Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2013-03-31 13:45:34

Nyuszifül!

Kár, hogy itt nincs privát posta, mert gyógyszer nevét nem biztos, hogy le szabad írni. Én is sokáig, évekig küzdöttem hasonló problémával, mint Te, végül egy gasztroenterológus írt egy gyógyszert (NEM HASHAJTÓT), amit nagyon sokáig kellett szedni, és egy csoda volt! A hashajtó nem jó, hidd el! Lehet, hogy ma jó, de holnap csak még jobban szorulásod lesz. Mondjuk azt a gyógyszert baba előtt abba kell hagyni, ezért nem szedem én sem. A sport és a müzlis kefír/joghurt kicsit segített, de valódi megoldást nekem csak ez a gyógyszer hozott.
Amúgy van még a Naturlandnak egy teája, de elég kevés helyen tartják: Görcsoldó és puffadásgátló teakeverék a neve. Ez nem hashajtó, de picit segít, és mégiscsak természetes. (Mondjuk 1 helyett 3 filtert szoktam belőle.)
vanilla
2013-03-31 13:23:21

Nyusziful,

KEFÍR
A kefír nagyon jó!
Ha esetleg nem tudsz most beszerezni, akkor bármilyen unokatestvére. Jogurt...
Nyuszifül
2013-03-31 12:41:51

Vanilla! köszönöm neked is :) azt hiszem szilva lekvárunk nincs mert nem szeretem, de utána nézek..
Nyuszifül
2013-03-31 12:40:16

Moha! Köszönöm szépen, a segítséget! megpróbálom .. elolvastam, és nagyon jónak tűnik :)
Rostos üdítőket szoktam inni, de úgy nézik az nem elég..
vanilla
2013-03-31 12:22:41

Nyusziful,
hagyd a csodaba a hashajtot.
Barmi szilvas segit, szaritott szilva, szilvale, lekvar, kompot,...
es egyel meg egy nagy doboz... mindjart utananezek hogy hivjak magyarul, csak csehul tudom...
Kira84
2013-03-31 11:58:42

Heló mindenkinek.Még új vagyok az oldalon de remélem tudtok nekem segíteni a tapasztalataitokkal .Kb 2-éve szeretnénk babát a párommal de vagy nem sikerült,vagy elvetéltem,ezért is örültem meg mikor ezt az oldalt találtam mert itt legalább vannak sorstársak akik sajnos ugyan azt élik vagy élték át amit én.Nos a lényeg én is elkezdtem vezetni a görbémet de mivel sajnos a hónap 2-dik felében voltam lázas így nem igazán tudom ,hogy valójában sikerült vagy sem.22-dikén vártam a vérzést,de semmi persze pár nap múlva csináltam tesztet de negatív volt.Mivel nem bírtam magammal elmentem dokihoz hátha mond valami okosat,ez volt Csütörtökön .De csak annyi derült ki hogy a méh nyálkahártya 14mm de sajnos babát nem lát,teljesen elkeseredtem,nos tegnap óta érdekes tüneteim vannak ,fáj a hasam de nem úgy mikor megakar jönni,olyan érzésem van mintha valaki folyamatosan ráülne vagy ha egy nehéz tárgy lenne rajta.Volt már valakinek ilyesmi tünete?Előre is köszi a válaszokért.....
Moha13
2013-03-31 11:51:32

Nyuszifül
Szerintem ne hashajtózz, inkább valami természetessel segíts magadon. Pl. sok rost, állítólag a szilvalé nagyon jó ilyenkor, meg minden ami szilva. :)
A boltok zárva vannak, de talán szilvabefőtt akadhat otthon.
Ezt találtam Neked: http://www.joegeszseget.hu/468,a-szekrekedes-elkerulheto!.html
Nyuszifül
2013-03-31 11:42:49

emberlány, én is ma jól elaludtam, és jó későn mértem.. így nem is alapozok a mai görbémre.. :)) De az óra átállás is bekavar most :D
Nyuszifül
2013-03-31 11:41:18

Na én ma teszteltem! de negatív lett.. Nem is tudom, hogy nekem mikor kéne tesztelnem, hogy kimutassa, hogy 2 csíkos.. Na mindegy.. Az az igazság, hogy nehezen megyek el wc-re, nagy dolgot csinálni, ezért gondoltam, veszek be hashajtót.. amit az orvosom írt fel.. vagy hagyjam még a csudába?? jó kérdés..
sangria
2013-03-31 11:26:45

Moha!
Azért még ne add fel, Te szoktad írni, hogy amíg nem jön meg, addig van remény, és itt mindenki nagyon szorít Neked.
DE: arra is gondolj, hogy az azért nagyon ritka, hogy valakinek rögtön az első próbálkozós hónapban összejön, szóval ha megjön, se keseredj el!
A görbéd nagyon szép és ovulációd is volt egyértelműen, szóval biztos, hogy minden rendben van veled, próbálj ennek örülni.
Egyébként érzel már valami jeleket?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!