Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nyuszifül
2013-04-10 07:50:08

Moha! Én nem ittam semmilyen teát. Én a természetre hagytam. Ha adhatok egy jó, tanácsot! Lányok ! Ne görcsöljetek rá, mert köztudott, hogy ha nagyon rágörcsöltök, a baba juszt se fog jönni. Jó persze vannak kivételek, mikor valami hiányzik, vagy valami nincs rendben, de az így is úgy is kiderül, és akkor orvoshoz kell menni. De van mikor csak azért nem jön, mert rágörcsöltök! Hagyjátok hadd jöjjön! A vitaminokat persze szedni kell, mert az későbbiekben amúgy is kell! De ha 3 hónap múlva nem jön össze, és ha az elején mindent kipróbáltok, akkor mibe hisztek majd? Tartogassatok, hogy legyen mibe hinni, és legyen mibe bízzatok még! Én úgy voltam vele, vagy jön, vagy nem, nem fogok kétségbe esni, majd ha már több hónapja nem jön, ráérek és akkor iszom a teákat, és még mindig van mibe reménykedni. Meg persze a mottóm, CSAK POZITÍVAN! Tudtam, hogy lesz babám, és a jó Istenkére bíztam, és Megadta. Moha! Én szerintem lesz babád, csak ne görcsölj rá ;) Én szurkolok nektek nagyon! És minden nap reggel jövök nézni, hogy áll a görbétek, és miket írogattok ki.. HAJRÁ LÁNYOK :)) Tudom, hogy idővel, de mindenkinek lesz babája! :))
KatkaManó
2013-04-10 07:44:19

köszi, Moha13 és Nyuszifül :)
Igazából szerencsém van, mert majdnem minden hónapban tudom , hogy kb mikor lehet, de még sosem teszteltem.
Nekünk sajnos nincs esélyünk a természet teherbe eséshez :(
Pont ma megyünk a meddőségi központba. A férjem már túl van a kivizsgáláson és nekem is már meg van sok minden. Még a vérvétel és a monitorozás van hátra.
Moha13
2013-04-10 07:11:41

Köszi Nyuszifül!

Igazából azért kezdtem inni, mert arra gondoltam, hogy talán nem repedt meg a tüszőm mólt hónapban, vagy nem tudom...mert elvileg a legszuperebb időpontban voltunk együtt ovuteszt és utólag hőgörbe szerint is, mégsem sikerült. Na, mindegy...majd most áprilisban minden ok lesz. :)
Cickafark elhagy, ovu után palástfű azért megy.
Vagy hagyjam azt is a csudába?
Te ittál palástfüvet?
Moha13
2013-04-10 07:09:18

KatkaManó

Nekem múlt hónapban, amikor először figyeltem nagyon, amikor pozitív lett az ovuteszt, aznap nagyon szép, egyértelmű tojásfehérjém volt (Kínáig is nyújthattam volna...:D). Másnapra eltűnt és az ovuteszt is negatív lett.
Nyuszifül
2013-04-10 07:07:06

KatkaMano! szerintem inkább tesztelges,az a legbiztosabb!
Nyuszifül
2013-04-10 07:05:03

Moha! lehet,a tea nem épp a legjobb választás volt,de ne keseredj el,mert ovud mindenképp lesz,használd a tesztet,hogy ne maradj le!
KatkaManó
2013-04-10 06:54:12

Moha13 előfordulhat hogy a tea zavart be :(
Sajnos én nem tudom mérni a hőmet, mert folyamatos 3 műszakban dolgozom :(
Ezért az lenne a kérdésem, hogy szerintetek, a testi tünetek alapján és az ovu teszttel szerintetek be tudom lőni, hogy mikor van az ovum ?
Vagy inkább minden nap teszteljek ? :)
Moha13
2013-04-10 06:49:50

Nyuszifül

:(...én sem tudom
Lehet, hogy elsz@rtam a cickafarkteával...mától nem iszom...
Nyuszifül
2013-04-10 06:47:55

Sziasztok Lányok! Moha! nagyon érdekes görbéd van! kiváncsi leszek,hova megy ha ovu van! és ovu után ki megy a grafikonból? :)
Moha13
2013-04-10 06:37:52

MRitu
Mi újság? :)

A mai görbém nagyon furcsa...nem értem, miért ugrál így. Eddig nem volt ilyen sosem. Lehet, hogy a cickafark?
JA és ovu sem lehet még, mert a teszt totál negatív...
Szerintetek?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!