Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
MRitu
2013-04-10 08:18:35
 
Sziasztok lányok!
Hát, ma nekem is új ciklus kezdődött..de érdekes módon, valahogy mégsem vagyok annyira letörve mint a múlt hónapban..megfigyeltem kicsit magam, és rájöttem, Nyuszifülnek igaza van..tényleg nem közhely ez a ne görcsölj rá dolog..már én is érzem, túl sokat túráztam rajta ..pl azért nem mentem vissza a konditerembe mert azt gondoltam, nehogy baj legyen ha sikerül, stb..
Most eldöntöttem, hagyom a teákat, marad a folsav, omega 3, és a premens hogy a méhnyálkahártya tudjon vastagodni..nálam szinte tuti, hogy az a gond, hogy nem tapad még meg..
Sportolok, élvezem a tavaszt, nyúzom a kőművest hogy minél hamarabb költözhessünk, és jól bevörösborozok az esküvőn :))
Nyuszifül
2013-04-10 08:02:05
 
Puder várj egy kicsit, szerintem majd mikor ténylegesen megjönne, és nem jön meg, akkor tesztelj! :)
Nyuszifül
2013-04-10 08:00:36
 
Moha! Én is bízom! A méhpempő is egyféle vitamin :)) A teákat szoktam boszorkány mágiának nevezni :)) Ha beteg vagyok, anyósom, mindig jön a kutyulmányaival :D Így csak boszinak nevezem .. De néha tényleg beválik, tud valamit :D

Szurkolok nektek! Moha szerintem nem olyan rossz a görbéd, még az elején vagy .. lassan beáll, most lefele fog menni szerintem :)
KatkaManó
2013-04-10 07:59:40
 
Köszi Moha13 a bíztató szavakat, de sajnos ez biztos :( Már megkaptuk az orvosi igazolást a lombik programhoz és már csak engem kell kivizsgálni, bár nekem is sok vizsgálat meg van. De a monitorozáshoz azért nagyjából jó lenne tudni mikor van az ovum.
A hőmet nem tudom mérni, mert 3 műszakban dolgozom :(
Szilvia1980
2013-04-10 07:58:52
 
Sziasztok Lanyok! :)

Kerdezni szeretnem,hogy szerintetek ez a gorbe eselyes babara?:)
Moha13
2013-04-10 07:57:53
 
Puder

Simán lehet, hogy még egyszerűen nem mutatja ki. Olvastam már olyat, hogy nemvárt után csak egy héttel tesztelt halvány pozitívat valaki...:)
Moha13
2013-04-10 07:56:21
 
Köszi Nyuszifül, aranyos vagy...és igazad is van! :)

Egyébként én csak ezt a teázást akartam kipróbálni. A méhpempőt, barátcserjét, D3-vitamint, meg E-vitamin kúrát meghagytam az esetlegesen előforduló későbbre...ami szerintem nem lesz...:D
Nagyon bízom az áprilisban...még ha ilyen furcsa is ez a görbe...:)
Puder
2013-04-10 07:56:18
 
Sziasztok,

ma reggel teszteltem egyet, de egycsíkos lett :(
Moha13
2013-04-10 07:50:21
 
KatkaManó

Én azért nem adnám fel...annyi ilyen történetet hallani, hogy elvileg nem lehetne természetesen babájuk, mégis egyszer csak kopogtat és jön! :)

Milyen most a görbéd? :)
Nyuszifül
2013-04-10 07:50:08
 
Moha! Én nem ittam semmilyen teát. Én a természetre hagytam. Ha adhatok egy jó, tanácsot! Lányok ! Ne görcsöljetek rá, mert köztudott, hogy ha nagyon rágörcsöltök, a baba juszt se fog jönni. Jó persze vannak kivételek, mikor valami hiányzik, vagy valami nincs rendben, de az így is úgy is kiderül, és akkor orvoshoz kell menni. De van mikor csak azért nem jön, mert rágörcsöltök! Hagyjátok hadd jöjjön! A vitaminokat persze szedni kell, mert az későbbiekben amúgy is kell! De ha 3 hónap múlva nem jön össze, és ha az elején mindent kipróbáltok, akkor mibe hisztek majd? Tartogassatok, hogy legyen mibe hinni, és legyen mibe bízzatok még! Én úgy voltam vele, vagy jön, vagy nem, nem fogok kétségbe esni, majd ha már több hónapja nem jön, ráérek és akkor iszom a teákat, és még mindig van mibe reménykedni. Meg persze a mottóm, CSAK POZITÍVAN! Tudtam, hogy lesz babám, és a jó Istenkére bíztam, és Megadta. Moha! Én szerintem lesz babád, csak ne görcsölj rá ;) Én szurkolok nektek nagyon! És minden nap reggel jövök nézni, hogy áll a görbétek, és miket írogattok ki.. HAJRÁ LÁNYOK :)) Tudom, hogy idővel, de mindenkinek lesz babája! :))
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!