Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adry03
2013-04-10 21:25:00

Sziasztok ! De kár, hogy pont ma indult dolgozni a férjem és csak hétvége körül ér haza. Hát, erről is lemaradtam. Ez van. A hőm nem nagyon változik így az ovumat még mindig nem jelöli.
A házfelújítás + építkezés kellemes meló és akkor milyen jó, ha már kész van.
Hajnalk
2013-04-10 20:32:27

Sziasztok.Olvasom amiket irtok és egész nyugodt vagyok már nem akarok olyan görcsösen babát,de nem mondtam le róla ez nem azt jelenti!Ez a hónapom elég furcsa még mindig semmi nincs.Most van egy enyhe tompa fájás mint amikor megjönni készűl.
Volna kérdésem,mindenki irja hogy van néha egy barna pecsételő folt,annak mikor kell lennie?És az baj ha nincs?Akkor valami gond van nálam?
Mupp2
2013-04-10 20:18:33

Sziasztok lányok!!

Ez az en gorbem,remelem össze jött egy kis mazsola!!!
:D
Tundie
2013-04-10 20:06:42

18.napon bocs.
Tundie
2013-04-10 20:06:09

Halihó lányok, én így állok, de van majdnem megjövős érzésem, de szerintem ez még korai lenne. Egyébként még soha nem volt 19.napon az ov.
Moha13
2013-04-10 19:00:20

MRitu

Akkor emiatt a bolygóállás miatt lehet, hogy tojásfehérjém van, holott még 4 nap ovuig és az ovuteszt full negatív? :D
Itt csodálkoztam...de most már értem...köszi. :D
MRitu
2013-04-10 17:59:36

Fogtündér, a görbéd nagyon szép..:)
Mirmite, köszi, még én sem adtam fel teljesen..:)
Nem tudom meddig tart, szerintem a hónap végéig, vagy a hold ameddig nem véáltozik..nem értek hozzá, csak olvastam, és olyan vicces volt :D
Nyuszifül
2013-04-10 15:11:57

Mirmite! A te görbéd is egész jó :)) Csajok! Az áprilisi görbéitek mindegyikőtöké elég biztató! Izgulok ám értetek! :)
Nyuszifül
2013-04-10 15:10:16

Fogtündér! Teljesen egyet értek veled! :) És én úgy, látom, hogy gyönyörű a görbéd! Szerintem esélyes a megfogantatásoz! :) És én is hiszek Istenben, és tudom, hogy ő segít nekünk, hogy jókor,jó időben jöjjön a baba.. Én sokszor hálát adok neki, és megköszönöm, hogy megadta nekem amire nagyon rég vágyom! :)
fogtunder76
2013-04-10 14:53:05

Mirmite :D remélem hogy nem csalnak meg a megérzéseim, mert ha igen többé nem állok szóba magammal :D A te görbéd is szépen alakul...csak pozitívan, azzal nem árthatunk magunknak hogy az élet szebb oldalát nézzük ;-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!