Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2013-04-12 09:14:03

KataManó!

Mi ebben a hónapban kezdjük a kivizsgálásokat. Azért még remélem, hogy nem fog megjönni, és feleslegesen vizsgálgatnak. :-)

Ti már elindultatok valamerre?
maximail
2013-04-12 09:12:53

MRitu!

Sok boldogságot! :-)

Ritus!
Sajnálom, ami történt! Tényleg összejöhet amúgy hamar a baba. A sógornőm mesélte, hogy anno neki azt mondta az orvos, hogy kicsi a méhe, ezért valószínűleg az első egy-két terhessége el fog menni, de utána a méhe már kész lesz kihordani az egészséges babát. Ő így is volt ezzel, mikor először terhes lett, biztos volt benne, hogy ez még nem az a baba, aki náluk meg fog születni. A sors pozitív fintora, hogy náluk nem lett igaza a dokinak, és az a "baba" ma már 11 éves, és van két öccse is.
De a történek eleje igaz lehet Rád is. Az első babácskának az volt a feladata, hogy előkészítse a terepet a másodiknak, aki reméljük, minél hamarabb itt lesz.
maximail
2013-04-12 09:08:57

Sziasztok!

Nyuszifül! Nem tudnál ma mégis otthon maradni és pihenni? A szomszédasszonyom mesélte múltkor, hogy ő a 3. gyerekénél elég későn vette észre, hogy terhes, mert szinte végig meg volt a vérzése, az első kettőnél meg nem... Szóval van ilyen. De azért elhiszem, hogy aggódsz. Mindenképpen jó jel, hogy a teszt továbbra is pozitív, sőt, erősödik a csík. Drukkolok Neked nagyon!

KatkaManó
2013-04-12 08:09:20

Moha13 !

Szeszélyes ez a tavasz :) Eddig szép egyenletesek voltak a görbéid, hátha ez hozza meg a várva várt babyt :)

Én várom helyetted a nem vártat, jó ? :)
mert mennem kell kivizsgálásra...
Moha13
2013-04-12 06:34:50

Én most már tényleg nem tudom hogy mi van...
Tundie
2013-04-11 22:09:24

Kata1127!

Szerintem a görbédet próbáld máshol is bevinni, szerintem ez nagyon fura.
Adry03
2013-04-11 21:01:30

MRitu
Kellemes készülődést és sok boldogságot kívánok !!

Nyuszifül
Ne aggódj, biztos minden rendben van. Mindenképpen pihen amennyit csak tudsz.

Részemről én sormintát gyártok.
Moha13
2013-04-11 19:56:30

Ja, és fáj is a hasam...nem csak puffadt...:S
De nem ilyen gyomorrontásos vagy hasonló fájás, hanem ilyen megjövős...ami most teljesen kizárt, 12. ciklusnapon vagyok, és nekem max 1-2 nap eltéréssel pontos.
Moha13
2013-04-11 19:42:03

Most már tényleg nem értem, mi a szitu, mert az ovuteszt még mindig negatív, viszont tegnap óta tojásfehérjém van és most úgy fel van puffadva a hasam, hogy kellemetlen ülni is...:X
A grafikonom meg furcsa...
Moha13
2013-04-11 19:38:20

Ritus1979

Szerintem jól alakul a görbéd, még tényleg korai tesztelni, de már csak pár napot kell kibírnod :)
Sajnálom, ami történt, de valahogyan próbáld meg elengedni ezt a félelmedet, hogy megismétlődhet és próbálj pozitívan állni a dolgokhoz, ez most egy új lehetőség, egy teljesen új terhesség, indulj tiszta lappal...:):):)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!