Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
vanilla
Én már korábban is olvastam erről, de szerintem ennek semmi értelme...mert bármit látsz az ovuteszten, továbbra is csak a bizonytalanság van, mert vagy a hcg-t mutatja, vagy csak az LH-t, szóval előrébb nem leszel. :)
vanilla
2013-03-30 18:19:19
kuldok még egy kis furcsaságot (én legalábbis tegnap olvastam róla eloszor)
Lányok, mindannyian akik holnap teszteltek, légyszi csináljatok pozitív teszteket, hadd oruljek nektek!!! :)
Akiknek pedig korai a teszt, hajrá felfele a gorbével!!! :)
Sok udv, vanilla
Moha13
2013-03-30 17:01:40
emerlány
Tudtommal a Lily 20-as! De én még mindig mindenkit nagyon bíztatok türelemre, egyben magamat is...mert első babáknál előfordul, hogy sokáig húzzák ezt a hcg dolgot...mire megjelenik a két csíkocska...láttam már olyan görbéket, ahol még a 14. dpo-n is negatív volt, majd a 15. napon pozitív. És egyszer a gyakorikérdések.hu-n is írta valaki, hogy nem érti, mi van, mert már több napja késik, de állandóan negatívat tesztel, de nem is jön meg...és aztán valami 1 hét múlva írta, hogy végre kapott két csíkot. :D
Szóval nem feladni!!!!! :)
Nekem eddig nem jött meg...remélem, már nem is jön...:D
Holnap reggel találkozunk itt, remélem, sok-sok pozitívval! :)
emerlány
2013-03-30 13:48:52
Vanilla:
Sajnálom :-(
Moha:
Remélem holnap jó hírekkel jössz :-)
Ebonique:
nekem is más minden ciklus görbéje, mármint látom rajta hogy hol van ovu, meg hogy utána magasabb a hőm, de ezzel be is fejeződött minden hasonlóság :-)
Persze én nem bírtam ki muszáj volt csinálnom ma egy tesztet: Lily kora délutáni vizeletből negatív - mondjuk ettől nem estem kétségbe, 50-es hcg felett mutat eredményt, azt meg ilyen korán nem reggeli elsőből nem is vártam, de akkor is muszáj volt megcsinálnom - ez volt életem első tesztje :-)
napsugar24
2013-03-30 13:48:42
Sziasztok! Gratulálok a kismamáknak- a tesztelőknek pedig nagyon sok sikert és két csíkot kívánok . nekem a tegnapi vak lárma volt-csak volt 3-4 csepp vér és tovább semmi-ma meg semmi. Pedig már tegnap reggel beletörődtem. Így néz ki a görbém. Ma is teszteltem negatív.
maximail
2013-03-30 12:21:23
Valaki! Nagyon jó lehet! :-)
Ebonique
2013-03-30 12:07:28
Hááát én már nem sok reményt fűzök hozzá:)Ha ma nem mutatott semmit holnap sem fog, azt hallottam 2 naponta duplázódik a hcg a szervezetben. Van még egy tesztem, ha hétfőn se jön meg, kedden tesztelek újra, de sztem addig meg tuti megjön nekem. Mert ilyen a görbém, eléggé megindult lefelé:
Nektek nagyjából ugyanolyanok a görbéitek? mert nekem ahány ciklus annyiféle... :D
Moha nagyon drukkolok:) Szép a görbéd is meg minden:) van akinek csak mensi elmaradása után egy héttel mutatja ki a teszt. Remélem azért neked nem kell ennyit várnod és holnap már jó híreket osztasz meg velünk:)
Moha13
2013-03-30 11:25:45
Ebonique
Szorítok, hogy holnap végre pozitívat teszteljünk. :)
Nyuszifül
Hamarosan Te is tesztelős időszakba lépsz...szorítok nagyon! :)
Moha13
2013-03-30 11:23:57
vanilla
Sajnálom...:(
emerlány
Én is tesztelek holnap (is)...hátha végre mutat valamit. Ma nem kell megjönnie, szóval este már okosabb leszek.
Holnap reggel jelentkezem.
Én már korábban is olvastam erről, de szerintem ennek semmi értelme...mert bármit látsz az ovuteszten, továbbra is csak a bizonytalanság van, mert vagy a hcg-t mutatja, vagy csak az LH-t, szóval előrébb nem leszel. :)