Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
emerlány
2013-04-12 20:38:08

Kicsit eltűntem - bedarált a munkahely, ilyenkor előfordul hogy akár 13 órát is bent vagyok :s - mindenesetre eddig egész szép a görbém (cickafark tea mellett is), ovu teszt egyelőre negatív, meglátjuk...
Adry03
2013-04-12 20:04:39

Sziasztok ! Részemről passzolom az áprilist is. Sajnos, előző héten és még ezen az egész héten is tiszta ideg voltam ( többek között munkahelyi gondok). Ennek meg is lett az eredménye. Már érzem és látom is az előjeleket. Hát, ez van.
maximail
2013-04-12 15:40:57

Én egy évvel ezelőtt ittam egy hónapig a cickafarkat és a palástfüvet. Abban a hónapban több, mint egy hetet késett, és a ciklus vége felé folyton hányingerem volt, szédültem, és pisilni jártam. Kár, hogy akkor még nem hőmérőztem, most lehet, hogy okosabb lennék. A teszt természetesen negatív volt, többet is csináltam. Én azóta nem merem ezeket inni. Én eleinte szedtem Femibiont, de kb 6-7 hónap szedés után elkezdtem hízni tőle, így abba hagytam. Iszom a Vas+C+Folsavat, és minden nap más-más pezsgőtablettát, illetve időnként bekapok egy E vitamint.
Ebonique
2013-04-12 15:11:24

Elvileg a napközbeni hőt nagyon sokminden befolyásolja, és nem mérvadó. De szerintem ez a 37,5 nagyon jó jel:) mert a görbéd is nagyon szép hozzá.
Ebonique
2013-04-12 15:08:23

Fogtündér Mirmite nagyon szép a görbétek:)
Ebonique
2013-04-12 15:06:43

Mestruáció után pár nappal volt rózsaszínes folyásom... én a cickafarnak tudtam be és gyorsan abbahagytam. Sosem volt ilyen. ovuteszt is tök negatív volt akkor is, szóval nem is korai ovu volt, hőm se mutatta. Nem rizikózok inkább vele:) Majd palástfüvet iszok azért a ciklus második felében, attól még nem volt eddig se semmi bajom.
fogtunder76
2013-04-12 14:59:55

lenne egy kérdésem :) Tudja valaki hogy a napi hőingadozás hogy van? Reggel a legalacsonyabb és megy fel napközben? Vagy fordítva? Csak kíváncsiságból :)
Súrolom az elmebaj határát, mert én napközben is megmérem :D Pé. óta hőemelkedésem van délutánonként (37,5) :D
fogtunder76
2013-04-12 14:35:55

Sziasztok :)
Mirmite,A görbéd szépen alakul:)Én nem beszélek rá senkire semmiféle vitamint, de van egy két vitamin ami a babaváráshoz "nélkülözhetetlen" . Sajnos az a baj a zöldség-gyümölccsel hogy azokban már kimutatottan nagyon kevés a vitamin :(
Nekem érdekes amikor orvos mondja h nincsen szükség + vitaminra terhesség alatt sem :O ...főként az első 3 hónapban (és néhányak szerint a terhesség előtt 3 hónappal is) Igazából nem árthatunk vele! Akkor miért kockáztatnánk hogy baj legyen? :O
Annak örülök h sokan azért szedtek ezt azt :) Most én is Folsavat, D és E vitamint szedek....max kipisilem azt ami nem kell.
És íííme a mai görbém :D
Nyuszifül, veled mi a helyzet?
Mirmite
2013-04-12 14:21:50

Moha

Szerintem a cickafark gondot nem okozhat,
bár néztem nélküle tényleg szebb volt a görbéd
de ezzel sincs semmi baj,csak legyen ovud.Tesztelsz?
Mondjuk én semmijen vitamint és teafüveket nem szedek
és iszom.Viszont sok gyümölcsöt és zöldséget eszem:)
Így minden nélkül most így állok,bár nekem is voltak
3 tizedes ugrásaim:)
Moha13
2013-04-12 13:55:49

Ebonique

Neked mi gondod volt a cickával?
Mert én annak tulajdonítom azt, hogy most ilyen furcsa a görbém és állandóan felmegy 36,7-re. Eddig ilyet nem csinált, nagyon szépek voltak a görbéim. HOgy akkor minek kezdtem el inni? Nem tudom...gondoltam, ha esetleg azért nem jött össze múlt hónapban, mert nem repedt meg a tüsző, akkor rásegítek...nem kellett volna. :S

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!