Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnos így van a férfiaknál is lehet gond, bár én még mindig azt javasolom mindenkinek aki vizsgálatokra szánja el magát hogy férfi oldalról kezdjék, mert nekik egy vizsgálat és kiderül szinte minden :) Kevésbé komplikáltabb mint nekünk Nőknek.
Sajnos, semmi féleképpen nem lehet természetes úton...
Megnéztem és köszönöm. Érdekes hogy fent van a várólista?! Más meddőségi központ honlapján nem nagyon találtam ilyet.
maximail
2013-04-12 11:50:49
KataManó!
Nálunk még nincsenek konkrét eredmények, illetve nekem kétszer néztek 3. és 21. napi hormonszintet, ott rendben találtak mindent. Mi Tapolcára fogunk menni a PRI-be. Én is április elején hívtam őket, és csak 30-ára kaptunk időpontot. Mi is buktuk volna ezt a hónapot, de a nőgyógyászom nagyon rendes volt, és addig itt helyben megcsinálják a 3. és 21. napi vérvételt, plusz a vírus vizsgálatokat. És ezzel nyerünk egy hónapot. Azt olvastam én is, hogy ha a férfiaknál van gond, akkor kb. két és fél hónap, mire látni lehet, hogy használt-e a kezelés. De ha kezelik a férjedet, akkor azért még van remény arra, hogy összejön természetesen, nem? Nem tudom, van-e lehetőségetek utazni, vagy merre laktok, de Tapolcán "csak" 100-120 nap a várakozás a lombikra. Fent van a honlapjukon a várólista. www.pri.hu
Ebonique
2013-04-12 11:46:02
Katkamanó:) akkor már bizti jobb idő is lesz végre:)
Kata, hát igen sokmindenről lehet hallani ezt is azt is. Úgy vagyok vele, hogy ez csak vitamin, túl nagy bajt csak nem okoz:) Viszont a cickafark tea nekem nem jött be... pedig sokmindenki írta, hogy milyen jó.
Szedtem már barátcserjét is:) Ha ez is sikertelen kipróbálom a méhpepőt vagy propoliszt. Fő a változatosság:D
Nem hiszem, hogy túl nagy bajok lennének velünk, ha egyáltalán vannak, fiatalok vagyunk, 5. próbálkozós hónap ez, csak én sajnos nagyon rá tudok kattanni azokra a dolgokra amit szeretnék:) :P Meg hát bennem már sokkal régebben megfogalmazódott, hogy na én kész vagyok az anyaságra, és amíg a páromat is sikerült rávenni.... :D
Nem érzem rágörcsölésnek, ha odafigyelek magamra, vagy esetleg kivizsgáltatom magam. Főleg, hogy egy kis ember életéről van szó, és fontos, hogy hogyan indul neki ennek a nagy világnak:)
kata1127
2013-04-12 11:12:42
Ebonique: Az elevittel kapcsolatban sok megosztó dolgot hallottam. Az elején is szedtem, de aztán abbahagytam. De ha most sem sikerül, visszatérek rá! Sokan mondják, hogy ne görcsöljek rá és ne nézegessem az ovut, meg a hőmérsékletet, mert majd jön.. nem tudom, igen erősen felébredtek bennem most anyai ösztönök, és ez a várkozás ill a hó vége a nehéz.. megjön vagy nem?
KatkaManó
2013-04-12 10:52:11
Ebonique, köszi a soproni ötleteket, mi május második hetébe megyünk :)
KatkaManó
2013-04-12 10:51:14
Maximail,
Nem akartalak megijeszteni, bocsánat.
A férjemmel van a probléma vele voltunk andrológusnál. Kellett csinálnuk egy csomó hormon vizsgálatot, meg kromoszóma viszgálatot. Csak ezeknek az eredménye kb. 3 hét volt mire meglett, aztán kellett kontroll vizsgálatot csinálni, mert kapott egy csomó gyógyszert, vitamint. Ezzel elment kb. 2 hónap.
Most járunk egy meddőségi intézetbe, de mire időpontot kaptunk majd 1 hónapot kellett várni :(
Most engem fognak vizsgálni, bár nekem is sok vizsgálatom megvan. A ciklus monitorozás van hátra, de a köv. ciklusom cask április végén lesz...:(
Szóval így elmegy újabb 2 hónap...
A lombikra pedig sajnos hosszú a várólista...ezért a December.
Bocsi ha kicsit hosszúra sikerült.
Ebonique
2013-04-12 10:42:55
Kata akkor most jön az a bizonyos lassan vánszorgó két hét:) Én most elevitet kezdtem el szedni, elvileg ebben minden van:)
Én még mindig még egy halvány uvutesztet sem produkáltam... majd ma délután vagy holnap talán:)
Most így állok:
Lányok akik a hétvégét Sopronban töltik!:) Nagyon szép hely:) Nézzétek meg a kecskés templomot,(mostmár bizti jobb állapotban van, mert amikor mi mentünk persze, hogy felújítás alatt volt:)) és van bányász múzeum is, nekünk tetszett:) És ha van, lesz kismanó a múzeum végén van játszóház nekik:) Mi nagy marhák is végigmentünk rajta:D
maximail
2013-04-12 10:41:08
KataManó!
Jaj, most megijesztettél. Miért tart ilyen sokáig a kivizsgálás, és miért kell decemberig várni??
kata1127
2013-04-12 10:07:22
Sziasztok! Már vissza is tette termékeny időszakot!Tegnap +-at teszteltem, előtte nap még halvány volt az ovu teszt. Ez az 5.hónapja, hogy várom a kis csodát. ( Most E, C, D vitaminokat is szedem, ill. gránátalma kivonatot iszok)
KatkaManó
2013-04-12 09:24:31
Maximail,
MI már elég rég óta tudjuk, hogy természetes úton nincs esélyünk a babára...
De idén februárban kezdtük a teljes kivizsgálást, de még nem értünk a végére :(
Ha minden jól megy akkor decemberben lesz a lombik programunk :)
Sajnos így van a férfiaknál is lehet gond, bár én még mindig azt javasolom mindenkinek aki vizsgálatokra szánja el magát hogy férfi oldalról kezdjék, mert nekik egy vizsgálat és kiderül szinte minden :) Kevésbé komplikáltabb mint nekünk Nőknek.
Sajnos, semmi féleképpen nem lehet természetes úton...
Megnéztem és köszönöm. Érdekes hogy fent van a várólista?! Más meddőségi központ honlapján nem nagyon találtam ilyet.