Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-04-11 08:20:03

Puder

Sajnálom...:(
De nagyon szorítok az áprilisra!!!
Sikerülni fog, bízz benne! :):):)
Puder
2013-04-11 08:08:06

3 nap pecsételgetés után a 34. napra megjött :( hajrá április :)
maximail
2013-04-11 07:53:38

Moha!

Továbbra is az a véleményem, hogy az a 2 tizedes hullámzás nem sok, ahogy nézem a görbédet, vagy árkiét, másnál is van ilyen. Később, ha valóban nagyobb ugrások lesznek, akkor majd nem tűnik az eleje ilyen cikkcakkosnak. Nézd meg az enyémet, a fél százados esést milyen erősen kimutatja. A ciklus.hu-n meg épp csak egy kis rezdülésnek látszik ugyanez a változás.

Amúgy az én görbém (egyenesem) tényleg nagyon más, mint az előző hónapokban. De én voltam hétfőn hormonális vérvételen, szóval nálam tuti kiderül, ha valami nem oké ebben a hónapban (korábban is voltam, kétszer, és akkor minden rendben volt).
Moha13
2013-04-11 07:34:25

Ez meg itt ugrál...hát, nem tudom.
A februári és márciusi görbém is szép volt, igaz, csak márciusban próbálkoztunk. Én is remélem, hogy most ez amilyen kis furcsa, szerencsét hoz majd...:D

Te hogy állsz ma? :)
Moha13
2013-04-11 07:32:58

És a márciust
Moha13
2013-04-11 07:32:41

fogtunder

Digitális a hőmérőm és szerintem nem merül az elem.
A hőmet január közepe óta mérem, hát ilyen follikuláris szakaszom még nem volt...
Megmutatom a februárt
fogtunder76
2013-04-11 07:02:57

Moha, még valami. Nem lehet hogy az elem fogyadozik a hőmérődben? Amikor nekem így ugrált kicseréltem az elemet. Persze nem tudom h elemes hőmérőd van-e :)
fogtunder76
2013-04-11 06:59:12

MOha ez tényleg érdekes görbe, kíváncsi vagyok mikor tesztelsz majd ovut. Ez a ciklus nekem is érdekesen indult...lehet majd a furcsa ciklus hozza neked is a meglepit :D
Mióta vezeted a görbédet?
Moha13
2013-04-11 06:49:10

Nem értem az egészet...az előző 3 görbém nem ilyen volt...
Katjessz
2013-04-10 21:36:54

Adry: szerintem ha holnap is ennyi vagy magasabb lesz a hőd akkor már bejelöli az ovut.
Moha: ahogy éreztem most megjött és képzeld megkaptam az állást, úgyhogy ennek nagyon örülök. Jövő héten talán szerdától már kezdődik is a próbaidő, előtte pedig felmondok a mostani helyemen. Megfogadtam hogy nem fogok rágörcsölni a babára és csak pozitívan lányok!
Elég bíztatóak a göbéitek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!