Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-03-30 19:56:16

vanilla
Én már korábban is olvastam erről, de szerintem ennek semmi értelme...mert bármit látsz az ovuteszten, továbbra is csak a bizonytalanság van, mert vagy a hcg-t mutatja, vagy csak az LH-t, szóval előrébb nem leszel. :)
vanilla
2013-03-30 18:19:19

kuldok még egy kis furcsaságot (én legalábbis tegnap olvastam róla eloszor)

http://www.pocaklako.hu/terhesseg-jelei/josteszt-ovulacios-teszt/
vanilla
2013-03-30 18:11:58

Lányok, mindannyian akik holnap teszteltek, légyszi csináljatok pozitív teszteket, hadd oruljek nektek!!! :)
Akiknek pedig korai a teszt, hajrá felfele a gorbével!!! :)
Sok udv, vanilla
Moha13
2013-03-30 17:01:40

emerlány

Tudtommal a Lily 20-as! De én még mindig mindenkit nagyon bíztatok türelemre, egyben magamat is...mert első babáknál előfordul, hogy sokáig húzzák ezt a hcg dolgot...mire megjelenik a két csíkocska...láttam már olyan görbéket, ahol még a 14. dpo-n is negatív volt, majd a 15. napon pozitív. És egyszer a gyakorikérdések.hu-n is írta valaki, hogy nem érti, mi van, mert már több napja késik, de állandóan negatívat tesztel, de nem is jön meg...és aztán valami 1 hét múlva írta, hogy végre kapott két csíkot. :D
Szóval nem feladni!!!!! :)
Nekem eddig nem jött meg...remélem, már nem is jön...:D
Holnap reggel találkozunk itt, remélem, sok-sok pozitívval! :)
emerlány
2013-03-30 13:48:52

Vanilla:
Sajnálom :-(

Moha:
Remélem holnap jó hírekkel jössz :-)

Ebonique:
nekem is más minden ciklus görbéje, mármint látom rajta hogy hol van ovu, meg hogy utána magasabb a hőm, de ezzel be is fejeződött minden hasonlóság :-)

Persze én nem bírtam ki muszáj volt csinálnom ma egy tesztet: Lily kora délutáni vizeletből negatív - mondjuk ettől nem estem kétségbe, 50-es hcg felett mutat eredményt, azt meg ilyen korán nem reggeli elsőből nem is vártam, de akkor is muszáj volt megcsinálnom - ez volt életem első tesztje :-)
napsugar24
2013-03-30 13:48:42

Sziasztok! Gratulálok a kismamáknak- a tesztelőknek pedig nagyon sok sikert és két csíkot kívánok . nekem a tegnapi vak lárma volt-csak volt 3-4 csepp vér és tovább semmi-ma meg semmi. Pedig már tegnap reggel beletörődtem. Így néz ki a görbém. Ma is teszteltem negatív.
maximail
2013-03-30 12:21:23

Valaki! Nagyon jó lehet! :-)
Ebonique
2013-03-30 12:07:28

Hááát én már nem sok reményt fűzök hozzá:)Ha ma nem mutatott semmit holnap sem fog, azt hallottam 2 naponta duplázódik a hcg a szervezetben. Van még egy tesztem, ha hétfőn se jön meg, kedden tesztelek újra, de sztem addig meg tuti megjön nekem. Mert ilyen a görbém, eléggé megindult lefelé:

Nektek nagyjából ugyanolyanok a görbéitek? mert nekem ahány ciklus annyiféle... :D

Moha nagyon drukkolok:) Szép a görbéd is meg minden:) van akinek csak mensi elmaradása után egy héttel mutatja ki a teszt. Remélem azért neked nem kell ennyit várnod és holnap már jó híreket osztasz meg velünk:)
Moha13
2013-03-30 11:25:45

Ebonique
Szorítok, hogy holnap végre pozitívat teszteljünk. :)

Nyuszifül
Hamarosan Te is tesztelős időszakba lépsz...szorítok nagyon! :)
Moha13
2013-03-30 11:23:57

vanilla
Sajnálom...:(

emerlány
Én is tesztelek holnap (is)...hátha végre mutat valamit. Ma nem kell megjönnie, szóval este már okosabb leszek.
Holnap reggel jelentkezem.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!