Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
MRitu
2013-04-01 19:12:01

Sziasztok lányok..ne keseredjen el akinek nem sikerült, majd meglátjátok, egyszer csak jön a ngy tavaszi babybumm:))
Mert bevonzzuk..
Én már régen voltam ilyen vacakul, mint most a 7végén..csütörtök óta fáj a cicim, a jóég tudja miért, pénteket és szombatot is hasmenéssel indítottam, de utána napközben már kutya bajom nem volt, pedig összeettem mindent..emellett még olyan álmatag voltam és a hangulaom mint a hullámvasút..nem bánom a tavaszi fáradságot, csak süt a nap végre:)))
Betty78
2013-04-01 17:26:44

Sajnálom lányok, de majd a tavasz, a napsütés és séta mindenkinek szerencsét fog hozni!
Tundie
2013-04-01 16:42:17

Halihó lányok, az én görbémet egy hullámvasút is megirigyelhetné. Hogy lesz ebből ovulációs minta... Ebben a ciklusban a Jónás napomat is figylembe veszem. Ti nézitek? Én most ebben nagyon bízom.
vanilla
2013-04-01 16:23:00

LÁNYOK,

KITARTÁS MINDANNYIUNKNAK, ÚJ HÓNAP KEZDODIK :)
krisztina84
2013-04-01 14:01:04

Moha,Nyuszifül,

Nagyon sajnálom!:-(((
Új hónap következik új reménnyel,ne adjátok fel!
Drukkolok nektek ezerrel továbbra is,nem elkeseredni.
Mi 5 hónapig próbálkoztunk és a hatodik volt a nyerő!
Addig is élvezzétek a tavaszt,a napsütèst és a kajálást!:-)

Azért írtam a kajálást,mert alig múlt el a gyomorgyulladásom,és előjöttek a hányinger szédülés reggelente,néha kora délutánig tart.
Alig bírok enni valamit,majdnem minden főtt kajától undorodok...
Remélem hamarosan vége lesz.
napsugar24
2013-04-01 13:46:58

Kedves Moha!
Kitartást kívánok neked-én is azt hittem hogy elsőre sikerülni fog-és az tavaly júliusban volt. De tettünk mi is lépéseket-engem kivizsgáltak-s alacsony a progeszteron szintem. Most egy megfelelő nőgyógyászt szeretnék találni, s a gyógyszereket abbahagyni. én most kipróbáltam a barátcserje kapszulét-és ezt szeretném az elkövetkező hónapban is szedni , szeretném kipróbálni a fagyöngy cseppet. Ne görcsölj rá-tudom nehéz mondani. Kitartás
Moha13
2013-04-01 12:11:11

napsugar24

Nekünk ez volt az első hónap, ezért is vagyok nagyon letörve...tudod...olvasom itt, hogy mindenki próbálkozik, de én azt hittem, nekem elsőre összejön...hiszen semmi problémánk, minden tökéletes. Hát, talán április...

Nyuszifül
Még mindig sz@r érzés, de picit talán jobban lettemk attól, hogy tettem lépéseket a következő hónapért...rendeltem 30 db ovutesztet vaterán...és eldöntöttem, hogy ovutól kezdve minden nap fogok palástfűteát is inni...nem csak utolsó pillanatban, mikor már láttam, hogy megjön. Nagyon szorítok Neked is. Ha van még valakinek valami jól bevált praktikája, várom...
napsugar24
2013-04-01 11:33:11

Sziasztok!
Moha, nyuszifül-nagyon sajnálom-de egy új hónap kezdődik el számotokra-és hátha-pont ez lesz az a hónap. nekem még nem jött meg-mindig pecsételek, de a teszt is negatív-én tudom, hogy itt baba nincs-és nagyon szeretném már hogy megjöjjön-hogy tudjam , hogy telik az idő-és indulhat egy újabb esélyes hónap. Kitartást kívánok mindenkinek-pihenjetek és hasonlók. Moha-Nyuszifül-mióta próbálkoztok-vizsgálatok voltak már?
emerlány
2013-04-01 10:19:11

Moha, Nyuszifül Sajnálom :-(
Én is egyre kevésbé merek reménykedni, változatlanul pecsételek, szerintem ma nekem is megjön, a görbém is elindult lefelé... :-(
vercsi27
2013-04-01 09:43:09

Moha! Nyuszifül!
Annyira sajnálom, nagyon bíztam benne, hogy összejött.
Mindennap korán reggel megnéztem kinél mi újság, sajnos most nem sikerült. Majd a jövő hónapban biztos összejön.....
Napsugár te hogy állsz?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!