Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi! :)
Nagyon aranyos vagy, hogy ezeket leírtad! :)
A reggeli nagyonelszomorodás után most elkezdtem megint reménykedni, hogy talán nekem is majd csak pár nap múlva lesz halovány második csíkom...:):):)
Szép Húsvétot mindenkinek! :)
vanilla
2013-03-31 11:10:09
Moha,
Egyszer regebben, mikor 21evesen eltavolitottak a petevezetekemet, (nem mehen kivuli terhesseg kapcsan), nagyon a padlon voltam. Egy orvos ezt mondta nekem - egyetlenegy ok van amiert egy no nem lehet terhes, nem hordhatja ki gyermeket, az pedig az hogy nincs mehe.
Ezt azert meseltem el mert igaz, es nekem ez a mondat sokszor segitett mar.
Szoval senkinek nincs oka csuggednie.
A kerdes csak az milyen uton.
VAN MEGOLDAS!!! MINDENRE!
Megha arrol is lenne szo hogy nincs egy petevezeteked sem, nincs petefeszked...
AKKOR IS LEHETSZ TERHES!!!
Gondolj bele, NALAD MINDEN RENDBEN!!!
Termeszetesen tudom mit erzel, mindketten ugyanazt szeretnenk..., nekem tegnap megjott.
Es nem az elso honap, sott.
Teljesen biztos voltam benne, hogy most ott van.
Ne csuggedj!!! Annyira nagyon sok bonyolult dolog osszjateka ez az egesz.
Nana hogy termeszetes uton szeretnek gyermeket, mindenki. De megha nem is lenne lehetseges, akkor is van mas ut, vagy seged az uton.
Kitartas!!!
Ott van most mar a pocaklakod, vagy meg nincs ott eddig, az mar eldolt.
Valahogy bird ki hogy vagy meg jon, vagy nem :)
Az elso terhessegemnel a menstruacio par nap kimaradasa utan volt naaagyon halvany csikom. Akkor meg fogalmamsem volt mit jelenthet hogy naaagyon halvany. Tizet csinaltam naponta, nem hittem el hogy terhes vagyok. Nem tervezett terhesseg. Es ket harom napig igy volt, hogy nem volt eros csik.
Probalj megnyugodni :)
Moha13
2013-03-31 11:10:09
emerlány
de hát...még csak 10. dpo. Szerintem még nem is kell mutatnia a Lily-nek, esetleg 10-es teszt mutathat valamit. :)
maximail
2013-03-31 10:44:53
Nyuszifül! Milyen stílusos a neved ma! :-) Nekem változatlanul az a véleményem, hogy korábban volt ovulációd. Nem emlékszem, LH tesztet csinálsz? Ha igen, az mit mutatott? Nekem a rendszer ma átette a becsült időpontot, de nem tudom, igaza van-e...
emerlány
2013-03-31 10:43:42
Mondjuk ahhoz képest, hogy eddig MINDIG 23 napos ciklusaim voltak...
emerlány
2013-03-31 10:43:02
Sziasztok lányok! Hát nem tudom... ma jól elaludtam, így 1 órával később mértem az eredeti időponthoz képest (az újhoz képest meg 2-vel), így még mindig fent van a görbém. Lily ma is negatív és elkezdtem barnázni... :S
Nyuszifül
2013-03-31 10:13:55
Moha! ne izgulj! ha még is megjönne,akkor április lesz lehet a tuti! nem szabad feladni! én sem adom fel,pedig nekem kivizsgálások kellenek :( és reménykedek,hogy a következő hónap,a kivizsgálások után, nekem is lesz pocak lakóm! ne csüggedj! valakinek könnyen megy,valakinek nehezen ,az a lényeg,hogy legyen,és egészséges legyen. :)
Moha13
2013-03-31 10:05:06
Nyuszifül
A mai napig egyáltalán nem stresszeltem...örültem...úgy gondoltam, tuti itt van valaki.
A Te görbéd hogy van?
Nyuszifül
2013-03-31 10:02:32
Moha! Szerintem változó,ez sok mindentől függ! attól is lehet,hogy stresszelsz.
Nyuszifül
2013-03-31 09:58:58
Az én görbém ez. de nem az eredeti,mert nem abban az időpontban mértem mikor szoktam,hanem most . ki tudja lefele ment volna vagy maradt volna ennyi?
Köszi! :)
Nagyon aranyos vagy, hogy ezeket leírtad! :)
A reggeli nagyonelszomorodás után most elkezdtem megint reménykedni, hogy talán nekem is majd csak pár nap múlva lesz halovány második csíkom...:):):)
Szép Húsvétot mindenkinek! :)