Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fogtunder76
2013-04-10 14:51:24

És jó építkezést Moha, MRitu és kitartást a sok ezermesterhez:)
MRitu, ez a nap-hold állás meddig tart? csak egy nap? vagy egész hónap?
Azt még lehagytam a monológomba hogy a cickafark teát nem ittam, de palástfüvet most igen.
Mirmite
2013-04-10 14:48:53

Sziasztok!

Mritu akkor még szorítok Neked:)
Fogtündér tényleg nagyon szép a görbéd!
Szerintem itt senki nem nevet ki,és ha
igazad lesz akkor megpróbálunk utánozni Téged:)
Én így állok.....
fogtunder76
2013-04-10 14:42:24

...bocsi, itt a mai napos görbém :)
fogtunder76
2013-04-10 14:41:30

sziasztok :)
Moha! Nem biztos hogy a cickafark tea okozta, lehet hogy valahol van egy kis gyulladásod és ettől ment fel a hőd. Minden utólag derül ki .
De tényleg csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, MINDENNEK ELJÖN AZ IDEJE! Én vallásosként azt mondom hogy a Jóisten tudja hogy mikor és mi kell nekünk. De úgy is mondhatjuk hogy a jó sorsunk és a leendő babánk tudja :D
Most lehet hogy kinevettek, de én most amikor ovuláltam meg voltam győződve róla hogy teherbe esek :)szinte éreztem....:D
Végül is nem baj ha kinevettek, én is kinevetem magam :D
És rájöttem h hiába is próbálkoztunk 1 éve, mindenféle családi körülményeim miatt most állok csak készen.
Szóval bármilyen nehéz is nekünk, csak türelem és pozitív!!!!! hozzá állás. És még valami! HINNI KELL BENNE, érezni hogy anyák vagytok :)
...bocsánat a sok szövegelésért :) most így állok (sohasenem volt még ilyen szép görbém)
Nyuszifül
2013-04-10 14:38:19

Mritu, nekem se volt sok, és nekem is csak 2-3-napig tartott :) Hajrá
MRitu
2013-04-10 14:33:52

Nyuszifül, emlékszem írtad hogy te is pecsételgettél..azt hittem megjött, de szinte semmi sincs, csak 1-2 csepp, már majdnem egy napja..neked mennyi volt?
Nyuszifül
2013-04-10 13:20:03

MRitu! :D Ez jó a bolygók állásáról ! :D Lányok, ma adjatok bele mindent! Anyait-Apait :))
MRitu
2013-04-10 12:05:36

Puder..én igazándiból csak akkor akartam elkezdeni próbálkozni is, ha már állunk valahogy..vagyis ennek az évnek a végén..
És milyen jól tettük, hogy nem vártunk..mutassa csak magát minél hamarabb :))
Puder
2013-04-10 11:41:05

Költözési- és baba-láz :) mi nem újítunk fel, szóval akkor lehet, hogy a mi babánk majd akkor mutatja meg magát pozitív teszttel, hogy amúgy itt van, amikor aláírjuk az adás-vételit? furfangos:)
MRitu
2013-04-10 10:46:34

Mit olvastam az előbb:))))

Lányok húzzatok ma bele akik nagyon várják már a gyermekáldást :)
"Ez egy valódi megtermékenyítő bolygóállás: ugyanis a Nap az apa, a Hold az anya jelölője. Ráadásul a Mars szimbolizálja a kezdeményezést és a hímivarsejtet, míg Vénusz a befogadást és a petesejtet. Ezek együttállása/találkozása gyermekfogantatást jelenthet. Olyan babák foganhatnak meg, akiket évek óta várnak a szülők"

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!