Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-04-01 09:29:22

Nyuszifül

Együttérzek Veled...:(:(:(
Nyuszifül
2013-04-01 09:09:37

Moha! nekem is megjött tegnap.. :(
Moha13
2013-04-01 08:57:54

Hogy vagytok? Kinél mi a helyzet?
Moha13
2013-04-01 08:17:35

:(:(:(...
Moha13
2013-03-31 20:26:00

Mupp2

Ki tudod javítani visszamenőleg is az adatokat, ha a naptárban azokon a napokon a dátumra kattintasz, beadja az adatbevitelt arra a napra. A "menstruálok" kockából kiveszed a pipát és alul rányomsz a mentésre. És ezt megcsinálod az összes napra, amikor ilyet írtál be.
Kellemes Húsvétot Neked is.
napsugar24
2013-03-31 20:20:15

Moha13!
Péntekre vártam-és akkor reggel egy pár csepp piros, rendes vér volt, de most reggelente néha van egy-két csepp barnás-nem tudom mikor akar megjönni-vagy hogy mi zajlik le bennem-most egy nagyon jó nőgyógyászra lenne szükségem-holnap azért tesztelek egyet-nem nagyon hiszem hogy negatívon kívül más is lehetne. nekem lehet a closty zavart be-vagy hogy barátcserje kapszulát is szedtem. Kitartást mindenkinek. nyugodj meg te is-és bízz benne, hogy hátha baba van a dologban-csak még nem akar tudatni magáról :-)
Mupp2
2013-03-31 20:13:15

Sziasztok
Először is nagyon sok sikert a leendő anyukáknak es akik várakoznak meg!!!
A segitsegeteket szeretnem kérni mert én meg ujj vagyok itt es van egy kis gondon az adatok bevételével!!
A helyzet az hogy mivel Kanadában elek ezért az idő eltolodas kicsit meg nehezíti a napi adat bevitelét,es a hét elején volt egy kis pecsetelo verzesem es azt hittem meg jött ezért az adatbevitelkor a menstrualokra nyomtam es valójában csak ma jött meg!!ezert a grafikon most össze vissza van!!!hogyan javitsam vagy hagyjam így es a következő hónapban figyelmesebb legyek??!!
A teszteloknek sok sok két csikosat a kismamáknak pedig sok sok egészséget kívánok!!
Kellemes Húsvétot mindenkinek!!!
MRitu
2013-03-31 19:39:46

Nyuszifül
Kértem, és várom, hogy megadasson..még 2 hét és kiderül, mennyire műküdik:)
Moha13
2013-03-31 18:39:46

emerlány

Nagyon remélem. És nagyon szorítok nekünk...hátha. Már készül a palástfűtea...tegnap is akartam inni, de azt hittem, nincs itthon...bezzeg most pánikszerűen végigkutattam a szekrényt...és láss csodát, van itthon. :)
emerlány
2013-03-31 17:50:25

Moha
tudom hogy korai, de csak reménykedik az ember lánya :-)
Egyébként pénteken még 2 nappal korábbra tette az ovu-t, gondoltam megpróbálom, hátha (bár szerintem most van jó helyen)
Úgy döntöttem holnap nem tesztelek, legalább keddig várok, remélem addig nem jön meg (bár ez a pár csepp barnázás idegesít, mensi előtt szokott ilyen lenni, de utánaolvastam a neten - baba esetén is lehet ilyen, szóval még reménykedek - hátha nálad is csak ez a helyzet :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!