Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-06-07 14:46:06

Erikasz!

Nem merek.Igy sokkal nyugisabb vagyok.Az ovun tul vagyok tuti mert vasarnap ereztem a petefeszek fajdalmat es hoemelkedesem van napok ota.
erikasz
2019-06-07 14:05:21

Józsa :Hol a görbéd ...nem mérsz ?
Biztos hogy az ovu után vagy ?
...nem most lesz ?
mert amit írsz ovukor van !
erikasz
2019-06-07 14:00:16

Maryanne :Ez nagyon szép ....!:D
Imát mondok érted !
Én ugy látom nincs mért izgulni ,megmaradnak a bébik !

Józsa :Az amiről beszélsz ,nem minden hónapban egyforma se a színe se az állaga, van olyan sárgás nyúlós ,rozsda barna ,fehér ,színtelen, opálos ezek normális jelenségek !
Én sohasem szedtem fogamzásgátlót életemben ,én tudom !
erikasz
2019-06-07 13:42:31

Edit :Azt amit leírtál nálam mindig van , a 24. ciklusnap jelentkezett nagy csomó opálos sűrű estére, de csak akkor ha jön az ovu elmult ciklusban nem volt ilyen, mert nem volt peteérés !
A nyák igazából a spermiumok életben maradásához szükséges. Ha a nő éppen nem termékeny fázisban van, akkor a hüvely savas környezete, a ragacsos, nem termékeny típusú nyák nem kedvez a spermiumoknak, nincs mivel táplálkozzanak, és nem is tudnak rendesen mozogni benne. Így pár órán belül elpusztulnak. Azonban, a termékeny időszakban, a síkos, nyúlós, termékeny típusú nyák jelenléte esetén, a spermiumok könnyedén úsznak be a méhnyakon át a méhbe és a petevezetékekbe. A termékeny nyák gyakorlatilag vivőanyagként és táplálékul szolgál nekik, és a méhnyak kriptáiban tanyázva szépen meg tudják várni az ovulációt, így akár 5 napig is életképesek lehetnek a női testben.Örülj hogy ilyen van neked !:D
Edit90
2019-06-07 13:09:03

Sziasztok!
Lion: Azért kérdeztem,hogy 50-es adaggal kell e folytatnod a letroxot, mert már majdnem túl alacsony a TSH-d, ezért arra gondoltam,hogy csökkenteni fogja 25-re,és mellé beállítja a T3 pótlást.De mivel a T4 így a megfelelő,alacsonyabb TSH-val,értem miért marad ez az adag. A pulzusod viszont így magasnak számít, erre nem akart még senki gyógyszert adni? Mikor csináltatod meg a cukor terhelést?Megírod majd az eredményét?
Mistimi:Sajnálom,hogy megjött!
Erikasz: Megint fura a görbéd, de remélem ez már tényleg ovu most nálad.Akkor ma még hajrá ;)
Józsa: Fogalmam sincs mi lehet ez a fehéres dolog nálad,nekem sosem volt még ilyen.
Nekem is van egy fura dolog,amire felfigyeltem,és elkezdtem megjegyzésben felírni magamnak pár ciklussal ezelőtt,és van információ értéke,szóval leírom.(bocsi,ha undi).
Szóval minden hónapban van egy nap,amikor távozik tőlem egy nyákdarab,nyákcsomó. Ez kb akkora, mint egy 10 forintos, és kocsonyás az állaga, normál áttetsző a színe, mint amilyen mindig a nyák ott belül. Amikor ez távozik, az nagyon kellemetlen ha épp munkában vagyok, mert pillanatok alatt át tudja áztatni a fehérneműt... A megfigyelésem pedig az, hogy ez ovu előtt 3-4 nappal történik meg. Általában nálam a hő leesés is ovu előtt 3-4nappal van, és ez egy napra szokott esni. Ez a dolog nagyon sokat segít nekünk abban, hogy mikor várható ovu, mert tudjátok, hogy nekem általában nem egyforma hosszúak a ciklusaim. És nekem ovukor nincs túl sok nyújtható nyák, inkább csak vizes, és ez a vizes érzés általában ez a cucc megjelenése utáni napon kezdődik, és csak az ovu napján szokott nyújtható lenni. Azért írom le, hátha valakinek van hasonló, és ha még nem figyelt fel rá, hogy mikor van ilyen, ez segíthet meghatározni az ovu időpontját. Először azt hittem ez AZ A nyújtható nyák, ami ovukor van, és másnap lesz ovu, de nem, ez nem az. Tudja valaki, hogy ez micsoda? Erikasz? :) Ebben a ciklusban ez a dolog a 12.cn-on volt, szóval szombat-vasárnapra várom az ovut... Ma volt a hő leesés,szóval máris egy olyan dolog,ami más,mint az eddigi mért ciklusaimban.A nyák,és a leesés nem esett egy napra :) Ilyenkor mindig rád gondolok Erikasz, meg a mondásodra, hogy nincs két egyforma ciklus :D
ineeeez
2019-06-07 12:05:13

málna: nekem is ovu után 2 nappal jelentkezett,fehér bő folyás krémes
nagyon izgulok...:)
Málna27
2019-06-07 11:47:44

Maryanne: Nagyon szép a hőd, szorítunk! :)
Málna27
2019-06-07 11:39:48

Inez: Nagyon szorítok!! :) Nekem krémes folyásom van ovu óta folyamatosan. A melleim most kezdtek növekedni és picit fájnak, nem vészes. Ami tünet volt, az az egész napos magas hő, illetve néha szúrt a hasam pár pillanatra. 11 DPO-n már feszült a hasam és nem ez a tipikus "mindjártmegjön" érzésem volt.
Jozsa85
2019-06-07 10:40:13

Sziasztok!
Lenne egy fura kerdesem..
Ovu utan vagyok kb.5 nappal, es a tejes folyasom mellett neha latok ilyen feher szalakat.Olyan mint mikor felutsz egy tojast es a sargajahoz tapadva van az a pici feher szal. Es most nem az attetszo nyakrol beszelek.Ez mi a szosz? Volt mar ilyenetek?
GőVica34
2019-06-07 09:21:50

Sziasztok.
Neha figyellek titeket!
Maryanne nagyon szoritok nektek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!