Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-06-08 06:31:24

Jó reggelt ! :D
ma igy
erikasz
2019-06-07 18:40:01

Edit :Na látod....le a kalappal előtted ügyes vagy!:D
Azért vettem ki a magas hőket mert én is erre következtetésre jutottam !:D
De ,vártam hogy mit mondtok a görbémre ,de egyedül te fejtetted meg ,én is szeretem hallani ,mit is gondoltok a görbémről !:D
Akkor most a két magas értéket ki is veszem ami megindult ,de nem lett belőle semmi ...várok a holnapi hőre mit is mutat !
Edit90
2019-06-07 18:24:04

Erikasz: Az a baj,hogy azt sem tudom mondani rá,hogy ronda.Mert nem ronda,nagyon szép kiegyensúlyozott,nincsenek benne nagy ingadozások.Látszik,hogy volt egy próbálkozása az ovura,utána fel is ment 37ig a hő nagyon szépen, de aztán vissza.Valószínű nem volt a tüszőben érett pete, így nem termelődött tovább a progeszteron, és újra leesés, gondolom most újra próbálkozik. Hátha most lesz érett pete,és fent is marad a hő. Bízzunk benne :)
erikasz
2019-06-07 17:46:33

Edit :Vissza raktam a valós értékeket amiben fél adatok vannak és a 36.3 is az elején igy milyen a görbém ?
Ugye ronda ..?
erikasz
2019-06-07 17:41:47

Stellanna :Gratulálok ....huuuuuu ,de boldog vagyok !:D
A jó Isten vigyázzon rátok !
De ,neked az ovu a ciklus 8 .napján volt az tuti !:D
Stellanna
2019-06-07 17:27:50

Még nagyon nagyon friss a dolog, pont szerdán voltam dokinál éves szűrésen. Megjegyezte, hogy vastag a nyálkahártya, és másnap már ott virított a 2. csík :)
a görbéről csak az ovulációt tudtam leolvasni, + a pozitív teszt napján felugrott a hőm, pedig nem szokott. Remèljük, hogy minden rendben lesz :)
Málna27
2019-06-07 16:54:00

Stellanna: Hatalmas gratula!! :) Megkérdezhetem, hogy mennyi idős? Most tudtad meg? :)
ineeeez
2019-06-07 16:28:28

Stellana,Hatalmas Gratula!
nagyon boldog babavárást!!!:)
újabb kismami:)
Termékeny évünk van :D
Stellanna
2019-06-07 16:26:11

Sziasztok!
Búcsúzom Tőletek, várandós lettem :)
Szeretném megköszönni Nektek a tanácsaitokat, és hogy megnéztétek a görbéimet.
Mielőbbi babásodást mindenkinek! :*
Andi198729
2019-06-07 15:46:49

Edit, nekem is szokott lenni ez a nyák, amit írsz, én is azt hittem, hogy az akkor van mikor az ovu, de aztán kitapasztaltam, hogy nem. Ovu csak utána jön, főleg abból jöttem rá, hogy teszteltem, + mértem, és nem volt egybefüggő a nyákkal. Már a nyák megjelent, totál olyan mint a nyers tojásfehérje, színre, állagra, takonyra emlékeztet, az ovuteszt csak pár napra lett pozi, és hőleesés, illetve emelkedés is. Ovukor már nekem is inkább síkos állagú, mintha be lenne olajozva. Akkor ilyen tiszta nyák szokott lenni. Jó tudni hogy hasonlóan működünk :) Jó lenne ha lenne esélyünk próbálkozni ha nem lennék IR-es sikerrel be tudnánk lőni az ovut, mint anno az előző babánknál, egy együttlét ovuteszttel belőve, és siker, csak akkor még nem voltam IR-es. Ovum az szerencsére van, de hiába vagyunk akkor együtt, a megtapadással van a baj, IR miatt rövid luteális.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!