Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nyuszifül
2013-04-02 13:09:34

Maximail! Remélem szépen fenn marad a hőd :))
Moha, nekem nem is jött még meg, csak pecsételő vérzéseim vannak..
MRitu! Remélem, hogy neked szerencsés áprilisod lesz ;) Az esküvőn ott lesz a pocak lakó :))
maximail
2013-04-02 12:49:44

Köszi! :-)
Moha13
2013-04-02 12:46:48

MRitu

És ha megpróbálod kivenni az ovuteszteredményt arról a napról? Akkor nem rakja át? Én kipróbálnám...Utána vissza lehet csinálni. :)
MRitu
2013-04-02 12:42:59

Teszteltem én egész végig az első felében a ciklusnak..a teszt is akkor volt a legerősebb 2 csíkos, mikor a rendszer jelzi az ovut..csak azt gondoltam, h mivel beleírtam hogy pozitív ovut teszteltem, azért tette oda a rendszer, nem a hő alapján..
Én is a vateráról vettem, sokkal olcsóbb mint máshol..
Moha13
2013-04-02 12:33:57

Megnéztem...és tett még fel, így most megint van 9 csomag akciós...
Ha érdekel valakit:
http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/dieta_egeszseg_eletmod/ovulacios_terhessegi_teszt/akcio_30_db_terhessegi_es_vagy_ovulacios_teszt_1732413485.html
Moha13
2013-04-02 12:32:30

MRitu

Szerintem azért oda rakta, mert aznap volt először magasabb hőd, mint az ovu előtti legmagasabb...
Viszont simán lehet, hogy korábban volt a pé-d, mert láttam már pár olyan görbét, ahol ovu után pár napig még a cover line alatt mendegélt, és csak később ment fel...
Ezért lenne jó, ha ovutesztelnél. Biztosabban látnád, mikor jön az ovud.
Vaterán most az egyik felhasználónál akciós az ovu/terhességi teszt és 30 db-os csomagban csak 50Ft/db. Rendeltem is 30 ovutesztet, így 1.500 Ft-ból lesz 30, szemben a rossmannos facellével, ami 2500 ft és 5 db van benne...:X
Nem tudom, van-e még ez az akciós, mert tegnap rendeltem és akkor még 2 maradt.
Moha13
2013-04-02 12:27:17

maximail

Ma pontosan a 13. napon vagy. :)
Én a fertilityfriend.com-on és a tcoyf.com-on is vezetem, és ott számolja a rendszer, és úgy, hogy az ovu utáni első nap az 1. dpo. :)
maximail
2013-04-02 12:11:59

Csajok! A dpo-t hogyan kell számolni? Az a nap, amikor leesik a hő, az az első, vagy az a nulladik nap? Én a görbém alapján hányadik napon lehetek?
MRitu
2013-04-02 11:59:50

Moha13, április 13 a nagy nap, és a minimum 3 se rossz:))
A páromék ikrek, de nálunk ennek kicsi az esélye..bár ki tudja:D
A görbe tényleg szépen alakul, de beleélni már nem merem magam, a múlt hónapba olyan rosszul esett a gyönyörű görbe után a csalódás..
A hétvégi hasmenések után a tesóm cukkolt, hogy ő innen tudta, hogy állapotos volt a lányával..na mondom hajrá..a dpo-t most nem is tudom honnan számoljam, mert a rendszer későbbre tette a pé-t mint ahogy a hő mutatja--szerintem...
maximail
2013-04-02 11:45:47

Szia Mupp!

Nem azért írtam, hogy elkeserítselek! Engem azzal vigasztalnak, hogy akinek van méhe, annak lehet gyereke. Csak van, akinek nehezebben jön össze. Én nagyon sokat tanultam, változtam ezekben a hónapokban. Eleinte én is úgy álltam hozzá, hogy legyen kislány, ne nyáron szülessen, ez legyen, az legyen, stb...
Aztán mindenből fokozatosan lejjebb adtam, és most már tényleg csak arra vágyok, hogy egészséges legyen. És persze, hogy jöjjön már.
Kitartást mindenkinek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!