Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-04-02 09:54:41

MRitu

semmit sem tudok, mint írtam lentebb, amint elolvastam, gyorsan kimásoltam és hoztam ide az infót, hátha érdekel valakit, mint újdonság, mert erről eddig még sehol sem olvastam/hallottam. :)
MRitu
2013-04-02 09:45:59

Moha13
Így elolvasva jónak tűnik, bár kérdés,hogy az átlag embereknek megfizethető e..erre vonatkozóan én nem találtam infót..te tudsz valamit az anyagi vonzatáról?
Moha13
2013-04-02 09:36:32

Sziasztok!

Ma vagyok a ciklusom 3. napján...most valahogy gyorsabban megy az idő, mint az előzőnél... :)
Képzeljétek, olvasgattam ezekről a dolgokról és egy gyakorikérdések.hu-s kérdésnél találtam ezt az infót:

"egy utolsó kapaszkodó: www.yamamoto.hu
Ők "csinálnak" babát is, tartós akupunktúrával. Sokaknak segítettek, köztük barátnőmnek is, akik másfél évig próbálkoztak, meg volt beültetése is, azt hiszem kettő, és egyik sem maradt meg. Aztán elmentek ide és a második alkalom után megfogant a babájuk."

Fogalmam sincs, mi ez, de gondoltam, megosztom itt, hátha valakit érdekel. :)
Ebonique
2013-04-02 07:00:40

Jah és amúgy szerintem aki babát akar, nem tud nem rá gondolni:) Szerintem ez normális:)
Ebonique
2013-04-02 06:58:19

Adrienn, ne stresszeld magad, az is nehezíti a teherbe esést. Nagyon régóta bújom az ilyen fórumokat és nagyon sok pco-s nőnek sikerült teherbe esnie:) és nem évek után, pár hónap alatt. Az olyan pároknak akiknek elvileg semmi bajuk, is lehet 1-2 év mire összejön. Ameddig nem jön a baba addig élvezzétek ki azt a kis időt amíg csak ketten vagytok:)
Adrienn1986
2013-04-02 03:14:21

Sziasztok!
Mi is szeretnénk babát a párommal,ez a második próbálkozós hónap.Sajnos Pco_ban szenvedek :-( Ez megnehezíti a dolgot,de szedem a Merckformint egy hónapja.Olyan csalódott vagyok minden egyes negatív teszt után.Próbálom,hogy ne ezen járjon minden gondolatom de nagyon nehéz.Remélem hamarosan nekünk is megadatik a gyermekáldás!Fő a pozitív gondolkodás,hisz tudjátok ,,gondolat ereje,,!! :-)
Ebonique
2013-04-01 23:13:42

Nah ma nekem is megindult az 5. próbálkozós hónap. Kíváncsi vagyok mikor hozzuk össze a babát:) Reménykedem a statisztikában, hogy fél éven belül... mert akkor már csak max 2 hónap:)
Tündi, hogy kell kiszámolni a jónás napot? Ez ilyen horoszkópos dolog?
Mupp2
2013-04-01 23:00:22

Szia maximail

Most egy kicsit elszomoritottal,de remelem ossze jon nektek is hamarosan es mindenkinek!!Hat remelem hogy történik majd valami velem is mert nagyon el vagyok mar keseredve!!!en Kanadában elek es itt azt mondtak,hogy ha meg nincs egy éve addig nem csinálnak semmi fele vizsgálatot!nem tudom otthon ez hogy működik,de remelem nem kell várnom egy évig!!!a múlt heten azért el mentem es kérdeztek,hogy ha menstrualok faj e va hasam,szokott e kesni,jönne előtte zöld valadek es ennyi volt meg állapítottak,3kerdesbol hogy semmi bajom!!!

Sok sikert lányok!!!
maximail
2013-04-01 22:23:29

Szia Mupp!
Én is azt hittem, hogy ha kitaláljuk januárban, hogy babát szeretnénk, akkor februárra, de legkésőbb márciusra már terhes leszek. Aha, csakhogy ez azóta már a második március... Már beszéltem a Tapolcai meddőségi központtal, akkor kell hívnom őket, ha megjön.

Csajok! Ma a rendszer visszarakta az ovulációmat a 11. napra. Sajnos a hőm egy kicsit leesett, bár eléggé zűrös éjszakánk volt. Azért a 6 óra alvás szűken megvolt...
Mupp2
2013-04-01 19:22:59

Sziasztok lányok!!!

Sajnos mi is azt hittük hogy,milyen egyszerűen lehet babocank!!!Hat tévedtünk!!!lassan mar kilenc hónapja hogy nem szedem a fogamzasgatlot es minden hónapban reménykedem hiába!Gondoltam én erős szervezetu vagyok miért ne sikerülne max három hónap,aztán rá jöttem hogy,nem egyszerű dolog ez!!!most szedem a folsavat mert azt mondtak azt szedjem es az segit,hat nem tudom!!sok sikert mindenkinek akik tesztelnek es a remenykedoknek is!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!