:44:12
Moha13 igazad van, gondolom szívesen adnak felvilágosítást..bár nekünk erre nem is lesz szükségünk, mert a tavaszi gólya majd meghozza a babócákat :))
Én is áprilisra gyúrok, leginkább azért, mert 13-án olyan jó lenne, ha tudhatnánk hogy az esküvőn már 3-an vagyunk..ezért még az egri borról is lemondok :))
Így állok most:
Tundie
2013-04-02 10:38:55
Ebonique,
a Jónás napról itt olvashatsz, és van ott egy link is amin ki lehet számíttatni. Szerintem lehet benne valami, a holdállást veszi figyelembe. A menstuációs ciklus is egy holdhónap, a terhesség is 10 holdhónap...
Én is jelentkezem az áprilisi mezőnyre. Én már valahol a célegyenesben vagyok, de még nem tudom beérek-e, pláne, hogy beteg voltam :( Többen írtátok a pozitív gondolkodást. Meggyőződésem, hogy minden ezen múlik!!!! Hihetetlen erő van bennünk, amit a félelmek, hihetetlen módon eltüntetnek.
Nem egyedi az a történet,amit a közelmúltban hallottam. A hölgyet, akiről szó van, én is ismerem. Mivel a sokadik lombikkal sem jártak sikerrel, örökbefogadtak 2 gyermeket. Mindegyiket csecsemőként. Sőt a másodikat újszülöttként, a kórházból. Hazavitték a babát a kórházból, rá 2 hónapra a hölgy spontán várandós lett!!!!! Így a pár hónapos babája mellett van már egy pár hónapos pocaklakója. A történetet együtt könnyeztük meg egy kolléganőmmel, aki mesélte.
Lányok, bármilyen nehéz is, de valahogy a görcsöket el kell engednünk. Nekem arra ez a köhögős nyavaja nagyon jó volt, hogy a torkommal, a mellkasommal, meg a köhögésemmel legyek elfoglalva.
Meglátjátok! A tavaszi napsugár új energiákat hoz!!!
anita87
2013-04-02 10:18:48
sziasztok!még uj vagyok itt,most keztem mérni magam és nagyon alacsony a hömérsékletem!ez normális?
Moha13
2013-04-02 10:03:51
Hányan vagyunk most, akik áprilisra gyúrnak? Csak mert nem tudom már követni...
Akik most új ciklust kezdtek, mit csinálnak másképp?
Én annyit újítok, hogy mától iszom a cickafarkteát és pé után a palástfüvet...el is megyek ma beszerezni, mert utóbbi már nincs itthon.
Az ovutesztelést ebben a hónapban is csinálom majd és persze szedem továbbra is a folsavat, omega3-at, e-vitamint. :)
Moha13
2013-04-02 09:55:35
MRitu
de biztosan van ott valami elérhetőség, írni egy érdeklődő e-mailt vagy felhívni és megkérdezni még nem jár semmiféle kötelezettséggel...:)
Szia!
A te görbéd most hol tart? :)