Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én is remélem, hogy lefelé fog elindulni holnap, mert innen hová mehetne még fölfelé??? :D
Szilvia1980
Szerintem jó lehet. A lényeg, hogy fent maradjon szépen a hő. :)
MRitu
2013-04-10 08:18:35
Sziasztok lányok!
Hát, ma nekem is új ciklus kezdődött..de érdekes módon, valahogy mégsem vagyok annyira letörve mint a múlt hónapban..megfigyeltem kicsit magam, és rájöttem, Nyuszifülnek igaza van..tényleg nem közhely ez a ne görcsölj rá dolog..már én is érzem, túl sokat túráztam rajta ..pl azért nem mentem vissza a konditerembe mert azt gondoltam, nehogy baj legyen ha sikerül, stb..
Most eldöntöttem, hagyom a teákat, marad a folsav, omega 3, és a premens hogy a méhnyálkahártya tudjon vastagodni..nálam szinte tuti, hogy az a gond, hogy nem tapad még meg..
Sportolok, élvezem a tavaszt, nyúzom a kőművest hogy minél hamarabb költözhessünk, és jól bevörösborozok az esküvőn :))
Nyuszifül
2013-04-10 08:02:05
Puder várj egy kicsit, szerintem majd mikor ténylegesen megjönne, és nem jön meg, akkor tesztelj! :)
Nyuszifül
2013-04-10 08:00:36
Moha! Én is bízom! A méhpempő is egyféle vitamin :)) A teákat szoktam boszorkány mágiának nevezni :)) Ha beteg vagyok, anyósom, mindig jön a kutyulmányaival :D Így csak boszinak nevezem .. De néha tényleg beválik, tud valamit :D
Szurkolok nektek! Moha szerintem nem olyan rossz a görbéd, még az elején vagy .. lassan beáll, most lefele fog menni szerintem :)
KatkaManó
2013-04-10 07:59:40
Köszi Moha13 a bíztató szavakat, de sajnos ez biztos :( Már megkaptuk az orvosi igazolást a lombik programhoz és már csak engem kell kivizsgálni, bár nekem is sok vizsgálat meg van. De a monitorozáshoz azért nagyjából jó lenne tudni mikor van az ovum.
A hőmet nem tudom mérni, mert 3 műszakban dolgozom :(
Szilvia1980
2013-04-10 07:58:52
Sziasztok Lanyok! :)
Kerdezni szeretnem,hogy szerintetek ez a gorbe eselyes babara?:)
Moha13
2013-04-10 07:57:53
Puder
Simán lehet, hogy még egyszerűen nem mutatja ki. Olvastam már olyat, hogy nemvárt után csak egy héttel tesztelt halvány pozitívat valaki...:)
Moha13
2013-04-10 07:56:21
Köszi Nyuszifül, aranyos vagy...és igazad is van! :)
Egyébként én csak ezt a teázást akartam kipróbálni. A méhpempőt, barátcserjét, D3-vitamint, meg E-vitamin kúrát meghagytam az esetlegesen előforduló későbbre...ami szerintem nem lesz...:D
Nagyon bízom az áprilisban...még ha ilyen furcsa is ez a görbe...:)
Puder
2013-04-10 07:56:18
Sziasztok,
ma reggel teszteltem egyet, de egycsíkos lett :(
Moha13
2013-04-10 07:50:21
KatkaManó
Én azért nem adnám fel...annyi ilyen történetet hallani, hogy elvileg nem lehetne természetesen babájuk, mégis egyszer csak kopogtat és jön! :)
Én is remélem, hogy lefelé fog elindulni holnap, mert innen hová mehetne még fölfelé??? :D
Szilvia1980
Szerintem jó lehet. A lényeg, hogy fent maradjon szépen a hő. :)