Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Most ez ilyen ugrálós hónap:) Kíváncsi vagyok ez a termékeny április hány babát hoz:) Remélem a hétvégén is termékeny bolygóállás lesz:D
Én is elkezdtem ovu tesztelni, de eddig tök negatív mind. Tapasztaltabb ovutesztesektől kérdeznék valamit. Mennyire befolyásolja a sok folyadék ezt a tesztet? Én sokat szoktam inni és nehezen tartom be ezt a 2 óra csökkentett folyadék mennyiséget:P mindig megfeledkezek róla:D de mától....:)
KatkaManó
2013-04-11 12:23:13
Nyuszifül, nyugalom biztos minden rendben lesz :)
MRitu
Mi is május második hetében Sopronba leszünk :) 1 eves házassági évfordulót ünneplünk :)
MRitu
2013-04-11 12:20:27
Mirmite köszi, nem keseredem..:)
Nyuszifül ne aggódj, nem lesz gond..csak pihenj sokat!!!
Az az igazság, hogy nekem ez már a 2. első babám..
Nem szeretek róla beszélni, de nagyonnagyon régen az előző életemben ( :) ) volt egy babóca már, csak 11 héten megállt a szíve..akkor épp endometriozissal műtöttek, köv. hónapban összejött, de 12 héten missed ab lett a vége..így utólag, ahogy a házasságom alakult könnyebb gyerek nélkül, de az érzés megmaradt..ott nekem is megjött az első hónapban még..
Ezért mondom, legyen kész a szevezetünk inkább, mint utána legyen baj.
fogtunder76
2013-04-11 12:17:18
Mirmite, a tied nagyon reményteli görbe :D ...úgy izgulok mindannyiunkért :)
...még a cicáim is éreznek valamit a levegőben :D
Nyuszifül! Ne izgulj :) Nincsen veled semmi baj! a szomszédasszonyom hónapokig folyamatosan vérezgetett...most 6 hónapos terhes és minden rendben van velük :)
Majd hétfőn meglesz az UH és láthatod a kis pöttyödet :) Rád is vonatkozik a türelem és nyugalom és semmi görcs :))))) ;-)
MRitu
2013-04-11 12:15:29
Katkamanó, tényleg nem vagyok izgulós fajta, el van intézve minden :) Azt nem mondom hogy annyira a munkával vagyok elfoglalva, csak sajna spórolni kell a szabival, tartalékolom arra, hogy házújítás ide vagy oda május utolsó előtti hetében egy hetet Sopronban csavargunk..:)))
Moha már nem pecsételgetés hanem igaz mensi van...nem szomorkodom, örülök annak hogy pontos a ciklusom legalább, van pé, szép a görbém, majdcsak készen lesz a baba helye is :)
Mirmite
2013-04-11 12:11:43
Moha
Az a két tized ugrálás szerintem nem jelent gondot,
az én görbémben van 3 tized is csak nem tűnik olyan
nagynak a görbe alapján mint a tied:)
Fogtündér
Szépen alakul:)
Ez pedig az enyém.....
Mirmite
2013-04-11 12:07:13
Puder MRitu
Sajnálom hogy most nem jött össze de majd az április
lesz a Ti hónapotok!!!!
Csak pozitivan!!!!
Mirmite
2013-04-11 12:05:14
Nyuszifül
Nyugodj meg ne izgulj biztos hogy nincsen semmi gond!
Vannak olyan nők akik még rendesen menstruálnak pár
hónapig pedig már terhesek.Keresztfiam anyukája 4 hónapos
terhesen vette észre hogy baba lesz mert rendesen menstruált
és elég hogy úgy mondjam nagy darab.Ha az orvos megvizsgált
akkor nem lehet baj!
Nyuszifül
2013-04-11 11:47:47
Sziasztok Lányok! Nálam valami baj van ? :((( vérezgetek.. ma reggel felkeltem és ilyen kicsit darabos véreset töröltem. de nincs meg, van mikor egyáltalán... ijedségemben megint teszteltem de erősebb 2 csík volt mint eddig.. ez már a 4. tesztem! Elmentem dokihoz! Azt kérdezte, voltam együtt a párommal? mondtam, nem, és nem is merek! Erre mosolygott, és mondta megvizsgál. Azt mondta, hogy ez még bele fér, pihenjek! kérdezte, ma megyek -e dolgozni.. Mondtam igen! kérdezte mit dolgozom, mondtam ülő munka. azt mondta ne izguljak nem lesz semmi, hétfőn vár ultra hangra! De nem értem! Miért nem ultrahangozott most meg??
Moha13
2013-04-11 11:38:08
fogtunder
Juj, az nagyon klassz lehetett...:)
Nekem is tetszik a görbéd...főleg az a rész, ami közvetlenül az ovu előtt volt...:D
ÉN is nagyon bízom ebben az áprilisban...olyan szép idő van nálunk, süt a Nap ezerrel, 19,3 fokot mutat a meteorológiai állomásunk kinti hőmérsékletnek!!! :):):)
Már voltam sétálni egyet, beszereztem a Lidl-ben 2 akciós szabadidőnadrágot...100% pamut és csupa rózsaszín pötty, a másik meg rószaszín csíkos...valahogy rákattantam a rózsaszínre mostanában...:D
Legszívesebben mennék a kertbe, de nem tehetem, itt ülök és dolgozatot írok, szombaton le kell adni. A másikat meg még el sem kezdtem, azt vasárnapig kell beküldeni.
remélem, mindenkinél ilyen szép napsütéses az idő...mert ez olyan pozitívan hat...egész nap mosolygok...na és az sem lényegtelen, hogy termelődik a sok D-vitamin...:):):):):)
Én is elkezdtem ovu tesztelni, de eddig tök negatív mind. Tapasztaltabb ovutesztesektől kérdeznék valamit. Mennyire befolyásolja a sok folyadék ezt a tesztet? Én sokat szoktam inni és nehezen tartom be ezt a 2 óra csökkentett folyadék mennyiséget:P mindig megfeledkezek róla:D de mától....:)